Blíží se konec „skrývání the Bidena“ – toho, který se před reflektory skrývá při každé příležitosti, toho, kdo se pokusil ukrást národ a který předstíral celé předsednictví a administrativu. Nejen, že předstíral všechny tyto věci, ale také předstíral, kým skutečně je. Není tím, kým říká, že je.

Světu budou také odhaleni ti, kteří ho skrývají a ovládají. Ti, kteří ovládají provázky loutky, je brzy úplně odříznou.

Přichází velké odhalení – den, kdy lidé poznají vše, co se v tomto národě stalo, i každého člověka, který se podílel na krádeži této země jejím občanům, protože se jim nelíbilo, co tato země představovala. Ano, přichází velké odhalení, které tento národ uzdraví a obnoví; to odhalí všechny, kteří vám lhali, okrádali vás, ukradli tento národ, zmanipulovali tento národ a zabíjeli, aby tento národ – Spojené státy - ovládli. Znovu říkám, že dojde k velkému sjednocení, které přivede tuto zemi tam, kam byla povolána.

Tak se připravte na důkazy. Připravte se na důkazy, které přicházejí a které již nelze ignorovat. (Důkazy, které byly skryty), aby chránili člověka, který se skrýval ve sklepě, daleko od lidí, aby ukryli velkou lež – kým doopravdy je a co je s ním špatně. Budou odhaleny ještě další problémy týkající se „Bidena“. Tento národ brzy zjistí, kdo se skrývá za maskou, koho se tak usilovně snažili ukrýt – osoba, která předstírá, že je víc než jen člověk.

„Pane, co to všechno znamená?“ Znamená to, že dojde k velkým výbuchům, které ukážou, co všechno udělali, aby vám ukradli váš národ, a co všechno museli udělat, aby si udrželi kontrolu.

Pro záchranu tohoto národa se chystá něco, co se ještě nikdy nestalo. To, co se pokusili udělat, aby zabili, ukradli a převzali národ, ještě nikdy nezašlo tak daleko. Stupně, kam se vše dostalo, nebylo nikdy dřív dosaženo. Ale pamatujte, jsem ten stejný Bůh a bráním vašim nepřátelům, aby dostali, co chtějí.

Tak vydržte a stůjte na svém, ať se stane cokoli. Jsem tady. Nikam nejdu. A ano, přináším vám velká vítězství, praví Pán.

V Šanghaji se chystá něco významného a bude to ve vašich zprávách jako velká událost.

Již brzo vyjdou zásadní zprávy a vystoupí významný informátor, aby zbořil narativ třípísmenkových agentur a všeho, co dělají, aby ochránily toho, kdo se skrývá ve svém sklepě, před lidem tohoto národa, toho, jenž klopýtá po jevišti a je zmatený z toho, kde je. Ano, ty (třípísmenkové agentury), které skrývají toho, kdo pod maskou ukradl tento národ, nebudou schopné skrýt nebo zamést to, co vychází, aby zcela zničilo lež a každý narativ držící tento národ jako rukojmí.

Znovu říkám, že známý most bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Westminster: tento název se vrátí do vašich zpráv ze šokujícího důvodu.

Jednoho senátora čeká velký pád, který většina lidí nečekala.

Lidé nečekají ani významné informace o Gavinu Newsomovi, které se brzy provalí.

Pro Mé děti ve Spojených státech a v Mé zemi Izrael je připraveno něco velkého. Blíží se velké průlomy, velká vítězství a velké oslavy, protože velký JÁ JSEM se brzo ukáže dosud neviděným způsobem. Tak si nazujte taneční boty, jak říkáte, protože je čas volat, neboť se blíží velké oslavy, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/there-is-coming-an-end-to-hidin-biden