Mé děti, velmi brzy přijde něco, co většina lidí nečeká. Většina lidí si neuvědomuje, co se má stát – něco, co je velmi temné a velmi špatné; něco, co bude vypadat, řekl jsem: vypadat, že to jde špatným směrem a že všechny modlitby, které jste se modlily, byly marné. Tak to bude vypadat.

Vaši nepřátelé se snaží způsobit masový chaos všude a ve všem. Ale, Mé děti, řekl jsem vám, že Moje dobrota převažuje nad jejich špatností. Dobro nad zlem vítězí pokaždé; ne jen někdy, ale vždy.

Vaši nepřátelé se tak zoufale snaží zastavit Mou dobrotu, kterou vylévám. Ano, snaží se to zastavit. Snaží se zastavit Mě. Snaží se zastavit Mou církev, Mé tělo. Snaží se zastavit toto uvádění do zákrytu. Snaží se zastavit toto oživení. Snaží se zastavit toto velké probuzení. Snaží se to zastavit (všechno). Říkám, snaží se.

Vaši nepřátelé nikdy nedostanou to, co chtějí. Ale s těmi událostmi, které přicházejí, to bude na určitých místech vypadat katastrofálně, pro některé lidi zničující, mučivé a děsivé. Ale, Mé děti, varoval jsem vás a varoval, znovu a znovu, abyste se toho nebály. Proč byste se čehokoli bály? Proč byste se měly bát něčeho, co není větší než Já?

Snaží se vás dostat pryč ode Mne, dívat se všemi jinými směry než směrem ke Mně; ano, každým jiným směrem kromě toho Mého. Chtějí, abyste věřily v jejich moc a v to, co dokážou. Hlasitě křičí a dělají věci a vypadá to, že za sebou mají veškerou moc světa. Tito lidé – globalisté, světoví vůdci, prezidenti, guvernéři, senátoři, lidé, kteří mají velké korporace, Hollywood – všichni tito lidé jsou propojeni. Ano, spojili své síly. Ale i přestože všichni spojili své síly, myslíte si, že Mě to jakkoli zastrašuje?

To, co Mému srdci přineslo smutek a občas Mě zarmucuje, je to, že se Mé děti nedívají ke Mně; ne tak, jak by měly. Jsem absolutně dobrý. Odměňuji ty, kteří Mě pilně hledají. Nebudu lhát. Neselžu. Dal jsem vám tyto sliby. Jsou to neměnné věci. Nemohou se změnit. Ale přesto jsou někteří, kteří hledají odpovědi u lidí. A velmi brzy budou tito velmi zklamáni kvůli tomu, co se lidé chystají udělat.

Řekl jsem vám, že přicházejí velké otřesy, velké otřesy, jaké svět ještě neviděl. Ale řekl jsem vám, že s tímhle třesením ještě nepřichází konec. Nepřichází; prozatím je to jen konec jejich velkého resetu. Řekl jsem zatím, protože to zkusí znovu. Ale teď je váš čas.

Neotálejte. Soustřeďte se na Mě. Žijte svůj život pro Mě a slibuji, že nebudete zklamáni. Slibuji vám velká vítězství a přinesu je. Již dnes vám jsou dána, Mé děti. Přitiskněte se víc ke Mně. Vypněte televizory. Odložte telefony. Vypněte rušivé vlivy světa, zavřete to. Začněte se soustředit na Moje psané Slovo. Můžete zastavit to rozptylování, slibuji vám. Dal jsem vám tu schopnost.

Pamatujte, kdo jsem. Pamatujte, kým jsem. Já jsem Stvořitel. Jsem Bůh, u kterého není nic nemožného. Ne, neexistuje (nic nemožného pro Boha). Vyhoďte to slovo – nemožné - ze svého slovníku.

Ano, vše se mění. Tak vydržte. Toto je čas vydržet, držet se pevněji. Držte se pevněji, protože vše se bude otřásat. A s těmi otřesy přichází vaše slavná svoboda – svoboda, po které jsem toužil a tolik si přál, aby ji Mé děti měly.

Tak to přijměte. Važte si toho. Radujte se z toho, že máte takovou svobodu. Radujte se z toho, že vše obracím a jen Já to dokážu. Radujte se z toho, že se ukazuje váš vysvoboditel, a slibuji vám, že nebudete zklamáni, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-warning-to-be-aware-of-what-is-about-to-take-place