Přestaňte snášet porážku. Přestaňte snášet strach. Přestaňte snášet urážky. Přestaňte se smiřovat s věcmi těla. Ano, (přestaňte se smiřovat s) věcmi, které váš protivník používá, aby vás rozptýlil, odváděl vaše oči ode Mne a udržoval vaše pocity pod kontrolou sám, místo aby je kontroloval váš duchovní člověk. Stop. Přestaňte žít jako svět. Přestaňte myslet jako svět. Stop.

Říkáte: „Ale Pane, jak? Jak můžeme tyto věci změnit? Jak změnit něco tak těžkého?“ Mé děti, dal jsem vám své Slovo, které obnovuje vaši mysl; mění způsob, jakým přemýšlíte, jak mluvíte, jak jednáte a jak vidíte vše kolem sebe.

Není už žádný čas zahrávat si nebo hřešit. Říkáte: „Pane, proč mluvíš tak ostře?“ Protože, Mé děti, toto je ten čas. Není víc času. Vše je tady. Vše se hýbe. V zákulisí se hýbou věci, které nevidíte. Už už to udeří. Už už to udeří. Už už to udeří. Dopadne otřes – otřes jako žádné jiné otřesy, otřes, jaký dosud Země neviděla, ne takovýto. Ne, takový neviděla.

Stůjte v pozoru jako Mé děti, které jsou v armádě Páně. Stůjte v pozoru. Nebuďte ani den bez zbroje. Pamatujte, že jste chráněny krví. Stůjte v pozoru. Bojujete velkou a mocnou bitvu. Pamatujte, kdo je na vaší straně. Pamatujte si, kdo jsem. Pamatujte, že nejsem jen na vaší straně, ale jsem uvnitř vás.

Takže, když nepřítel přijde udeřit se svými zbraněmi, jste těžkooděnci Páně. A dejte mu to najevo. Dejte mu to poznat. Dejte mu (Satanovi) to znát. Dejte mu vědět, kdo jste, a dejte mu vědět, že si s vámi nemůže zahrávat. Dejte mu vědět, že patří pod vaše nohy. Dejte mu vědět, že když mu vzdorujete, musí uprchnout; nemá na výběr. Dejte mu vědět, že víte, kdo jste.

Není čas být pomalí. Poznejte, kým jste. Poznejte, kým jsem. Poznejte, co jsem vám dal. Poznejte to. Seznamte se s tím. Toto poznání musíte mít (ve svém srdci), protože je to víra a ta víra roste a roste. Zalévejte ji, aby vzkvétala. Zalévejte ji Mým Slovem. Zalévejte ji Mou přítomností. Zalévejte ji. Chraňte ji. Chraňte svou víru. Chraňte tuto důvěru ve Mne. Chraňte ji, protože váš nepřítel se ji neustále snaží zničit. Sledujte to a uvidíte. Čím více ji budete chránit (svou víru), čím více Mi budete důvěřovat a čím více Mi budete věřit, tím rychleji se vám to stane.

Mluvte život. Promlouvejte ho každý den. Vyslovujte to nahlas. Vyslovujte to nahlas – život a ne smrt; požehnání a ne prokletí. Tyto věci jsem řekl ve svém Slovu. Říkejte je.

Přichází čas, je už u dveří, že když promluvíte slovo, projeví se hned. Rychle, rychle, teď ještě rychleji. Ano, vše se nyní děje rychleji než dříve. Tak pojď ke Mně, abys zjistil/a, co všechno pro tebe mám, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-make-a-decision