Neboť Já, Pán, dnes říkám, abyste se ke Mně víc přiblížili. Přibližte se víc ke Mně v dobách temnoty. Přibližte se ke Mně víc v časech světla. Přibližte se ke Mně víc v dobách, kdy dochází k boji. Přibližte se ke Mně víc, když časy jsou těžké. Přibližte se víc ke Mně v časech, které se zdají být tak úžasné. Přibližte se ke Mně víc bez ohledu na to, co se děje kolem vás. Přibližte se víc ke Mně.

Chci, abyste mě viděli, jaký skutečně jsem. Chci, abyste viděli, jak jsem velký. Chci, abyste viděli, jak jsem dobrý. Chci, abyste viděli a cítili Mé milosrdenství, Mou milost, Mou trpělivost, Mé odpuštění, které nikdy nevyprší, Mou lásku, Můj pokoj a Moji radost v neomezené míře.

Chci, abyste se ke Mně víc přiblížili, abych vám mohl dát tyto věci, abych vás pozdvihl, dostal vás z té temnoty a dostal vás z toho boje k vítězství. Mám tolik věcí, které vám chci dát, které chci dát tobě.

Ale Moje děti nežádají. Nehledají. Neočekávají. Utíkají ode Mne. Utíkají kvůli svým pocitům a těžkým chvílím. Utíkají a myslí si, že nejsou ničeho hodny, když Můj Syn je hodnými učinil.

Žádné z Mých dětí nikdy neudělalo nic, pro co bych neměl slitování, milost nebo odpuštění. Nikdo neudělal nic, co bych nechtěl odpustit. Musíte Mi to jen dát a činit pokání. Dejte Mi to místo utíkání. Přibližte se. Přibližte se.

V minulosti jsem řekl, abyste vypnuly rozptýlení a (převrátily) všechnu tíhu, která vás tíží a drží vás zatížené, v řetězech, které vás drží v zajetí. Jsem vaše svoboda. Jsem vaše vysvobození. Já tyhle věci nemám. JÁ JSEM tyto věci.

Mám tolik dokonalých darů, které jsem připravil pro Své děti, ale ony hledí na tolik věcí jiných než na Mne. Hledají svět. Dívají se na svou práci. Dívají se na lidi, když jsem tu celou dobu byl se vším, co potřebují.

Jsem Bůh, jemuž lze věřit. Jsem Bůh, na kterého se můžete spolehnout, že nikdy nezklame. Když vás všichni ostatní zklamou, Já nezklamu. Když vás zklamou všichni ostatní, Já to neudělám. Až se všichni ostatní otočí zády, vězte, že Já se k vám zády nikdy neotočím. Jsem tady. Vždy jsem tady byl.

Tak se ke Mně přibližte, bez ohledu na to, jak to vypadá. Přibližte se ke Mně, bez ohledu na to, kolik věcí vidíte špatně nebo v opačném směru. Věci se mění. Ale Já se neměním. Moje Slovo se nemění. Moje sliby se nemění. Moje přísaha vám se nemění. Já se neměním.

Mé děti, v tomto čase se tedy přibližte ke Mně. Dostaňte se víc do Mého slova. Travte více času se Mnou. To je to, co od vás žádám. Opřete se o Mě a důvěřujte Mi. Věřte, že udělám to, co jsem ve svém Slovu řekl, že udělám.

Mám tolik věcí (pro vás) - tolik překvapení, tolik dárků a tolik věcí, které chci udělat; abych vám vylil všechno, čím jsem, jako dar a (dal vám) dary zmocnění, abyste prošly vším, co se vás nepřítel snaží držet dole.

Poznejte Mě. Nezklamu vás. Poznejte Mě a uvidíte, jak se věci ve vašem životě obrátí. (Zažijete) všechny touhy vašeho srdce a všechny těžké časy se promění v ty nejlepší časy, jaké jste kdy zažili, a bude to jako sen.

Tak pojďte ke Mně. Pojďte ke Mně ve svých komůrkách. Pojďte ke Mně na svých pracovištích. Pojďte ke Mně, až budete řídit. Pojďte ke Mně i ve svém obývacím pokoji, ať jste kdekoli. Pojďte ke Mně a ukážu vám svou slávu, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/get-to-know-the-great-i-am