Velká hráz se prolamuje – hráz lží, která národ zotročila, ukradla, ovládla svět, zmanipulovala globální ekonomiku a zadržovala spravedlnost, volnost a svobodu. Ano, ta hráz se protrhává. Jsou praskliny v základech a praskliny ve zdech.

Hráz lží se brzy protrhne a pravda zaplaví rozhlasové a televizní vysílání, národy i církve. Pravda zaplaví všechno, aby přinesla na tuto Zemi velké očištění – očištění vašich duší, vašich těl, vašich financí, vašich vlád a vašich škol; všude nastane očista, která zahájí Mou slávu, velké probuzení a velké oživení, jaké svět nikdy neviděl.

Už to přichází. Všechno se to chýlí ke konci. Konec stavu, ve kterém se svět nyní nachází, se blíží. Připravte se na tento dopad. Připravte se na tuto potopu. Připravte se na výměny. Připravte se na nadcházející zničení velkého resetu, který tento svět sužuje.

Srážím to všechno dolů před vaše oči. Svět uvidí Mou nádheru, Mou slávu a Moji moc, sílu Mé ruky. Srazí lidi na kolena a přiměje je znovu spěchat do církví.

Mé děti, připravte se teď na záplavu lidí, kteří zaplaví církve. Připravte se duchovně na to, abyste mohly přijmout tu záplavu této Velké sklizně.

Choďte v těchto dnech v Mé těsné blízkosti. Budete potřebovat Mou moc, Můj pokoj a Moji radost, a to vše pro vás nyní mám, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-great-dam-of-lies-is-breaking