Mé děti, všechno zlo, které na vás neustále útočilo, zažije velký odpor a velký úder. Všechny mise nepřítele jsou Mou rukou ničeny. Všude začínají velké erupce. Objeví se další informátoři, objeví se více videí a uslyšíte další telefonické rozhovory.

Přicházíte k množství výbušných důkazů, které zatlačí vaše nepřátele zpět a rozbijí hradby, které si proti vám postavili. Pamatujte, Mé děti, že vaši nepřátelé nemají proti Mně žádnou ochranu.

Toto jsou dny soudu dnešních faraonů; přicházejí velké soudy. V tuto hodinu prší velký soud. Již dříve jsem řekl, že je čas, aby vaši nepřátelé sklidili velkou žeň zkázy, kterou do této Země a proti mým národům zaseli.

Sledujte velký pád Al-Kajdy.

Hamás padne.

Hizballáh padne stejně jako jste to viděli u ISIS.

Přichází den, kdy budou přivedeni k nicotě ti, které vidíte proti sobě, Mé Spojené státy a Izraeli.

Toto jsou dny velkého ničení. Ano, velkého zničení zla, které „ovládá“ Zemi a snaží se ovládat Mé národy.

Nic nezastaví lavinu, která se blíží – velkou a mocnou lavinu pravdy, která srovná vše, co jí stojí v cestě. Washingtonský establishment je Mou rukou ničen. Nejprve ale budou křičet o inflaci. Budou křičet o nedostatku. Budou křičet o ekonomickém kolapsu – o kolapsu „jejich“ všemocného dolaru. Budou křičet o demokracii a o jejich „domnělé pravdě“.

Zhroutí se před vámi velká říše zla. Už jsem vám řekl, že za otevřenými hranicemi je toho víc, než tušíte. Je to mnohem horší, než si kdokoli myslel – jak establishment vpouštěl určité lidi dovnitř a strategicky je rozmisťoval po této zemi. Zastavuji jejich konečný teroristický útok, který by přinesl stanné právo a úplné vypnutí společnosti jako celku. Dojde k vypnutí, ale slibuji vám, že to bude Moje vypnutí a ne jejich. Vypínám jejich systémy, jejich kontrolu, jejich zákony a vlády a vracím svým národům svobodu.

Vaši nepřátelé se chystají nechat "the Bidena" padnout. Ano, ten velký pád se blíží a přinese nové překvapení, které nikdo nečekal.

Připravte se na toto oznámení. Pamatujte, že ten, který se schovává v suterénu, bude úplně odhalen, a ten, kdo toho, kdo se skrývá ve sklepě, ovládá, bude také zcela odhalen.

Velké odhalení věcí skrytých ve vašem Bílém domě se blíží. Kamery odhalí něco, co si nikdo nemyslel, že je možné. Přicházejí další zvukové nahrávky mezi "the Bidenem" a Obamou. Dokážou, jak falešné a fake všechno bylo, kdo skutečně tuto zemi ovládal a kdo byl skutečně ve vedení.

Stěny Bílého domu ukážou a odhalí této zemi, co všechno tam bylo skryto, a ve vaší politice to způsobí velký chaos, Mé Spojené státy. Vaše volby se brzy změní způsobem, který nikdo nečekal.

Podvodníci už brzo padnou před zraky světa. Přicházejí důkazy o tom, že vaše volby byly ve skutečnosti volbou toho, koho chtěl hluboký stát. Přicházejí důkazy, že diktovali, jak se bude s čím zacházet a kontrolovat, co se bude a nebude ukazovat a co se bude a nebude říkat. To vše bylo součástí toho, jak systematicky měnili a nakonec zničili Spojené státy americké v té podobě, jakými vždy měly být.

Chystají se velká odhalení a budou se odehrávat v živém vysílání. Připravte se na sevření mocí a na lži, které vám budou vaši nepřátelé vyprávět. Připravte se ale také na pravdu, která zasáhne vaše nepřátele, když to budou nejméně očekávat. Vše se náhle změní a vy tuto dobu zažijete. Připravte se na to, že se Má ruka pohne, Mé děti, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-washington-establishment-is-being-annihilated