Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že přichází bouře. Ano, blíží se bouřka jako žádná jiná. Není to přirozená bouře, jakou si představíte, když slyšíte toto slovo. Tahle bouře je něco úplně jiného. Je to duchovní bouře, která touto Zemí otřese.

Slyšely jste Mě říkat to slovo často: třesení. Vše musí být otřeseno, otřeseno, aby bylo zničeno všechno, co bylo vybudováno kolem vás a proti vám. Tato bouře přichází, jde na vás. Už je tady. Je to tady. Teď, právě jak mluvíme, už je na části Země, a naplní ji celou.

Tato bouře je tak velká a silná, že ovlivní počasí. Ovlivní politiku, vlády i zákony. Tato bouře bude drsná, jako hurikán. Zkáza, kterou přírodní hurikán přináší, závisí na tom, jak je velký. Ale ani hurikán 5. kategorie se nemůže srovnávat s bouří, která přichází.

Velký soud a rozsudky jsou zde. V přirozené oblasti byly věci, které jste neviděly. Tato bouře tyto věci vynese, podobně jako bouře, přílivová vlna nebo tsunami vynášejí věci z oceánu na pevninu. Tato bouře se chystá prosít a vynést to, co bylo světu skryto – věci, o kterých lidstvo nevědělo, že se dějí nebo by se mohly stát.

Řekl jsem vám, že jsem tyto věci slyšel a viděl. Byl jsem v jejich kancelářích. Byl jsem v jejich zasedacích místnostech. Byl jsem v těch tunelech a na místech, o kterých si mysleli, že jsou skrytá v takové temnotě a tak hluboko, že nikdo nebude vědět, co dělají. Já to ale vím.

Bude to podobné bouři, která přišla na vaše nepřátele v Egyptě. Ano, byla to bouře. Byl to soud za soudem za soudem za soudem. Ano, můžete použít slovo mor, protože jsem to tak nazval. Ale mor je jen jiné slovo pro soud.

Jste tu právě teď v hodinu, kdy zasáhne velký soud, a bude to velmi zjevné. Změní běh tohoto světa oproti tomu, jaký byl. Během jednoho dne změní národy. Brzy uvidíte pád mnoha vlád po celém světě, nejen jedné nebo dvou.

Všichni mají oči na Spojených státech, a měli by. Ano, měli by mít. Protože to, co se má stát v zemi Mého orla, otřese zbytkem světa. Ale nevynechávám ostatní národy. Nevynechávám jiné národy; i ty budou očištěny.

Věci se otřásají, třesou se, aby se rozdělily. Rozdělení se blíží. Přichází velké rozdělení. Ano, přichází oddělit Mé děti od světa. Řekl jsem vám o tom. Rozdělí také církev, oddělí vlažné a ty, kteří se ke Mně obrátili zády.

Toto je doba, kdy varování už velmi brzy přestanou, protože uvidíte vše, před čím jsem vás varoval. Tak se stále dívejte na Mě. Zůstávejte v Mém Slovu. Říkal jsem to znovu a znovu a znovu. Musím se opakovat, aby Mé děti přesně věděly, co mají říkat, co dělat a čemu věřit, pak vás vašich pět fyzických smyslů nebude ovládat; což neměly nikdy. Vždy jste měly být vedeny duchem, vnitřním člověkem, Mnou. Takže právě teď je čas být se Mnou. Sedět se Mnou. Poslouchat Mě. Mluvím. Mluvím ke všem svým dětem; jen potřebují mít uši, aby slyšely, co říkám. Mějte tedy uši ke slyšení tohoto dne, ke slyšení toho, co musím dnes říci, a co přinese život, požehnání, průlomy a zázraky.

Ano, vše se ve světě chvěje a bude se nekontrolovatelně třást. Ale Má církev a Mé tělo budou neotřesitelné. Svět bude vědět a všimne si toho, kým skutečně jste. Uvidí vás tak, jak vás vždy měl vidět – silné a mocné v Mém jménu.

 

Věnujte více času Mému psanému slovu a více času se Mnou, protože velmi brzy přijde čas, kdy to budete potřebovat. A budete rády, že jste to udělaly, protože budete silné.

Tak stůjte. Neměňte postoj. Stůjte pevně. Stůjte v síle. Dívejte se vzhůru. Nedívejte se dolů. Nedívejte se kolem sebe. Dívejte se ke Mně, a jak jsem již dříve řekl, uvidíte velká a mocná vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-storm-is-coming-that-will-shake-this-earth