Toto je čas velké bitvy. Toto je doba velkého konfliktu. Toto je čas, kdy vidíte zlo a to, jak se snaží vládnout. Viděli jste kontrolu, kterou na této Zemi mělo.

Ale není jejich čas. Ne, není. Stěny padají. Padají mocné hradby. Padají velká jména. Padají velké banky. Padají velké korporace. Padá Hollywood. Třípísmenkové agentury, které byly proti Mně, padají. Lidé (pracující) v globální vládě a vládnutí padají. Tito světoví lídři padají.

Mluvil jsem k vám o velkém a mocném pádu. V Mém Slovu čtete o hradbách Jericha a o tom, jak rychle padaly; ta zeď byla zbudovaná a vypadala neprostupně, jako že ji nikdy nic nepoškodí. Zlí lidé si myslí, že jsou tak chytří a staví věci (domněle) nezničitelné, ale nevidí, že je mohu bez námahy odcvrnknout. Zmizí pouhým lusknutím prstu.

Mé děti, k tomu, abych změnil běh tohoto světa, všeho co vidíte, co se děje ve vašich národech a co se děje v Těle Kristově, není zapotřebí Mé plné síly. Vše se může změnit velmi rychle a vše se také změní.

Říkal jsem vám o pádu ekonomiky. Varoval jsem vás. Oni (vaši nepřátelé) toho budou zkoušet víc. Ale pamatujte si dnes, pamatujte si, co říkám – všechno se blíží. Všechno to padá jako hradby Jericha. Klesá to stejně jako když Rudé moře bylo na čas zadrženo, aby Moji lidé mohli projít. Držel jsem určité věci, aby Moji lidé mohli přejít na druhou stranu.

Možná tomu teď nerozumíte, ale poznáte to. Něco se událo. Děly se velké věci, kterých jste si nebyli vědomi, věci, které jste neviděli. Ale byl jsem za tím Já. To jsem byl Já v zákulisí. Tyto věci dělám Já. Dovoluji, aby určité věci pokračovaly až ke dni, který se blíží a je už velmi blízko, ke dni velkého a mocného pádu globalistů, jejich bank, podniků, zpravodajství a vlád, které všude nastolili. Infiltrovali toho mnoho a Já vám to všechno ukážu.

Sledujte Mou ruku při práci. Vzpomeňte si, jak mocné byly Mé nozdry, když rozdělovaly Rudé moře. Jen pomyslete, o co větší sílu má Moje ruka a jakou zkázu způsobí vašemu nepříteli.

Vše padá, ano, padá. Sestupuje dolů. Tohle je třesení. Vstupujete do dnů třesení a dnů soudů a ty změní běh tohoto světa – z hlavou dolů na hlavou vzhůru.

Vydržte. Držte se. Přibližte se ke Mně. Přibližte se a uvidíte Mě. Uvidíte Mě a to, kým skutečně jsem. Nic z toho, co je kolem vás, vámi nepohne. Nenechte se pohnout. To je pro vás další pochodový rozkaz: Nenechte se pohnout. Pomohu vám, upevním vás na zemi a dám vám stabilitu stát, i když se vám země bude chvět pod nohama, fyzicky nebo duchovně.

Vše padá – padají systémy, padají zákony, padají prezidenti. Toto je čas, na který mnoho lidí čekalo. Teď to nevzdávejte. Teď to nevzdávejte. Protože s tímto velkým pádem a se vším co padá povstane z popela krása.

(Skrze) sílu Mé církve a Mého těla dělajícího to, k čemu bylo povoláno od doby před stvořením tohoto světa, zaujmou Mé děti své místo tam, kde měly vždy být, s velkou autoritou, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-coming-fall-of-the-global-government-their-economy-and-their-control