Já jsem Bůh, který sráží vše zlé, co jde před vámi. Jsem stále tentýž Bůh, který mluvil v Mém Slově. Má Slova jsou jako hrom, hromový zvuk pro vašeho nepřítele. Ano. A váš nepřítel v naprosté hrůze utíká, když otevřu svá ústa a promluvím.

Mé děti, je tu jedna věc, kterou musíte vědět: Potřebuji, abyste právě teď promlouvaly Má Slova. Když mluvíte Má Slova, když mluvíte Má Slova s odvahou – slova, která potřebuji, abyste vyslovovaly každý den – tato slova se šíří do světa a vy nemáte ponětí, jakou škodu působí vašemu nepříteli. Proto se vás pokusil umlčet. Proto se vám pokusil vzít svobodu. Proto se vám pokusil zrušit možnost chodit do církve. To je důvod, proč zničil také církve a přinesl do těla Kristova tolik podvodů a frustrace.

Váš protivník ví, že když jako dítě Nejvyššího Boha promlouváte Má Slova, prochází skrze tato Slova moc a autorita a ty vašim nepřátelům škodí. Když víte, že jste dětmi Nejvyššího Boha, tak byste měly vědět, kolik síly vychází z vašich úst, když promlouváte Má Slova s autoritou. Nejsou to ledajaká slova a není to lecjaká moc. Jsou Moje. Jsou to Má Slova a je to Má moc.

Když budou všechny Mé děti Má Slova promlouvat, dojde k otřesům. Blížíte se k bodu v čase, kdy Mé děti budou ve středu pozornosti. Budou mít ve svých rukou moc – moc, jakou předtím neměly. No, měly; jen o tom nevěděly. Moje děti byly podvedeny. Ale Mé děti své místo zaujmou. Ano, zaujmou to své místo, kam patří. Mé děti, připomínám vám, že to bude jen na krátkou dobu, protože se blíží konec. Je tu konec. Čas téměř vypršel – čas člověka. "Co tím myslíš, Pane?" Co tím myslím? Blíží se den, kdy začne soužení. Nebudete se toho muset účastnit a po těch sedmi letech nastane doba tisícileté vlády. Nicméně, Mé děti, v tomto čase mezi nynější dobou a začátkem soužení se toho bude muset mnoho změnit. Mnohé se bude muset změnit. Mnoho věcí bude vypadat jinak. Nebude nic takového jako „normální“. Úroveň Mé slávy bude taková, jakou Země dosud nikdy nepoznala, ne na této úrovni.

Probíhá velká bitva, řekli byste spíš válka, proti Mým dětem. A mnohé to prostě vzdávají, končí a říkají: "Je hotovo. Je hotovo. To je konec. To je konec." Ne, konec to není. Moje plány se dosud nenaplnily. Jste církev bez poskvrny a bez vrásek? Jste církev, kterou peklo nepřemáhá? Ne. Množství Mé slávy, které je třeba vylít (k očištění církve), ještě nedosáhlo tohoto cíle; takové úrovně ještě nedosáhlo.

Váš nepřítel vás zatížil tolika obavami, starostmi tohoto světa a věcmi odvádějícími pozornost, že je jich příliš mnoho na to, aby bylo možné je spočítat. Proč si myslíte, že jsem v tolika z těchto slov řekl, abyste se na Mě soustředily? Soustřeďte se na Mě, protože rozptylování je velké. Odvádění pozornosti působené vašimi nepřáteli je velké, ale nic není většího než Já.

Vzbuďte se. Vstávejte. Postavte se a bojujte. Vstaňte a promlouvejte Má Slova. Vezměte Má psaná slova do svých úst. Říkal jsem to znovu a znovu. Teď není čas hrát si na církev. Teď není čas sedět stranou. Nyní je čas vzít vaši autoritu, kterou jsem vám dal. Vezměte moc a autoritu toho Jména, které jsem vám dal. Poznejte Krev, kterou jsem za vás prolil. Poznejte Smlouvu krve. Uchopte ji, mluvte o ní, oznamujte ji a prohlašujte ji. Pak sledujte, jak se vaši nepřátelé rozprchnou před vaší tváří, protože se rozprchnou přede Mnou.

Když mluvíme, jak mluvím tato slova (k vám), a když mluvíte ke Mně, Bohu Nebes i Země, dochází k velkému oddělování. "Říkal jsi, že mluvíme?" Ano, protože vedu rozhovor se svými dětmi. Mluvím k vám. Potřebuji, abyste poslouchaly. Mějte uši k slyšení. Poslouchejte Má slova.

Dostaňte tato slova do svých srdcí. Promlouvejte slova života každý den. Promlouvejte slova požehnání každý den. Promlouvejte slova zdraví každý den. Promlouvejte slova prosperity. Ano, řekl jsem to slovo (prospívat). Není to zlé slovo a znamená víc než jen peníze. Mluvte o těchto věcech. Nedovolte, aby vás nepřítel srazil náboženstvím a zákonictvím. Vezměte tato slova. Mluvte je.

Promlouvejte Má psaná slova; jsou moc. Promlouvejte Má psaná slova; jsou duch. Promlouvejte Má psaná slova, protože jsou život. Promlouvejte Má psaná slova, protože jsou zdraví a uzdravují vaše tělo. Promlouvejte Má slova a ano, prosperita přijde. Promlouvejte Má slova a na vašeho nepřítele přijde zkáza. Vaše životy se změní, když zjistíte, co se začne dít, když nebudete mluvit jen tak, ale budete mluvit Moje slova. Ve svém Slově jsem řekl, že nežijete jen chlebem, ale každým Slovem, které vychází z Božích úst, i každým slovem, které vychází z vašich úst.

Mé děti, získejte toto zjevení. Držte se a držte se toho pevně, protože váš svět se brzy otřese. Váš svět se bude otřásat způsobem, jakým se ještě nikdy neotřásal – otřesy a uvolněním. Přišel čas, ano, jako s Gedeonovou armádou, kdy jsem oddělil ty, kteří odmítali věřit, od těch, kteří obstojí, protože se odvážili věřit bez ohledu na to, čemu čelí. Není to číslo, které potřebuji. Je to jen víra v srdcích Mých lidí – že se Mi odvažují věřit.

Tak se dnes postavte. Postavte se proti všem protivenstvím. Postavte se proti tomuto nepříteli a provolávejte Má Slova a sledujte, jak (nepřítel) odchází z vašich situací. Sledujte, jak odchází z vašich domovů. Sledujte, jak odchází. Nepromlouvejte je (Má slova) jen tak. Nepromlouvejte je jen tak. Promlouvejte je s autoritou a já vám dám (o co žádáte svými slovy). Dokážu vám, že jsem tentýž – tentýž Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův. Jsem stále Nejvyšší Bůh a stále sedím na trůnu.

A teď Mé děti uvidí dílo Mých rukou, jaké člověk nikdy nepoznal, takovéto ještě ne. Tak vydržte a držte se. Probíhají otřesy. Tyto otřesy přinesou svobodu a Mou slávu, jakou lidstvo dosud nepoznalo, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/gods-hand-is-moving-like-never-before