Mé děti, řekl jsem ve svém psaném Slovu, že pokud jde o konec časů, bude to jako za dnů Noe. Nevidíte, že v těch dnech žijete? Lidé v dnešních dnech žijí sobecky a bezstarostně, neposlouchají ani se nestarají o varování, která byla vydána. Slova, která jsem dal do úst svých proroků po celém světě, varují, že přichází něco velkého, stejně jako Noe, když varoval před potopou, ale lidé se posmívali, smáli se a odmítali poslouchat.

Varoval jsem své děti a řekl jim i světu o těchto otřesech, které přicházejí. Otřesy, které změní:

svět

společnosti

národy

vlády

církve

Změní Tělo Kristovo a jeho roli na této Zemi.

Uvědomujete si, jak moc se toho změní ve velice krátké době? Uvědomujete si, jaký šok to světu přinese? Lidi to vyděsí a otřese to jimi až do morku kostí. Stejně jako když Noe zavíral dveře archy, lidé k ní začali utíkat, ale bylo už příliš pozdě a potopa zničila Zemi a všechny, kteří nechtěli poslouchat.

Slíbil jsem, že už nikdy nezaplavím Zemi vodou, a tento slib samozřejmě dodržím. Zaplavuji ale tuto Zemi pravdou. Také zaplavuji Zemi svou slávou, která očistí a vyléčí to, co se nepřítel snažil zničit. Budou tam momenty jako u Rudého moře. Tento exodus bude větší než ten původní.

Tyto otřesy a tyto změny jsou už za dveřmi, ale mnoho lidí stále odmítá naslouchat. Modlete se za ty, kteří spí. Modlete se za ty, kteří se odmítají probudit z temnoty. Modlete se za ty, kteří mají na očích klapky z náboženských doktrín a nebudou poslouchat, co říkáte. Modlete se za ty, kteří jsou svázáni. Modlete se za ně, aby byli součástí tohoto velkého probuzení.

Mé děti, tyto otřesy budou tak velké, že rozdělí národy. Zničí zlo, které je (národy) drželo v zajetí. Přichází otřes, který nelze porovnat s žádným jiným. Buďte tedy připraveny a více se ponořte do Mého Slova, protože nikdo kromě Mne nezná dne ani hodiny.

Přichází velká záplava pravdy – záplava, která vše uzdraví, očistí a vysvobodí. Připravte se tedy na Mou potopu, praví Pán.

Bobulinski: Říkám znovu, že toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu. Ukáže se další pravda, která byla doposud zadržována.

Hokus pokus: Znovu říkám, že tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Pro modrou stranu přichází velký zpětný ráz – veliký zpětný ráz, protože stále více lidí uvidí pravdu o tom, kým skutečně jsou. Nikdy nebyli pro lidi, ale pro sebe.

Strana červených bude také otřesena tak velkým otřesem, že odhalí mnohé. Ukáže se, kdo na straně pravice skutečně dělal správné věci. A uvidíte ty, kteří tam byli, aby pomohli temnému establishmentu, který tento národ ovládl.

 

Toto zřízení je před tímto národem i světem trháno Mou vztaženou rukou. Nebudou pokračovat v trhání mého národa na kusy. Nebudou ho nadále zotročovat. Nebudou dál zkoušet tento národ zásadně změnit. V DC už nebude hluboký stát, ten temný establishment.

Sledujte Čínu. Bude pokračovat v odvážných krocích proti tomuto národu, ale sledujte, jak se zhroutí. Sledujte velký pád (který se odehrává) v tom národě, který Můj národ neustále pronásledoval a stále se ho snažil okrádat, zabíjet a převzít nad ním plnou kontrolu. To nedopustím. Jejich osud bude podobný osudu dávného faraona (z Mojžíšových časů), stejně jako osud kteréhokoli jiného národa, který neustoupí od pokusů Můj národ zničit.

Chystá se překvapivý vojenský tah. Ano, vojenské tahy, které nikdo nečekal a nikdo si nemyslel, že budou pro záchranu národa provedeny. Všechno se to chystá vyjít na povrch, vše, co se událo tam, kde to nikdo neviděl.

Blíží se zlom ve velkém odhalení týkajícím se Billa Gatese, George Sorose, Jeffa Bezose a všech těch, kteří podobně jako Klaus Schwab a Yuval Noah Harari zkusili vše, co mohli, aby tento svět ovládli. Budou zasaženi způsobem, o kterém si nikdy nemysleli, že by byl možný. Přichází notebook s e-maily, videi a telefonními rozhovory, aby dokázal jejich plány proti Mým národům, Spojeným státům a Izraeli a Mému tělu. Řekl jsem vám, že přichází šok a hrůza, a to ve velkém.

Clintonovi jsou na padnutí. Sledujte, jak bude zcela odhalena Clintonova nadace. Bille a Hillary, přichází důkaz, který nezůstane skrytý ani zahalený. Zrada je vaším koncem a brzy to budou všichni vědět.

Vysoká kriminalita a přestupky: Toto bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Budou odhalena skutečná čísla z průzkumů, jež veřejnost neviděla.

Chystá se velký skandál IRS. Připravte se na to, že je zničím, praví Pán.

Staré způsoby se chýlí ke konci. Zlo sestupuje dolů a Má sláva naplní tuto Zemi jako potopa. Připravte se, Mé děti. Otevřete svá srdce tomuto velkému vylití a těmto velkým posunům a změnám, protože se to všechno stane, říká Pán zástupů.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-warning-the-days-of-noah-are-here