Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem a svému národu, národu orla, že v tomto národě došlo k velkému převratu – převratu, který trval déle než jen několik let, převratu, který trvá už celou řadu let. A byl každým rokem silnější a silnější. Můj národ a mé děti spaly a nebyly si vědomy toho, co se děje.

Mé děti, tento velký převrat začal tím, že Mě vyloučili z vaší vlády a nahradili Mě lidmi a vládními úředníky, kterým šlo pouze o peníze a moc, nikoli o spravedlnost, volnost nebo svobodu. Starali se pouze o své pozice a o to, kolik mohou vydělat a jak využít výhod systému, když na těch pozicích byli. Někteří byli zvoleni a někteří podváděli, aby se tam dostali. Říkali velké lži – že pomohou svým komunitám, svým státům a tomuto národu, přičemž neměli zájem dodržet slovo nebo slib, který dali.

Přichází velké odhalení tohoto velkého převratu – převratu, který se zmocnil národa a ukradl jeho svobodu těm, kterým patřila. Ukradl moc lidem, kterým patřila, a překroutil ji a zmanipuloval do rukou mnoha špinavých politiků.

Proč se to stalo tolik zlé? Proč se to stalo tak temné a zlomyslné? Proč, Mé děti? Protože jsem byl z vaší vlády vyloučen. A když jsem byl odstraněn, podívejte se, kdo vám zůstal – váš protivník a jeho kontrola, lži, manipulace, otroctví a krádeže. Tomu zlému bylo dovoleno, aby vstoupil a ovládl a proměnil vše dle své touhy: Zmocnit se tohoto národa, zabít jeho duši, zabít jakoukoli svobodu, zničit jakoukoli prosperitu a zničit náboženskou svobodu. A vypadá to, že to málem získal.

Ale, Mé děti, pýcha předchází pád. A přichází velký pád – velký pád tohoto velkého převratu. Přichází velký kolaps zlého režimu; blíží se velké odhalení každého, kdo nosí masku, doslova i přeneseně: Těch, kteří jsou vlky v rouše beránčím – zlých lidí, kteří se nestarali o váš národ ani o svobodu, kterou jste kdysi měly. Ano, ani jednomu z nich neprojdou zločiny, které spáchali.

Něco tímto národem už brzo významně zatřese a bude se zdát, že veškerá naděje je ztracena. Ale pamatujte si, kdo jsem. Jsem váš vysvoboditel. Jsem váš ochránce. Nevzdávejte se tedy porážce. Nevzdávejte se temnotě. Nepropadejte beznaději. Nepropadejte zoufalství. Nepodléhejte strachu. Neboť Já se o to vše postarám:

o velkou vládu

o velké banky

o velké korporace.

Ano, to, co se zdálo tak velké a nezastavitelné, Mi vběhne do ruky. A rozdrtím je i jejich moc užívanou proti vám. Tak se postavte a povolejte je dolů. Provolávejte jejich porážku. Provolávejte svá vítězství, protože přicházím a vysvobozuji vás z toho všeho, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-destruction-of-the-great-coup-is-coming