Neboť Já, Pán, vám dnes říkám, že se pohybuje armáda – velká a mocná armáda Mých andělů, které jsem poslal svým dětem na pomoc v tuto hodinu a v tento čas; nesčetná armáda, kterou nelze zastavit, armáda, která je neporazitelná.

Mé děti, můžete před sebou vidět obry, jejich moc a sílu, vše, co vám udělali, a zdá se, že vše se jim povedlo. Ale to, co nevidíte, to je mocná armáda, která je s vámi. Těch s vámi je víc než těch proti vám. To, co vidíte, musí skončit. Má to konečné datum a blíží se splatnost nebo to brzy vyprší, jak říkáte.

Oni, vaši nepřátelé, si mysleli, že dostali, co chtěli. Ale ve skutečnosti se stal opak. Prosazovali své programy, narativy, propagandu, zákony, podvody a „volené úředníky“ a dělali toho ještě víc, co chtěli, takže se zdálo, že jim všechno vychází přímo dokonale.

Ale byl jsem tam a nechal jsem je, aby tomu věřili (že jde všechno perfektně), aby vešli přímo do každé pasti, kterou jsem na ně nachystal. Ano, do každé pasti, která každá ukončí některý z jejich plánů a zároveň probudí Mé tělo, Můj národ a svět; aby je to posílilo a zdokonalilo jejich víru. A jak budou sílit, síla nepřítele bude den ode dne slábnout. Moje děti jsou ve Mně stále silnější a silnější, rostou v Mém Slovu a živí se Mou pravdou, aby je vysvobodila z jejich zajetí.

Mé děti, všechno to do sebe zapadá, jak říkáte. To ano. A jdu do celého světa, aby věděl, že JÁ JSEM ta cesta; JÁ JSEM jediná cesta. JÁ JSEM vysvobození. JÁ JSEM vítězství. JÁ JSEM láska. JÁ JSEM Nejvyšší Bůh a nikdo Mě nepřekoná.

Tak dnes odpočívejte ve Mně. Odpočívejte v Mých slovech. Odpočívejte s Mým pokojem, který jsem vám dal. Přijímejte Mou radost, která vám dává sílu potřebnou k tomu, abyste překonaly každý den, abyste se povznesly nad své okolnosti, když vás váš nepřítel chce udržet na dně. Zakřičte na něj a řekněte mu: „Ne, Satane, nevezmeš si, co mi patří. Nebudeš mít volnou cestu, protože Bůh je ta cesta a on žije ve mně. Porazil tě, a to znamená, že nemáš vůči mě žádnou moc.“

Mé děti, naučte se toho o Mně víc, postavte se svému nepříteli a pokaždé vyhrajete, říká Pán.

Přicházejí velká odhalení týkající se Hammer a Scorecard (systému na sčítáno volebních hlasů) – mnohem více, než bylo (již) odhaleno.

Drony a pravda o tom, co nad vaším národem létalo, to bude brzy velkým způsobem odhaleno.

Ragweed/Ambrózie: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Ve vašich zprávách bude generál. Přicházejí velká odhalení o větším počtu lidí ve vládě, též v FBI, CIA, NSA a některých lidí ve vojenských pozicích, což tento národ šokuje.

Sledujte, co říkají a dělají ohledně americké měny. Mé děti, postavte se proti globální měně. Zakřičte to hned. Zakřičte na tento systém šelmy. Nikdy se nepoddávejte tomu, co říkají. Bez ohledu na to, jak to vypadá, nemají na to sílu.

Další velká korporace bude odhalena a s tím přijde masivní pád.

Pád akcií se pro mnohé korporace a velké banky dosud nezastavil. Zasáhne je zásadním způsobem.

Velice brzy přijde den, kdy nebudou schopni svůj akciový trh udržet, protože přicházím, abych jím otřásl jako dosud nikdy.

Wall Street a všichni vládní činitelé, kteří se účastnili pochybných obchodů, využívali při obchodování výhod díky znalostem státního tajemství a dostali zaplaceno za přijímání protiústavních zákonů, budou odhaleni. Tyto dny se chýlí ke konci.

Senátor bude šokujícím způsobem sesazen ze svého křesla.

Známý guvernér bude odhalen.

Řekl jsem vám, Mé děti, že toto je čas velkých odkrytí a velkých odhalení. Každá lež bude odhalena a tento establishment v DC. bude svržen způsobem, o němž by si nikdo nemyslel, že je možný. Já jsem ten způsob, jak to všechno srazit rychleji než by dokázal kterýkoli člověk nebo vojenská síla.

Pohybuji se se svou armádou směrem k vašim nepřátelům a brzy uvidíte jejich velkou porážku a velké svržení nejen v této zemi, ale i v mnoha zemích po celém světě, říká Pán zástupů.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/an-army-is-moving-that-cant-be-stopped