Neboť Já, Pán, dnes říkám Svým dětem, abyste připravily své domovy a duchovně se připravily na bitvu, protože se bude zdát, že tuto Zemi zaplní hrubá a hustá temnota. Bude to vypadat, jako by se zlo vymklo kontrole. Bude to vypadat, že na celé této Zemi je všechno mnohem horší. Ano, bude to tak vypadat.

Ale varoval jsem vás před tímto třesením. Varoval jsem vás před touto temnotou. Před touto dobou jsem vás varoval. Řekl jsem, že přijde čas, kdy vás zamknu pro vaši bezpečnost, mimo dosah Anděla smrti. Uzamknu vás, mimo dosah Mé ruky soudu, která se po této Zemi pohybuje.

Ano, velké soudy (přicházejí). Mé děti, uvidíte Moji pomstu, ne Můj hněv. Ten to zatím není. Ale uvidíte Mou pomstu. Moje pomsta se vylévá. V Mém psaném Slovu se říká, že pomsta je Moje.

Viděl jsem zlo ve světě. Viděl jsem zlo ve vládách. Ale také jsem viděl nemalé zlo ve sborech, v církvích a v pastorech, kteří vedli Mé ovce do hrubé temnoty liberalismu, progresivity, zákonictví a náboženství. Postupovalo to a postupovalo a postupovalo – postupem doby to velice potemnělo a proniklo do celého těla Kristova. To je důvod, proč nikdo nepoužíval autoritu, kterou jsem jim dal – jejich autoritu v Mém jménu. Nikdo v těch církvích nevěděl, co Mé psané slovo ve skutečnosti říká. Ale několik málo lidí to vědělo a mluvili tato Slova a vyučovali Mou autoritu a Krevní smlouvu.

To je důvod, proč vidíte tolik zla. Zlo není vyřízené, ještě ne. Má svůj den, ale nezůstane tu. Věřte Mi, Mé děti. Nezůstane.

Toto je Můj den, abych světu ukázal, kdo jsem, kým skutečně jsem – že jsem pro Můj lid Bohem spravedlnosti a Bohem pomsty a ochrany. Ukážu světu, že jsem stále stejným Bohem. Ukážu také své církvi a svému tělu, že jsem stále tím Bohem, který činí zázraky. Jsem stále Bůh, který zachraňuje, i když někteří z nich věří, že už to nejsem Já.

Uvidíte Mou ruku v rozsudku proti této Zemi, proti mužům a ženám na této Zemi, kteří se Mě snažili dostat pryč a ukrást vše, co právem patří Mým dětem, včetně jejich autority. Vzali (autoritu Mých dětí) a překroutili ji a zmanipulovali ve svou vlastní a tu použili proti Mým dětem.

Mnozí řeknou: „Toto jsou temné dny. Co se to proboha děje? Kde je Bůh?“ Jsem tady. Vždy jsem tu byl.

Je to příležitost. Když všechno potemní, je to pro Mé děti příležitost vidět Mé světlo. Uvidí Mě jako svého zaopatřovatele. Uvidí Mě jako svého uzdravovatele. Uvidí Mě jako svého ochránce. Uvidí Mě jako svého vysvoboditele. Uvidí Mě (a poznají), že jsem tentýž Bůh. Já jsem Bůh Abrahamův, jsem Bůh Izákův a jsem Bůh Jákobův.

Ve svém Slovu jsem dal své sliby. Těmto slibům jsem věrný. Nemůžu lhát. Znovu a znovu jsem zachraňoval své děti. Proč si myslíte, že v této temné době a se vším tím zlem, které se děje, bych vás tentokrát nezachránil? Mé děti, jaký bych to byl Bůh? Zeptejte se samy sebe: Jaký bych byl táta? Jsem váš Otec. Kdo bych byl, kdybych to nechal jít dál a dál?

Dělám to pro vaše dobro, bez ohledu na to, jak to vypadá. Slibuji vám, že zlé režimy a zlé, zlé vlády jsou odstraňovány – do té poslední z nich. Přečtěte si Mé Slovo a to, co říká o tom, co jsem udělal s vůdci v minulosti.

Ukážu světu, kým skutečně jsem, a někteří o tom nebudou pochybovat, ale jiní budou v šoku, protože se jim tak dlouho lhalo.

Jak bude tma narůstat, budu Mému lidu svítit Mým světlem a on poroste a poroste a poroste. Na této Zemi bude Sláva, jakou lidstvo nikdy nepoznalo, takovou ne. Když se bude zdát, že je svět v chaosu, finance se budou zdát být zabavené a vy nebudete vědět, co se děje, je to součást Mého převodu. Jeden den bude váš bankovní účet vypadat nějak a druhý den jinak.

Připravte se, že uvidíte, jak jsem velký. Jsem neomezený Bůh. To není pro vaše vlastní bohatství a obohacení; je to pro vás, abyste byly Mými nádobami – Mými nádobami, jakými jsem vás povolal být.

Uvidíte, že toto je čas konce. Uvidíte Mě. Přicházím. Stále to sledujte. Jakmile bude čas všeho dokonaného, až bude Slovo mého Syna procházet všemi zeměmi světa a až bude mít každý člověk příležitost (slyšet o Ježíši), přijde konec. Není už moc daleko. „Pane, kolik let? Pět? Deset? Patnáct?“ Nikdo nezná dne ani hodiny kromě Mne.

Ale ukazuji vám toto velké milostivé léto. Ukazuji vám velká vítězství. Ukazuji vám svou ruku. Ukazuji světu, kým skutečně jsem, aby do Mého Království přišlo víc lidí. Prokážu velké milosrdenství a velkou milost.

V tomto dni a v této hodině, v níž žijete, uvidíte Mě i projevy, které se chystám vylít, které nikdo nikdy neviděl a žádné ucho nikdy neslyšelo, ne takhle. Takhle vůbec nikdy.

Přicházíte do časů, kdy se znovu a znovu a znovu budou dít nevídané věci. Připravte se na Moji potopu. Připravte se na Moji pravdu. Připravte se na Mě ve větší slávě, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-darkness-is-coming