Mé děti, je čas dostat se do zákrytu, do zákrytu se Mnou. Je čas udělat si pořádek ve svých domovech. Ano, znamená to (dát) své životy do pořádku, žít cele přede Mnou. Neznamená to být dokonalý. Znamená to jen dát Mě na první místo, dělat všechny věci se Mnou a ne sám.

Mé děti, toto je čas růstu v oné zralosti, o níž jsem mluvil v dalších Slovech – zralosti nových úrovní autority, nových úrovní, které jsem (vám) dal a čekám, až je přijmete. Ano, mám nové úrovně. Neviděly jste Mě dělat všechno, co chci, a jak chci ve vašich životech projevovat svou moc. Neviděly jste ani nepatrný kousek, ani maličký, malinkatý kousíček v porovnání s tím, co mohu udělat.

Čekám na vás. Čekám, až se chopíte Mých slibů, chopíte se Mého Slova a chopíte se Mé Krevní smlouvy. (Čekám na vás), abyste se těchto zjevení chopily a nenechaly je být. Pamatujte, že jsem mluvil ve svém psaném Slovu ve 4. kapitole Marka o podobenství o rozsévači. Rozsévač rozsévá slovo. A uvedl jsem příklady toho, jak někteří lidé slovo přijmou, ale pak to slovo opustí. Ale ten, kdo přijímá (slovo a nepustí ho), dostává 30 násobek, někdo 60 násobek a někdo dokonce 100 násobek. Dal jsem vám tato podobenství ve svém Slovu nejen proto, že to jsou dobré příběhy nebo slavná slova; tohle je způsob života. To vám ukazuje, co nedělat a co dělat, abyste byly úspěšné ve všem, k čemu přiložíte ruku, abyste žily ve větší míře se Mnou a s Mou autoritou.

Mé děti, časy se mění. Časy se mění. Už není čas. Už jsem vám to řekl – už není čas být vlažný s jednou nohou ve světě a jednou nohou mimo svět. Na to už není čas.

Toto je čas na vnikání, vnikání, vnikání a pronikání do těchto nových úrovní nových úrovní odhalení, nových úrovní slávy, nových úrovní autority, nových úrovní pomazání, nových úrovní. Budu to stále opakovat – do nových úrovní.

A očekávejte, že se váš nepřítel do toho pokusí vstoupit a ty nové úrovně zastavit. V jeho taktice nebo v tom, co dělá, není nic nového.

Ale dal jsem vám všechny nástroje. Dal jsem vám slovo poznání. Dal jsem vám moudrost, poznání a porozumění ve svém Slovu. Dal jsem vám toto všechno.

Takže když přijde váš protivník, Satan, když přijde jako řvoucí lev a hledá, koho by mohl sežrat, (vězte, že) vás sežrat nemůže. Nenechte ho. Nemá na to sílu. Nenechte ho, aby vám lhal. Nedovolte mu, aby vás zastrašil.

Zůstaňte v Mém Slovu. Mějte ho před očima. Čtěte ho. Mějte ho v uších. Čtěte ho nahlas. Mějte ho hluboko ve svém srdci, takže až přijde, můžete se mu smát stejně jako já jemu. Ano, dostanete se až tam, kam chcete.

Mé děti, blíží se čas konce všeho, co vidíte; tento čas se velmi blíží. Ale také se to blíží k tomuto vytržení, k tomuto velkému vytržení, o kterém jsem mluvil. Ale (než ten čas přijde) vyhlížím svou církev s (novou úrovní) zralosti. Vyhlížím, že Moje církev bude mít vytrvalost a víru. Vyhlížím svou církev, své tělo, beze skvrn a bez vrásek. Ano, můžete se tam dostat. Ano, můžete se tam dostat, protože se tam můžete dostat se Mnou a s Mou autoritou.

Přijměte tedy toto zjevení dnes. Přijměte to, co dělám. Přijměte Mou dobrotu. Přijměte více než dost. Přijměte. Přijměte. Přijměte toto vylití. Přijměte toto „žití pod otevřeným nebem“. Přijměte dary, které jsem dal. Přijměte Krevní smlouvu, kterou jsem vám již dal. Přijměte krev Ježíše Krista a autoritu, která souvisí s tímto jménem. Přijměte. Prostě to vezměte. Jak si to máme vzít, ptáte se? (Vezmete si to) tím, že Mi věříte, že mi důvěřujete. Věřte mi a uvidíte velkou odměnu ode Mne, praví Pán.

https://www.jgminternational.org/prophecies/times-are-changing-june