Blíží se odstranění „the Bidena“:

Odstranění způsobem, jaký nikdo nečekal

Odstranění, které bude tento národ šokovat

Odstranění, které národ vyléčí

Odstranění, který národ sjednotí

Odstranění, které jsem mohl udělat jen Já

Odstranění, které přitáhne pozornost světa

Odstranění všech odstranění

Odstranění celého vládního orgánu

Odstranění tak velké, že otřese světem – toto odstranění světu řekne, že spravedlnost a svoboda nejsou mrtvé. Náš Bůh není mrtvý.

Odstranění, které roztrhá globalisty a zničí jejich reset.

Odstranění, které do umírající země vrátí život.

Přinesu svobodu národu, který byl držen v zajetí – aby se tento národ znovu zrodil. Duše tohoto národa se vrací k životu, (dokonce) silnější, než byla původně.

Přinese to probuzení a Mou slávu do tohoto národa a rozšíří se to do všech národů po celém světě. Moje sláva bude viděna a prožívána.

„Pane, jak tohle všechno může odstranění udělat?“ Není to jen jedno odstranění. Copak si nevzpomínáte? Když Faraon (z Mojžíšovy doby) pronásledoval Mé děti, nepostaral jsem se jen o něj. Srazil jsem je všechny najednou. Ale tentokrát to bude větší než tehdy. K duchovnímu otřesu a probuzení dojde na celém světě ve stejnou dobu.

Nenechte se polapit všemi zlými zprávami nebo tím, jak špatně se vše může právě teď jevit. Znovu a znovu jsem vám říkal, že toto všechno je dočasné a už se to chýlí ke konci.

Tak se Mě držte.

Držte se pravdy.

Držte se Mých slov.

Věřte Mně více než tomu, co vidíte. Je čas povstat a chodit vírou, protože „spravedlivý“ bude žít z víry. A ta doba je teď. Je čas povznést se nad každou situaci a každou okolnost ve vašem životě; nad to, s čím máte co do činění ve svých národech.

Vzepřete se mu, svému protivníkovi, a on musí prchnout. Učte se u Mně o své autoritě, kterou jsem vám již dal. Je čas povstat, děti Všemohoucího Boha, a stát se světlem v tomto temném světě, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-removal-of-the-biden-is-coming