Volám vás na zvláštní místo. Ano, na velmi zvláštní místo – na místo, které je po Mé pravici. Ano, toto místo je zvláštním místem kvůli Mé Slávě a pro úroveň Mé Slávy, kterou přijmete a budete se na ní podílet. Ano, je to zvláštní místo se Mnou v Mé autoritě, kde se vás váš nepřítel nemůže dotknout, a ani se o to nemůže pokusit. Nemůže vás držet v okovech ani v řetězech. Ne v těch, ve kterých vás držel, v těch už ne.

V této době, abyste se dostaly na toto zvláštní místo, jsem vám dal přikázání: Chodit v lásce. "Co to znamená?" Ptáte se: "Pane, co to znamená?" Chodit v lásce znamená chodit se Mnou; chodit se Mnou. Prvním krokem z lásky je odejít ode Mne na území nebo na místo, kam může vstoupit kletba. Nezáleží na tom, jestli je to malá škvíra nebo dveře otevřené dokořán; obé pustí vašeho protivníka dovnitř.

Abyste se dostaly na toto nové místo, na toto zvláštní místo velkých a mocných pomazání, musíte se Mnou chodit denně. Kráčejte se Mnou důvěrněji tam, kde Mě poznáte intimně. Ano, člověk z toho slova udělal něco jiného, než čím ve skutečnosti je. Když lidé na to (slovo „intimně“) myslí, myslí na perverzi. Když Já na to (slovo „intimně“) myslím, myslím na velmi úzké pouto a společenství s Mými dětmi – kde dají na první místo Mě, ne člověka nebo svou práci; dají na první místo Mne; je to zvláštní místo Mé slávy a nové úrovně tohoto pomazání.

Mé děti, chcete-li růst tímto způsobem, musíte k tomu činit vědomá rozhodnutí – (rozhodnutí) bojovat se svými pocity, strachem, zoufalstvím, okolnostmi a lžemi. Dal jsem vám všechny nástroje k dokončení tohoto úkolu. Nežádám vás, abyste dělaly něco, co nemůžete. Nemůžete to udělat samy. Ale se Mnou je možné všechno.

Přicházíte do velké a mocné doby, do velké historie. Brzy se to tak bude jmenovat: Velká historie. Skvělý čas, velká doba, kdy Moje církev bude tuto Zemi spravovat, bez ohledu na to, jak dlouhá tato doba je.

Před velkým vytržením Mých svatých, Mých dětí a Mých vyvolených musí přijít nová úroveň Mé slávy. Abyste k ní mohly povstat, musíte sundat obě nohy ze světa. Nemít jednu nohu tady a druhou tam. Nazývám to vlažností. Buďte buď cele tady nebo cele tam.

Je to doba, kdy církev potřebuje k té příležitosti povstat, protože přicházejí velké bitvy, veliké boje. Není to ale nic, kvůli čemu se stresovat nebo čeho se obávat. Jak se říká: „Této cestě se vyhněte“. Toto říkám, protože to přijde, a až to přijde, vysmějete se tomu do tváře a nebudete se tím zabývat, protože budete se Mnou na tom zvláštním místě. Budete používat Moji autoritu a vše se hned projeví. Uvidíte, jak se váš život změní. Uvidíte, jak se změní i okolnosti vašeho života, někdy v okamžiku. V jedné minutě v té situaci budete a v další už ne. Díky té nové úrovni Mé slávy to nebude trvat tak dlouho jako dřív.

Poznejte Mě víc. Odložte všechno útočení a odpalte to. Zbavte se soběstřednosti a sobectví. Ponechte stranou zranění a nejistoty. Lidé pak řeknou: „Ale, Pane, ty nevíš, co udělali?“ Ano, vím. Vidím všechno. A tím, co s tím uděláte, (určujete to) jak vás to ovlivní; to neurčuje ten druhý člověk.

Dejte mi tedy všechno to zranění, všechnu tu bolest, všechny ty okolnosti, všechny ty obavy – všechno to dejte Mně, abyste Mě hlouběji poznali a mohli častěji sedět na to zvláštním místě Mé slávy. Netrvá to dlouho, dostat se na toto zvláštní místo. Musíte Mě jen pozvat a přivítat. Otevřít Mi srdce.

Zbavte se toho, co odvádí vaši pozornost. Zbavte se zranění z minulosti. Zbavte se lživých nejistot a přijďte, přijďte ke Mně a požádejte o tuto Slávu. Ptejte se na toto zvláštní místo. Jsem tu pořád a čekám na své děti, až požádají. Jsem připraven vylít svou Slávu. Jsem připraven uvolnit zázraky. Čekám jen na to, až se Moje církev sjednotí se svou hlavou, jíž je Můj Syn. Čekám.

Přijďte nahoru. Pojďte nahoru se Mnou a budete mít velká a mocná vítězství, velké a mocné dary, velké a mocné pomazání, velká a mocná odhalení a navštívení z Nebe. To vše, oč jste Mě požádali, tam je a čeká na vás, čeká až si to vezmete. Vezměte si to teď, v Mém Jménu. V tom jménu, v tom vzácném Jménu, které jsem vám dal – Ježíš. Vezměte si to. To Jméno je daleko mocnější než si myslíte, tak o tom přijměte větší odhalení.

Sledujte, jak je váš nepřítel před vámi rozprášen. Dívejte se, jak v hrůze prchá, protože je to v Mém Slově zaslíbené: Odolávejte ďáblu a musí utéct. Nemá na vybranou. Musí to udělat. Přijměte odhalení, že je pod vašima nohama. Když jste na tom zvláštním místě se Mnou, není jen pod vašima nohama, ale jste pro něj také nedotknutelní. Proto vám brání se tam dostat.

Neztrácejte tedy ze zřetele cíl. Zaměřujte se v této době velkých, velikých vítězství na Mě, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/how-to-walk-closely-with-god