Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že mnoho věcí se zdá být v rozporu s Mými slovy, která jsem k vám mluvil, ale řekl jsem, že vůdcové národů, vlády a zpravodajská média nejsou takové, jak se prezentují.

Duch podvodu pracuje vší silou, aby vypůsobil tento velký podvod, chaos, zmatek a dezinformační válku. Ukážu vám, jaké je ve skutečnosti všechno to, co se zdá být špatné nebo falešné. Ukážu vám, že věci na světě nejsou takové, jakými se zdají být.

S „the Bidenem“, celou jeho administrativou a touto podvodnou vládou to není to tak, jak se zdá být. S královskou rodinou, konkrétně se skutečnou korunou to není tak, jak se zdá být. S Kanadou a jejími vůdci, Francií a její vládou, Austrálií a její vládou, Čínou a jejími vůdci, Ukrajinou a Ruskem, Brazílií a mnoha vládami a vůdci po celém světě to není tak, jak se zdá být. Tento velký podvod je součástí velkého resetu, který trhám.

Nedívejte se na to, co vidíte, protože vás to povede k tomu, abyste uvěřili lživým věcem.

Moje pravda se vylévá všude. Ani na minutu si nemyslete, že nemohu napravit ukradené volby, ukradené vlády nebo ukradené ekonomiky. Vše ukradené musí být vráceno. Není to „jestli“ se to může stát; je to zaručené prolitím Ježíšovy krve, Ježíšovu ukřižování a jeho smrti a vzkříšení.

To, co vidíte, není takové, jaké to ve skutečnosti je. Ale, Mé děti, proto vás nikdy nenechám jen s tím, co vidíte.

Pamatujte, že v zaslíbené zemi bylo mnoho obrů, ale Můj lid byl více než schopen tuto zemi převzít, jak řekli dětem Izraele Jozue s Kálebem. Ony ale místo toho věřily tomu, co viděly, navzdory Mým slovům, která jsem k nim mluvil. A tak se nedostaly do zaslíbené země, když jsem měl v úmyslu je tam vést, protože to, jak věci vypadaly, je oklamalo, aby uvěřily lži.

Nedovolte, aby se toto stalo vám, Mé děti. Nenechte se unavit tím, co vidíte. Proto vás žádám, abyste se zaměřily na Mne a ne na své nepřátele.

Vše se drasticky změní. Vše se obrátí. Nic nezůstane tak, jak to teď vidíte. Čekají vás velké změny. Zůstaňte tedy se Mnou v Mém Slovu, kde je velký pokoj a velká radost, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/things-are-not-how-they-appear-to-be-with-governments-worldwide