Poznejte Mě. Poznejte Mě na vyšších úrovních. Ano, jsem Bůh průlomu. Já jsem Bůh, který se prodírá, proráží a láme vás. Já jsem ten Bůh. Ano, přináším nárůst, velký nárůst.

Jsem Bůh průlomu, o kterém mnoho lidí neví nebo se na něj neptalo. Když Mé děti procházejí určitými zkouškami a zkouškami, protivenstvími a věcmi ve svém životě, které přinášejí takový útlak, deprese, úzkost, muka a mučení, Mé děti potřebují vědět, jak volat, vzývat Mě – Boha průlomu. .

Jsem Bůh, který stojí na stráži. Já jsem Bůh, který se prolomí. Jsem Bůh, který stojí v cestě. Pamatujte, já jsem ten Bůh. Já jsem Bůh, který zničí nepřátelskou moc, která byla proti vám vedena.

Jsem Bůh (potřebujete), když máte pocit, že vás moře hází sem a tam; (když je to jako), že dokonalá bouře je proti vám a tentokrát není konec v dohledu. Tentokrát je konec, konec konce a není cesty ven. Zdá se, že šílenství nebo nemožné situace nemají konce. Ne, mé děti, já jsem s těmi věcmi konec. Ničím veškerou moc toho ničemného.

Znát mě. Požádejte o zvýšení poznání zjevení o tom, kdo skutečně jsem, ne o tom, kdo někdo jiný říká, že jsem byl nebo že jsem. Poznej Mě osobně. Mé děti, toužím po tom, abyste věděly, kdo skutečně jsem. jsem dobrota. Jsem zvýšení. jsem radost. jsem mír. Jsem léčitel. Jsem poskytovatel. Jsem východisko z každé situace. Jsem vítěz v každé situaci.

Moje děti se potulovaly kolem, jen poslouchaly a myslely si, že jsem Bůh. Ale je toho ve Mně víc než to Jméno. Je toho ve mně víc než jen to jméno. Jsem každá odpověď, kterou potřebujete. Jsem vše, co potřebujete. Ale Mé děti Mne kvůli tomu nehledí. Nehledají na Mne všechno, protože byl zaveden zlý systém – zlý systém, který mě má vzít z tohoto světa, blokovat Mě od mých lidí a mé církve, systém, který se mě snaží vykopnout ze všeho Dělal jsem pro svůj lid. (Tento systém je) bezbožným, zlým systémem, zvráceným a zlým systémem, systémem opakem Mému.

Oni (nepřátelé) vás kradou. dávám ti. Přinášejí nedostatek, chudobu a drtivý dluh. Přináším svobodu, prosperitu a růst. Mé děti, poznejte Mě. Poznej Mě, Boha průlomu. Volejte na Mě, zeptejte se Mě a očekávejte, že se ukážu. Říkám ve svém Slově, že nemáte, protože jste o to nepožádali. Volej ke mně a já ti odpovím. Odpovím vám ve vašich dobrých dnech. Odpovím vám ve vašich nejtemnějších dnech. Vždy vám odpovím. Jsem tu vždy pro tebe. Bez ohledu na to, co den může přinést, nebo se zdá, že přinese, pamatujte, že já jsem Bůh průlomu. Jsem vaše cesta ven. JSEM, který JSEM, a jsem ve vás. Takže se radujte dnes, že beznaděj nemůže zůstat. Radujte se dnes, že váš nepřítel nebude mít cestu. Radujte se dnes, že já jsem ta cesta a jsem ve vás, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/what-will-god-do-for-you-in-unprecedented-times