Neboť Já, Pán, vám dnes říkám, Mé děti, že dochází k velkému posunu. Dochází k velkému rozdělení. Probíhá vyplévání zla ve vašich národech a odplevelování a čištění v Těle Kristově.

V Mých církvích bylo zlo. Ano, zlo, které se vkrádalo v průběhu mnoha let, a jež vedlo k překroucení Mého Slova a podvodům v Něm – k velkému pokroucení toho, kým skutečně jsem, co říká Mé psané Slovo, a pravdy, která v něm je, aby lidi zcela osvobodila. Ale byla doba, kdy to (Boží Slovo) bylo tak oslabované, že se nic nedělo a Mé děti ode Mne přestaly cokoliv očekávat. A kvůli tomuto nedostatku moci se zlo rozmohlo a vytvořilo chaos, kde jen mohlo.

Mé děti, temnota vyrostla do nových úrovní a rozšířila se dále, šířeji a hlouběji, než si kdokoli myslel, že by se rozšířit mohla. Ale pamatujte, že konec znám už od začátku a znovu vám říkám, abyste se pozvedly, vstaly a vzaly si zpět autoritu, za kterou Ježíš zaplatil, protože vše začne vypadat chaotičtěji a jako vymykající se kontrole. Může to vypadat, že se to po celém světě zhoršuje, ale řekl jsem vám o tom, než se to stalo. A nenechal jsem vás bez řešení, jak každou překážku překonat. Dal jsem vám moc, autoritu, vládu, víru, sílu, radost, pokoj, slovo poznání a porozumění. Dal jsem vám také svou vůli pro vaše životy, jíž je Mé psané slovo.

Tak to všechno vezměte a použijte to, jak jsem pro vás vždy zamýšlel. Mé děti, toto jsou dny, kdy musíte žít vírou, stát a vědět, jak se modlit a jak používat Mou autoritu. Vaši nepřátelé jsou zoufalí a toto zoufalství roste. Chystají se zaplavit mnoho lidí velkým tlakem, který na vás vyvinou, abyste přestaly.

Přichází ale velký soud. Počasí se bude jevit jako abnormální a mimo kontrolu. Na různých místech budou silná zemětřesení. Vlády se rozpadnou. V mnoha zemích světa bude chaos. Pokusí se vypustit do světa další virus a budou se i nadále pokoušet vzít vám vaše svobody. Nastane chaos s větším nedostatkem a větší inflací. Letadla budou znovu uzemněna, ale ve větším měřítku. Bude se zdát, že různé druhy dopravy ustanou. A dojde k výpadku (blackout), o němž vám stále říkám.

Ale navzdory tomu všemu to mám pod kontrolou. Globalisté budou nadále selhávat a padnou, říká Pán.

Sledujte – ve Velké Británii se stane něco významného, co otřese tímto místem.

Agenti: toto slovo se bude ve vašich zprávách používat stále častěji, protože v zákulisí proběhlo mnoho tajných operací, ale brzy budou všechny vidět. Co všechno se odehrálo, aniž by si toto lidé byli vědomi, bude svět šokovat.

Bude odhalena další velká výbušná informace o vměšování do voleb. Nebude to ignorováno ani popíráno.

Sledujte toto: Nejvyšší soud učiní zásadní rozhodnutí.

V Texasu se děje něco významného.

Dojde k velkým odhalením týkajících se Spojených států a Deep state, o tom, co se odehrálo a čeho byli součástí na arabské půdě.

Bude odhalena další velká úplata „Bidena“ a Obamy – něco, o čem si nikdy nemysleli, že vypluje (a bude odhaleno) veřejnosti.

V Durhamské zprávě je toho mnohem víc, než jak to vypadá, a spravedlnosti bude učiněno zadost ve všech bodech.

Scatterbrain/Roztěkaný mozek: toto slovo bude použito ve vašich zprávách k popisu „Bidena“, a nebude jediný.

 

Nehody a přešlapy: tato slova budou ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Zrada: toto slovo bude neustále ve vašich zprávách, společně s výrazem Watergate.

Hluboká, temná tajemství, o kterých se Deep state Spojených států domníval, že jsou ukryta v místě, kde by je nikdo nenašel, nyní vyplouvají na povrch a osvobodí tento národ z jejich sevření.

Připravte se na velký úder, který přichází, aby osvobodil váš národ ze smrtelného sevření, které (nepřátelé) nad vámi měli. Připravte se na velké odstraňování a na velké zvraty, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-weeding-out-of-the-evil-in-your-nations-has-begun