Bude odhaleno to, co bylo skryto v podzemních tunelech, a bude slyšet pobouření a křik.

Viděl jsem takovou úroveň zla, o níž většina lidí ani neví, že existuje. Slyšel jsem nářky obětí. Slyšel jsem pláč svých dětí. Slyšel jsem nářek utlačovaných. Viděl jsem tu nespravedlnost. Viděl jsem útlak. Viděl jsem utrpení. Viděl jsem otroctví. Viděl jsem, co všechno každému z vás udělali.

Už jsem vytvořil cestu ven, cestu úniku, cestu vysvobození a cestu na místo přistání. Ano, protože jsem takový. Nenechám vás tam, kde jste teď. Ne, to bych nebyl Já.

JÁ JSEM spravedlnost

JÁ JSEM vysvobození

JÁ JSEM pravda

JÁ JSEM život

JÁ JSEM obnova

JÁ JSEM pokoj

JÁ JSEM radost

JÁ JSEM vše, co potřebujete, když to potřebujete.

Mé děti, opakuji to znovu a znovu, protože chci, aby se poznání tohoto zjevení dostalo do vašich srdcí tak hluboko, aby vás to vyztužilo – kdo jsem, a že jsem s vámi všude, kam půjdete.

Jsem dobrý Bůh, ale jsem také dobrý Otec a nikdy vás nezklamu, praví Pán, váš Vykupitel.

Objeví se velké převratné zprávy týkající se Rockefellerů, které již nelze skrývat – co všechno provedli a jaké zlo napáchali v tomto národě a po celém světě. Vše, co financovali, kde tyto peníze získali, a všichni zúčastnění budou odhaleni.

Další notebook vypluje na povrch – notebook všech notebooků. Bude to vypadat, že to rozbije internet, jak říkáte. Vše, co na něm je a koho odhaluje, se rozšíří jako lavina. Pro „Bidenovu administrativu“ je to začátek konce, říká Pán.

Aqua Fix: tento název bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Neviděli jste všechny tajné dokumenty, které Obama a "Biden" protizákonně ukryli. To vše vyplouvá na povrch a všechno uvidíte.

Globalisté jsou pod extrémním tlakem, aby se zbavili „Bidena“, protože kauzy proti němu a Hunterovi přibývají rychleji, než si mysleli. Tak sledujte, co dovolí vypustit příště, aby odhalili zločineckou rodinu Bidenů. Řekl jsem, že přichází velký pád, protože přichází, praví Pán zástupů.

Havana: Říkám to jméno znovu, protože se tam chystá něco významného.

Brazílie bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu. Dojde tam k otřesu, který přitáhne pozornost světa.

Mé děti, připravte se na více pravdy, protože více pravdy přinese více otřesů a více otřesů přinese víc změn a vaše nepřátele to rozzlobí a budou zoufalejší než dříve.

Tak se připravte na to, že „normální“ už nebude. Přijde nový normál, o kterém vůbec nevíte, že existuje. Připravte se, protože Má ruka se pohybuje, aby Mi odstranila z cesty vše co vidíte, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/another-laptop-is-about-to-surface