Mé děti, neohlížejte se napravo ani nalevo. Neohlížejte se na člověka. Neohlížejte se na svou vládu nebo vládní úředníky. Neohlížejte se na ostatní, abyste se zachránily. Neohlížejte se ostatní, aby vám pomohli. Neohlížejte se na ostatní, aby vás vysvobodili. Neohlížejte se na ostatní, aby sloužili spravedlnosti tak, jak mohu já.

JÁ JSEM spravedlnost.

JÁ JSEM váš vysvoboditel.

JÁ JSEM váš zachránce.

JÁ JSEM váš obhájce.

JÁ JSEM vaše jistota.

JÁ JSEM vaše vysoká věž.

JÁ JSEM váš štít a ochránce.

JÁ JSEM ten, kdo své děti mstí. Ano jsem. A znovu, nenechám vás v rukou všech těchto ničemných lidí a jejich moci.

 

Já říkám, že v této době vylévám:

Moji dobrotu

Moji milost

Moje milosrdenství

Moji radost

Můj pokoj

Moji útěchu

Moji prosperitu

Moje požehnání

Všechny tyto dobré dary pocházejí od vašeho Nebeského Otce, který je již poskytl. Potřebuji jen, aby Mé děti věřily Mým Slovům. Věřte Mým napsaným slovům. Věřte (jim), abyste si vybudovaly svou víru a důvěru ve Mne.

Mé děti, toto jsou dny změny – změny tak velké, že Mé děti budou žít svůj život v autoritě a nadvládě. Budou žít své životy svobodně – ve svobodě, za kterou Ježíš již zaplatil. Pro Mé děti nejsou toto temné dny. Toto nejsou dny, které by vás přemohly nebo způsobily, že budete poraženy. Ne, Mé děti, zaručil jsem vám vítězství.

Rok 2023 nemusí být rokem lítosti, porážky, zoufalství, choroby nebo nemoci za nemocí sužující vaše těla. Nemusí být rokem, kdy strach a muka ovládají vaši mysl. Nemusí to být rok dluhů, chudoby a nedostatku tak zdrcujícího, že by vás to pohltilo. Nemusí být rokem temnoty, chaosu, ničení nebo nespravedlnosti. Ne, Mé děti, takový rok 2023 být nemusí.


Rok 2023 má být rokem se Mnou – rokem, kdy se vás temnota nemůže dotknout, rokem, který z vás setřese kontrolu temnoty a veškeré špatnosti na této Zemi. Má být rokem velkého odhalení toho, kdo jsem, rokem velké pravdy, která se valí jako povodeň, aby zničila každou lež, která se vás snažila ovládnout. Má to být rok restitucí, obnovy a svobody. Znovu vám říkám – toto je Moje touha pro Mé tělo; to je Moje touha pro každého jednoho z vás.

Vaši nepřátelé se snaží směřování tohoto roku změnit, změnit směřování vašich národů i směřování vašeho způsobu života. Nepřestanou, dokud nedostanou to, po čem tak touží. Ale připomínám vám, že to nedostanou. Jejich tvrdohlavost, pýcha a arogance budou jejich konečným pádem. Bez ohledu na to, co přijde během zbytku roku 2023, pamatujte, co jsem řekl, co je Mým přáním, a že jsem v plnění svého Slova věrný.

Přijímejte tedy ode Mne. Přijměte Má slova. Přijměte Mé dary. Přijměte poznání Mého odhalení a Mé světlo a Má sláva na vás zazáří tak jasně, že si získá pozornost ostatních kolem vás, aby i oni mohli přijmout to, co pro ně mám.

„Pane, nemohu dostat všechny ty věci, které chceš, abych měl, protože jsem jaký jsem, a kvůli všem věcem, které jsem udělal.“ Nezáleží na tom, kde jste byli nebo co jste dělali. Jsem věrný, abych odpustil vaše hříchy a zapomněl na vaši minulost.

Rozhodl jsem se zapomenout (na vaše hříchy) pro Mou lásku k vám. Důvěřujte Mé lásce, i když jí nerozumíte, když ve vás nepřítel vytváří pocit, že si ji nezasloužíte, a i když nedokážete vnímat Moji přítomnost nebo Moji lásku k vám.

Odepřete mu (svému nepříteli) přístup k vašim tělům. Odepřete mu přístup do vašich myslí. Odepřete mu přístup do vašich domovů. Odepřete mu přístup k vašim manželstvím a vašim dětem. Odepřete mu přístup k vašim bankovním účtům. Odepřete mu přístup k vám. Odolejte mu v Mém jménu a s Mou autoritou, kterou jsem vám dal.

„Pane, jak mu mohu odepřít přístup?“ V Mém jménu. Řekněte toto: „Satane, odpírám ti jakýkoli přístup ke mně, ve jménu Ježíše. Vzdoruji ti a musíš uprchnout. Já mám nad tebou autoritu, ty nade mnou autoritu nemáš.“ Připomeňte mu jeho porážku.

Mé děti, získejte větší odhalení toho, kdo jste a komu patříte – Nejvyššímu Bohu.

Toto není čas na to, abyste se vzdaly nebo ustaly. Teď není čas přijmout moc vašich nepřátel nad vámi.

Nyní je čas vzít autoritu, kterou jsem vám dal, a použít ji. Použijte ji a sledujte, jak se vaše životy mění; sledujte, jak se ve vašich životech více pohybuji. Nyní je čas, aby Mé děti povstaly a vzaly si zpět to, co vám již bylo dáno, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/what-to-expect-for-the-rest-of-2023