Toto jsou dny, před kterými jsem vás varoval. Toto jsou dny, o kterých jsem mluvil ve svém Slovu. Toto jsou dny, o kterých jsem mluvil prostřednictvím svých proroků. Toto jsou dny velkých a mocných změn.

Vše přichází, tak rychle přichází. Mnohé to šokuje. Přichází to, o čem jsem vám říkal. Vše se hromadí, hromadí, a tlak se stupňuje. Vytváří se tlak jako v aktivní sopce těsně před výbuchem, kdy je magmatická komora plná a musí se to někam uvolnit. Stejná je i doba, ve které žijete; tlak narůstá a roste a roste v duchu. Chystá se explodovat a dostává se do výbušného stavu, kdy se vaši nepřátelé pozvedají, aby ze sebe vydali to nejlepší, aby jednou ranou udělali vše, co mohou, aby prosadili to, co chtějí: Svou globální vládu, svůj globální reset, svou globální měnu, a svou globální depopulaci.

Mají prostředky. Mají toho mnoho na svou podporu. Ale řekl jsem vám, že nevidí Mě. Ve své aroganci a ve své pýše Mě nevidí. Pořád ještě Mě nevidí.

Stejně jako v té sopce, tlak narůstá a chystá se vybuchnout v duchu a vy to uvidíte v reálu. Přišla velká bouře, velká bouře na styku studené a teplé fronty. Mé děti, tato dokonalá bouře je už skoro v tomto bodě, v bodě varu sopečné erupce.

Toto jsou věci, k nimž dojde duchovně po celém světě, a zvláště v Mé zemi orla, které vámi otřesou až do morku kostí. Bude se zdát, že přijdou odnikud. Bude to náhlé, stejně jako sopka, která vybuchne, když si to lidé neuvědomují. Tolik lidí si to neuvědomuje. Neuvědomují si, co se vaří v DC. Lidé si neuvědomují, co se vaří na světovém akciovém trhu. Lidé si neuvědomují, co se v chystá v církvích. Lidé si neuvědomují, co se vaří pod zemí – věci skryté. Mnoho skrytého bude odhaleno.

Připravte se a udělejte si pořádek ve svých domovech. Připravte své duše na přijetí Mě. Přichází vylití. Ale tolik Mých dětí nemohlo (nemůže) toto vylití přijmout, protože jsou příliš ve světě a žijí podle světa a toho, jak svět uvažuje. Proto jsem ve svém psaném Slovu řekl, abyste obnovily svou mysl. Tak se nebudete přizpůsobovat světu kolem vás.

Pro vaše nepřátele se vše hroutí. Rozpadají se. Z vašeho Bílého domu vyjde něco šokujícího, šokujícího – šokující oznámení. Z Nejvyššího soudu vzejde něco šokujícího. Myslíte si, že víte, co to je, ale nevíte. Lidé nic takového nečekali, nic takovéhoto.

Dívejte se nahoru a soustřeďte se na Mě. V tomto čase se potřebujete soustředit na Mě, ano. Chystá se velká temnota a zlí se připravují. Připravují se přivést na tento svět velké zlo a provádět vám věci způsobem, jakým to nikdy nedělali.

Zadržím je (vaše nepřátele) a nedostanou, co chtějí. Ale, Mé děti, potřebuji, abyste mluvily Má Slova. Dělejte, co vám říkám. Stůjte, modlete se a soustřeďte se. Soustřeďte se. Zaměřte se na Mě a na to, kým skutečně jsem, co jsem již pro Své děti udělal a co jsem již udělal na této Zemi, abych zachránil lidstvo přede vším, co chce dělat Satan – (totéž co dělal) vždy. Nejsem jiný (Bůh se nemění).

Bude učiněno oznámení – velké oznámení. Mé Spojené státy, připravte se na toto oznámení. Bude to oznámení, který se vás pokusí ještě naposled zlomit a přinese rozdělení, neshody, zmatek a zoufalství. Ale to, co dělají, ukončí jejich říši zla i jejich zlý režim. Neodejdou bez boje. Ne, oni bojují. Bojují tvrdě. A je jim jedno, koho vezmou s sebou.

Moje armáda, moje armáda se buduje. Moje armáda se zdokonaluje. Moje armáda roste – nezastavitelná armáda, která je neporazitelná. Tak vstaňte. Vstaňte tam, kde jste. Buďte naštvaní. Buďte naštvaní z toho, kde jste a co vám nepřítel udělal. Buďte naštvaní. Postavte se. Používejte Moje Slovo. Používejte Mé Slovo v moci. Manifestace Mého Slova budou přicházet rychleji a rychleji a rychleji navzdory tmě, navzdory oznámením, navzdory otřesům a navzdory všemu, co dělají.

Na té druhé straně je to jako v Mém Gošenu – sláva, světlo, probuzení, prosperita. Ano. Na jedné straně je temnota, destrukce a chaos a ta druhá strana je tak krásná. Je to sjednocení ve Mně a přijetí Mé slávy, kterou jsem vždy chtěl vylévat. To, co jsem zadržoval, protože jsem musel. Mé děti Mě omezovaly. Nevěřily, neviděly, nečekaly a neptaly se. Řekl jsem: Hledejte a naleznete. Proste. Proste. Proste a bude vám dáno. Pamatujte, zaklepete a dveře se otevřou. Čekám, až Moje děti požádají. Čekám, až Moje děti budou hledat. Čekám, až Mé děti přijdou k Mým dveřím. Jsem Otec, který chce dávat.

Tak navzdory tomu, co vidíte, navzdory tomu, co se děje, žijte se Mnou. Žijte se Mnou v Mé slávě. To jsou ty dny. Nehledejte to špatné. Hledejte Mou dobrotu. Nevšímejte si tmy. Věnujte pozornost tomu velkému světlu. Dělám pro své děti věci, které jsem nikdy neudělal, dosud nikdy. A přináší to velkou radost do Mého srdce. Velkou radost.

Tak zpívejte. Zpívejte. Zpívejte. Zpívejte chválu. Zpívejte chválu a sledujte, jak se vaši nepřátelé rozprchnou před vaší tváří. Protože Já, Pán, přicházím. Přicházím. Přijdu a svět uvidí, že nejsem mrtvý. Jsem stále naživu a jsem stále stejný, velký JÁ JSEM, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-shocking-announcement-is-about-to-come-out-of-your-white-house