Odpočívejte, odpočívejte ve Mně. Bez ohledu na to, co vidíte, odpočívejte ve Mně. Existují věci, které se budou snažit upoutat vaši pozornost – abyste se dívaly doprava nebo doleva, pohybovaly se tím nebo oním směrem, abyste si myslely, že se něco děje, když se ve skutečnosti děje něco jiného. (Ale) odpočívejte ve Mně. Budu to říkat a říkat a říkat, dokud nepochopíte, co tím myslím.

Toto je čas spočinout (v Bohu), nebýt úzkostný, unavený, zaskočený, vystrašený, beznadějný, bezmocný, sklíčený, zdrcený nebo rozrušený a rozhodně se v žádném případě nebát.

Usnadnil jsem to. Pamatujte, že jsem ve svém Slovu řekl, že slyším nářek svého lidu. Vidím (co se děje) a udělám něco většího a mocnějšího, než byste ode Mne žádaly. Říkám ve svém Slovu, že Mé myšlenky jsou vyšší než ty vaše, a také jsou. Přestaňte si myslet, že výš se už nedostanete.

Já jsem Utěšitel. Jsem Kníže pokoje. Viděl jsem tolik Mých dětí zápasit s pokojem. Bojovaly se strachem a úzkostí. Potýkaly se s demotivací a zklamáním. Bojovaly. Bylo prolito tolik slz a nebylo toho zapotřebí. Kdyby jen věděly, jak je vidím Já, jak vidím jejich okolnosti a jak vidím to, co se po celém světě děje, byly by méně vyděšené, rozrušené a sklíčené.

Klíčem je nenechat se rozptylovat. Dejte Mi svůj čas a já vám dám odpočinek – odpočinek, který jste nikdy nepoznaly, pokoj, který jste nikdy nepoznaly, a radost, jakou jste nikdy nepoznaly. Dám vám tyto věci, pokud Mi dáte čas, abych vám ukázal, co všechno mohu a co pro vás mám, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/these-are-the-days-to-rest-in-god