Toto jsou dny velkých zázraků. Toto jsou dny velkých probuzení. Toto jsou dny velkých odhalení. Toto jsou dny velkých náhrad. Toto jsou dny velkého ospravedlnění. Toto jsou dny, kdy je třeba se probudit. Probuďte se. Probuďte se ve Mně. Probuďte se k většímu odhalení toho, kdo jsem. Toto jsou dny, kdy máte žít pro Mne a ne pro sebe. Toto jsou dny k soustředění se na Mne.

Nesoustřeďte se na věci dneška. Nesoustřeďte se na ta slova, testy, zkoušky nebo nepřízeň osudu, jimž čelíte. Nesoustřeďte se na ty věci. Mluvte k těm věcem. Mluvte k nim s Mou autoritou. Mluvte k nim a vězte, že musí sklonit kolena. Mluvte k utrpení ve vašem těle. Nenechte ho tam zůstávat; nemá k tomu pravomoc. Mluvíte ke své mysli s myšlenkami, které jsou v rozporu s Mým slovem. Mluvte ke svým okolnostem. Mluvte k těm situacím. Mluvte k národům. Mluvte k vůdcům.

Vy mluvíte. Mluvte Má slova a Já je provedu. Mluvte slova života. Mluvte slova požehnání. Mluvte slova průlomů. Mluvte slova zlepšení. Mluvte slova zdraví. Mluvte slova celistvosti. Mluvte slova vítězství. Mluvte ty věci a uvidíte Mě pracovat rychle, rychleji, než jste si kdy mysleli, že pracovat budu, protože Mě pouštíte dovnitř, otevíráte Mi dveře. Dáváte Mi pravomoc pohybovat se, pohybovat se ve vašich životech rychleji.

Tak zůstaňte v kurzu. Zůstaňte se Mnou a dostanete. Všichni obdržíte ta vítězství, která jsou na dosah ruky – vítězství, která jsem připravil a položil před vás. Tak je dnes přijměte, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/what-to-do-about-the-chaos-around-you