Pomsta je Moje. Řekl jsem a řeknu to znovu, že pomsta je Moje. Viděl jsem narůstat zlo. Viděl jsem, jak se zlo vymyká kontrole. Viděl jsem temné a špinavé obchody za zavřenými dveřmi. Viděl jsem zlé vlády a to, co po celém světě dělají. Viděl jsem, co udělali s vašimi penězi a ekonomikou. Viděl jsem, co udělali s nevinností dětí mnoha různými způsoby. Viděl jsem, co udělali s volbami. Viděl jsem, co udělali s vašim zdravotnictvím. Viděl jsem, co udělali s vaší půdou. Viděl jsem, co udělali s vaším vzduchem. Viděl jsem, co udělali s vaší vodou. Viděl jsem, co udělali. Ano, viděl.

Čekám na ten správný čas. Stačí jeden pohyb Mé ruky. Jediný pohyb Mé ruky zničí vše, co je před vámi. Pamatujete si na dech Mých nozder, když přišli k Rudému moři? To je vše, co Mi stačilo, protože jsem tak velký ve srovnání s jakýmkoli nepřítelem, jemuž čelíte. Byl to dech Mých nozder, který zachránil Mé děti, dech Mých nosních dírek zničil každého nepřítele stojícího proti nim.

Jen pomyslete, co mohu udělat svou rukou, jen jedinou. Jednou rukou pohybující se rychle.

Vaši nepřátelé tak arogantně uzavírají další špinavé obchody, překrucují a manipulují zákony a jdou po Mém lidu kvůli tomu, co (vaši nepřátelé) ve skutečnosti dělají sami.

Už brzo uvidíte Mě i to, jak spravedlnost skutečně vypadá. Svět se to dozví. Dojde k velkému třesení a během té doby vaši nepřátelé poznají, že jsem proti nim Já. Strhávám tento zlý režim, říši zla, podvodnou administrativu, establishment, hluboký stát a globalisty, každého jednoho z nich. Někteří dokonce žadoní a prosí Mé lidi, aby si zachránili životy.

Mé děti, nemáte ponětí, kolik jich bylo ve skutečnosti zatčeno a kolik obvinění vzneseno. Nebeské soudy již vynesly rozsudky a verdikty, když jste o tom nevěděly.

Sledujte, jak se establishment v této zemi zhroutí. Obrátí se proti sobě způsobem, o kterém jste si nikdy nemyslely, že by se mohlo stát. Nechají padnout další a další a další. A budete velmi překvapeny, koho nechali padnout. Lidi, o kterých jste si mysleli, že nikdy nepadnou, padnou přímo před vámi. Mluvím o velkých jménech, o dobře známých lidech – o lidech z vaší vlády, hercích, herečkách, generálních ředitelích a prezidentech vlád a podniků.

Uvidíte něco, o čem jsem vám vyprávěl. Šok a hrůza. Šok a hrůza. Šok a hrůza. Moje děti, sledujte to. Sledujte, jak se hýbu způsobem, jakým jsem se nikdy předtím nepohnul. Domníváte se, že Exodus byl úžasný? Tohle je větší než to. Ty rány způsobily Egyptu tolik zkázy. Tohle je větší než tamto. Rudé moře; tohle je větší než tamto. Tohle je celosvětové. Uvidíte.

Už jsem vám řekl, že vlády padnou během jednoho dne. Uvidíte lidi padat mrtvé. Nemám radost, když to říkám. Varoval jsem (je). Chtěl jsem, aby činili pokání. Chtěl jsem (jim) odpustit. Oni ale odmítli. Řekl jsem vám, že se blíží anděl smrti a je větší než původní anděl smrti, jemuž to bylo dovoleno. Tomuto bude dovoleno pohybovat se ještě více, protože na celém světě je více lidí proti Mým lidem a proti věcem, které jsem zavedl.

Nikdo nečeká, že se něco takového stane. Proto jsem před několika minutami řekl, abyste se ke Mně přiblížily v této nejisté době.

Cestování, potraviny, podniky, vlády a vaše ekonomiky, všechny tyto věci budou ovlivněny. Přichází velká temnota. Připravte se na to. Nastává velké ticho. Připravte se na to. Přicházejí výpadky proudu. Připravte se na to.

 

Říkáte: „Pane, jak se máme na tyto věci připravit? Říkáš nám věci, které vypadají tak děsivě.“ Mé děti, připravte se tím, že se ke Mně přiblížíte. Připravíte se tak, že budete v Mém Slovu. Připravíte se tím, že budete na modlitbách. Připravíte se s Mou přítomností.

Pamatujte, Já množím. Pamatujte, Já obnovuji. Pamatujte, Já uzdravuji. Pamatujte, kým jsem. Zachraňuji a vysvobozuji. Dělám všechny ty věci, o kterých si lidé nikdy nemysleli, že je budu dělat. Svými tahy přitáhnu pozornost světa. Připravte se, protože se chystám pohnout velkým a mocným způsobem, který zatřese touto Zemí a otřese s ní tak, jak ještě nikdy nebyla otřesena.

Přibližte se ke Mně a nic z toho vás negativně neovlivní. Vylévám Slávu, probuzení a Své pomazání. Až bude vše na světě nejtemnější, bude to jasné, tak jasné, pro Můj lid a pro Mé tělo. Půjde z temnoty do světla. Připravte se na to. Vše se mění. Připravte se na to. Všechno je to dobré. Je to všechno dobré, protože jsem zde, abych vás osvobodil, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/vengeance-and-vindication-are-coming