Neboť Já, Pán, vám dnes připomínám, Mé děti, že jsem zde, abych tu zůstal. Připomínám vám, že žijete pod otevřeným nebem nebem otevřeným tak široce a otevřeným natolik, že je neomezené. Otevřené nebe. "Pane, co otevřené nebe znamená?" Mé děti, otevřené nebe znamená, že u Mne neexistují žádná omezení, žádné limity.

Odstraňte tato omezení: „Udělá to Bůh? Udělá to Bůh? Slyší mě Bůh? Odpoví mi Bůh? Uzdraví mě Bůh? Je to Jeho vůle pro mě? Postará se Bůh? Přivede mé děti zpět domů? Zachrání mě v tomto soudním případu? Objeví se v mém manželství? Vysvobodí mě z myšlenek v mé mysli?“ Mé děti, pod otevřeným nebem je odpověď vždy ANO. Vždy byla ano.

Má vůle je Mé psané slovo. Moje vůle je, abyste byly úplně celistvé. Proto jsem poslal svého Syna. Proto se obětoval (Sám sebe). Takže, když se zeptáte, zda je Moje vůle, abyste byly uzdravené, odpověď je samozřejmě ANO. Nejsem žádný přijímatel osob. Řekl jsem to ve svém Slovu: Žádné přijímání osob. Mé Slovo říká: Ranami. Ježíšovými ranami jste byly uzdravené. Už uzdravené jste. Příznaky ve vašem těle lžou, abyste jim věřily víc než Mým slovům. Mnohokrát jsem řekl: Neřiďte se pocity. Neřiďte se tím, jak věci vypadají.

Chci na vás vylít svou dobrotu jako nikdy předtím. Chci na své děti nechat pršet svou Slávu v neomezené míře – zázraky, znamení, divy a dary; dary pro některé lidi tak nepředstavitelné, pro slávu těchto darů. Ano, protože v těchto darech je Má sláva. Rád svým dětem dávám. Miluji vidět jejich tváře, když dostanou něco, co už dlouho toužím, aby měly. Přináší Mi to tak velkou radost, ještě větší než jakou to přináší vám.

Přestaňte věřit lžím svého nepřítele – že uzdravení a zaopatření nejsou pro dnešek. „Bůh se nestará o naše finance.“ Kdo to říká? Náboženství? Někteří pastoři nebo církve? Nevěřte tomu. Jsem Jehova Jireh, váš zaopatřovatel. Poskytuji a zaopatřuji vás. Ano. To je jeden z mnoha Mých slibů, které vám dávám.

Tak se podívejte nahoru. Vzhlédněte. Vzhlédněte ke Mně. Podívejte se nahoru a očekávejte, že udělám to, co jsem ve svém Slovu slíbil, že udělám, to, o čem jsem řekl, že to udělám. Vezměte Mě za Mé slovo. Buďte jisté. Vydržte. Vydržte. Vydržte. Nevzdávejte to. Nevzdávejte to. Pokud spadnete, vstaňte. Pokud se unavíte, jsem váš utěšitel. Budu vám dělat záda, budu vás jistit; jen to ode Mě musíte očekávat.

A tak, Mé děti, přivolejte déšť – déšť Slávy, déšť radosti, déšť uzdravení a déšť neomezeného zaopatření. Přivolejte Můj déšť. Je to dar. Už to bylo dáno. Zavolejte ho dolů. Očekávejte ho. Dívejte se na Mě. Neberte ohled na to, jak jsou vše temné, nevěnujte tomu pozornost. Pamatujte, co jsem řekl: Nebude to trvat věčně. Dívejte se na Mne i zprostřed temnoty. Ve vašem životě nebude žádná temnota. Ne, nebude. Moje světlo na vás bude zářit tak jasně, že k vám svět temnoty poběží a bude se ptát, proč jste jiní.

Přicházejí velké zázraky. Přicházejí velká znamení. Přicházejí velké divy. Přicházejí velké dary, protože přicházím Já. Přicházím ukázat světu, že nejsem mrtvý. Přicházím, abych světu ukázal, že stále léčím a uzdravuji. Přicházím ukázat světu, že stále zaopatřuji. Přicházím ukázat světu, že stále poskytuji. Přicházím, abych světu ukázal, že jsem stále soudcem nade vším a že se Má vůle děje na Zemi stejně jako v Nebi.

Tak buďte dnes rádi. Buďte dnes rádi. Vzhlédněte. Dívejte se nahoru. Nedívejte se dolů. Nedívejte se ze strany na stranu. Vzhlédněte. Dívejte se vzhůru. Ke Mně se dívejte, protože pro vás mám něco velkého, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/living-under-an-open-heaven