Vaši nepřátelé jsou pod velkým tlakem, aby se podrobili, vzdali to, vzdali se, obrátili se proti sobě a hledali jiné cesty a plány. Jsou pod velkým tlakem, aby hledali způsoby, jak se nevzdat, nenechat se chytit a neprohrát. Vaši nepřátelé se snaží vymyslet další plány a způsoby, jak uniknout, ale nic nenajdou, protože z toho není cesty ven. Neexistuje způsob, jak by mohli vyhrát, ukrýt se nebo dostat to, co chtějí. Jejich čas ve světle reflektorů a v domnění, že tuto show řídí, skončí v jediném okamžiku, jak se bude zdát, protože to neviděli. Nemohli to vidět, protože vaši nepřátelé byli vůči pravdě slepí.

Vaši nepřátelé si uvědomují, že jejich plány selhávají a lidé již nepodléhají jejich narativům, rétorice nebo plánům. Lidé mohou jejich lži prohlédnout, protože jejich lži o tom, kým jsou a co skutečně chtějí, již nemohou být před světem skryty. Opravdu chtějí socialismus, komunismus a světovládu; zotročit co nejvíce lidí, tolik, kolik jen mohou, tak rychle, jak rychle jen mohou, protože si myslí, že svět a všechno na něm je jejich a ostatní lidé na tomto světě jim stojí v cestě.

Ale nevidí Mě přicházet a pohybovat rukou, abych zničil vše, na čem tak tvrdě pracovali.

Mé děti, přichází velká srážka dobra a zla – srážka, která otřese tímto národem a národy po celém světě, srážka, která zničí zlo, které dostalo tento národ pod svou kontrolu. Moje sláva to zničí, jako by tam nikdy nebylo.

Můj národe, připrav se na největší výjev, jaký kdy svět viděl. Temnota, která většinu tohoto světa dosud sužuje, nebude moci způsobit to, co si vaši nepřátelé původně přáli, protože, Mé děti, máte pravomoc znemožnit svým nepřátelům nadále nad touto zemí vládnout. Můžete zrušit jejich plány na úspěch. Můžete zrušit jejich zákony a potřít jejich lži, aby vás nemohli ovládat.

Mé děti používají Mou autoritu, aby upíraly vašim nepřátelům moc nad vámi, nad vaší rodinou, nad touto ekonomikou, nad církví, nad tímto národem i nad národy světa. Už jim ji nedávejte. Řekněte jim, že to stačilo. Řekněte jim, že chcete zpět své svobody, své rodiny a své země. Křičte to nahlas. Budu ctít autoritu a moc, kterou máte na této Zemi, v moci Mého Jména, Jména Ježíš. Řekněte lháři, že je mu odepřena moc vládnout, že je mu odepřena kontrola a že nadále nemůže držet své lidi na pozicích, které jim nepatří.

Nečekejte už, Mé děti. Začněte křičet, aby jejich hradby padly. Provolávejte i nadále, že všechny jejich plány selžou. Provolávejte obnovu a své svobody. Je to všechno vaše, všechno už teď. Přijměte tedy vše, co jsem pro vás již udělal. Křičte dál, protože se blíží velký konec – konec všeho, co teď vidíte. Tak se radujte, Mé děti, protože jsou pro vás na obzoru velké oslavy, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-pressure-is-building-against-your-enemies