Neboť Já, Pán, dnes znovu říkám svým dětem, že přicházím, a nic, a tím myslím skutečně nic, nezastaví Mou vůli (která se bude dít) na této Zemi – žádný člověk, žádný plán, žádný globální reset, žádná vláda a rozhodně ne žádný globalista nebo jejich agenda.

Mé děti, jsem soudcem nad celou touto Zemí a svět to brzy bude s jistotou vědět. Svět bude vědět, že stále žiju a není nikdo Mně podobný. Moje plány se posouvají kupředu a uvidíte velký soud a velkou spravedlnost. Žádný člověk se nade Mne nikdy nepovznesl a nikdo, kdo se proti Mně postavil, nezvítězil.

Pamatujte, kdo jim dodává tu pýchu, aby se postavili proti Mně – ten, kdo padl, který už byl svržen z nebe a odsouzen na celou věčnost do Ohnivého jezera. Byl odzbrojen a poražen. Takže nikdy nezapomínejte na velkou porážku (satana) krví Ježíše. A pamatujte, že každý na jeho straně bude zaručeně poražen.

Křičte, protože tento globální reset se blíží, včetně všech, kteří se připojili a byli jeho součástí. Jejich ekonomika bude roztrhána. Jejich vlády, jejich zákony a jejich moc a vliv nad Mou Zemí a Mými národy budou zcela zrušeny.

Znovu říkám, toto je den a hodina, kdy Mé tělo povstane a bude pro tento temný svět světlem. Přijměte Mou slávu. Přijměte oživení. Přijměte Mou pravdu jako nikdy předtím. Připravte teď svá srdce, protože vše se bude otřásat jako nikdy předtím, aby to osvobodilo tento svět ze sevření smrti, která ho drží. Držela i Mé děti na Zemi a bránila jim přijímat Mou Slávu bez omezení. Připravte se hned. Otevřete svá srdce a mysl více Mně a ne světu a jeho cestám.

Víra je nezbytná pro dny, ve kterých žijete. Tak stůjte a žijte své životy vírou. Sledujte, jak se vaše životy dramaticky mění v Mé slávě, říká Pán.

Přicházejí velké vlny – vlny, které budou ničit, upoutají pozornost světa a rozbijí vše, co jim stojí v cestě. (Budou to) vlny pravdy, vlny odhalení, vlny oživení, vlny Mé Slávy, vlny, které očistí, a vlny, které vyléčí. Ano, přicházejí vlny, které změní národy a církve, vlny, které přinesou soud a spravedlnost, a vlny, které odstraní ty zlé a proradné z jejich mocenských míst. Ano, tyto velké vlny, které přicházejí, jsou součástí této dokonalé bouře, která nabírá páru a stává se stále silnější. Čím více nepřátelé proti vám povstávají, tím více sílí i bouře proti nim. Připravte se. Bouře se chystá udeřit a upoutá pozornost světa, říká Pán.

Znovu a znovu jsem vám říkal, abyste sledovaly nebe nad vámi. Budou se dít další a další věci, které není možné vysvětlit. Ano, (bude) více armády. Oblohu nad vámi bude zaplňovat víc a víc. O některých věcech budete vědět a o některých ne. Ale pamatujte si, co jsem řekl – získáváte svůj národ nazpět a nic z toho, co uvidíte, tuto skutečnost nezmění.

Další informátoři zcela odhalí establishment ve vaší vládě, Mé Spojené státy – ano, pravdu o levici i o pravici. A všichni, kdo byli proti tomuto národu, znovu říkám, budou Mou rukou odstraněni, praví Pán zástupů.

Sledujte Paříž. Chystá se tam něco významného.

Další banka je před krachem, a není to jen tak ledajaká banka. Ekonomice to přinese velké otřesy.

Bude odhalena banka J.P. Morgan. Dveře se otevřou dokořán a z jejich knih budou vyčteny všechny zločiny, které spáchali, i to, jak se podíleli na krádeži národa.

 

Globální měny: toto bude ve vašich titulcích stále více. Poslouchejte, co říkají, ale vězte, že nebudou mít volnou cestu; ne v tento den, praví Pán.

Mé Spojené státy, ve vašem senátu dojde k otřesům. Ano, k otřesům, který budou tento národ šokovat. (Přijde) jedno odhalení za druhým, o jedné osobě po druhé. Každý, kdo je proti vám, bude jmenovitě označen. Každý, kdo vám ukradl váš národ, bude odsouzen. Konečně uvidíte, co se stalo a kdo všechno byl toho součástí.

Opakuji to znovu – ke smrti senátora i smrti kongresmana dojde stejného dne. Kdo to je, to vás překvapí. A pak zemře další senátor.

Mé děti, více lidí ve vaší vládě není tím, za koho se vydává, a brzy jim odstraním masky.

Mé Spojené státy, vaším národem otřese velký otřes. Připravte se a stůjte, Mé děti. Připravte se, abyste chodily vírou. Připravte se na boj se Slovy, které jsem vám dal. Připravte se přijmout všechno, co vám bylo ukradeno.

Připravte se na krátkou dobu velké tmy. Nebojte se této temnoty; má odstranit vaše nepřátele z těch míst, kde jsou.

Již došlo k mnoha odstraněním, o kterých jste nevěděly. Tato další odstranění přinesou šok a něco se musí odehrát, aby nevypukla válka.

Mé děti, možná ne úplně všemu rozumíte a o to vás ani nežádám. Žádám vás, abyste stály, modlily se a věřily Mi. Nevzdávejte se Mých Slov, toho, co pro vás mám, a toho, co se pro vás chystám udělat. Naděje není ztracena, protože Já nejsem ztracený. A Já jsem vaše naděje, váš pokoj, vaše všechno.

Tak bděte a modlete se a uvidíte Mě tak, jak jste Mě dosud nikdy neviděly. Připravte se, protože se chystám ukázat světu, aby viděl, kým skutečně jsem, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-days-of-great-removals