Stůjte pevně. Stůjte pevně. Stůjte jednotně a nerozděleně, protože toto jsou dny, kdy musíte stát a držet své pozice. Udržte solidaritu. Držte se pevně svých pozic. Buďte upevněni v Mém Slovu.

Varoval jsem vás před tím, co se otřásá. Varoval jsem vás před tím, co se mění. Varoval jsem vás před bouřemi – skutečnými bouřkami i duchovními bouřemi. Varoval jsem vás před vulkanickými erupcemi, erupcemi pravdy. Varoval jsem vás, že se vše otřásá tak silně jako při zemětřesení. Varoval jsem vás před tím, co se má změnit. Varoval jsem vás před tím, co se změní – před velkým posunem v atmosféře, velkým posunem duchovních věcí, velkým posunem politických záležitostí, velkým posunem moci a autority, velkým posunem financí a velkým posunem Mé církve tam, kde měla po celou dobu být.

Toto jsou dny, kdy musíte stát pevně na Mém Slovu, protože přichází váš protivník. Přichází s tím, co vás má rozptýlit, zničit a přivést vás (podvodně) ke strachu a starostem. Přichází s rozptylováním, aby vás odvedl z cesty, kterou pro vás mám, od vaší autority a Mé pravdy, která vás osvobozuje. Posílá všechno možné. On toto dělá. Vězte, že přichází. Přichází jako lev. Řekl jsem jako. Nikdy jsem neřekl, že by tím lvem byl. Přichází jako lev a hledá, koho by sežral. On přichází. Je na lovu. Ale nevěnujte mu pozornost.

Stůjte na svých pozicích. Použijte Moji autoritu. Použijte Mé jméno. Odporujte mu, kárejte ho a on musí poslouchat. Tohle jsou dny, kdy je třeba přestat to tolerovat. Přestaňte tolerovat to, co vám udělal. Přestaňte tolerovat pocity. Přestaňte tolerovat ty myšlenky. Přestaňte tolerovat bolest. Přestaňte tolerovat nemoc. Přestaňte tolerovat finanční tíseň. Přestaňte tolerovat to, co je špatně ve vašich manželstvích. Přestaňte tolerovat to, co je špatně u vašich dětí. Přestaňte tolerovat to, co je špatně ve vašich církvích. Přestaňte tolerovat to, co je špatně ve vaší vládě. Přestaňte to tolerovat. Řekl jsem, abyste použily svou autoritu.

Tuto Zemi jsem dal vám. Nyní je čas, abyste věděly, kým jste. Máte tu pravomoc. Tuto autoritu a moc máte v Mém jménu. Dal jsem vám moc vzkříšení. Dal jsem vám Ježíšovu krev. Dal jsem vám vše co potřebujete. Dal jsem vám svoji zbroj. Dal jsem vám své Slovo.

Tuto pravomoc už máte. Teď jen potřebuji, aby ji Moje děti v tomto čase používaly. Toto je čas, kdy musíte používat svou autoritu denně. Necouvejte. Necouvejte. Čím větší tlak je na vás vyvíjen, abyste ji nepoužívaly, a čím větší tlak váš nepřítel používá, aby vás přiměl, abyste se určitým věcem podrobily, (tím více) mu musíte dát jasně najevo, že víte, kým jste se Mnou. (Dejte mu jasně najevo), že znáte svou autoritu, znáte Krevní smlouvu a znáte Jméno, které je nad každé jméno. Buďte v tom jednoznační. Buďte velmi jednoznační. Dejte svému nepříteli vědět, kam patří. Patří pod vás, pod vaše nohy. Udělejte z něj podnožku. Má být pod vámi. Nenechte ho povstat.

Toto je doba, kdy toho mnoho krachuje. Vše se blíží ke kolizi a je to těsně před srážkou. Když řeknu krach, lidé si automaticky vybaví ekonomiku. Ano, tu to zahrnuje také. Ale přichází mnohé, jež zničí to, co vidíte – chaos, tyranii a zlo kolem vás. Ano, to vše přichází. To je ten důvod, proč vám to říkám.

Řekl jsem vám, že toto jsou dny soudu. Už jsem to řekl, ale říkám to znovu, abych Mým dětem připomněl, že toto nejsou dny, kdy je možné hrát si na církev. Jak říkáte, toto nejsou dny, kdy by měl člověk liknat a kolísat. Toto jsou dny, kdy je třeba brát vše vážně. Toto jsou dny, kdy je třeba dát Mé Slovo na první místo. Dejte na první místo Mne, ne svou práci, ne to, co se na celém světě děje, dokonce ani své manželské protějšky nebo své děti. Dejte na první místo Mě.

Protože v této době otřesů se vás váš nepřítel snaží zlomit. Snaží se s vámi otřást. Snaží se vzít jakoukoli vaši naději a ukrást ji okolnostmi, testy, zkouškami a podobným. Pamatujte, co jsem vám řekl ve svém Slovu – nepřítel přichází krást, zabíjet a ničit. Je to zloděj. Snaží se vzít něco, co už je vaše. Nenechte ho. On tu moc nemá. Tak v této době pamatujte na to, co říká Mé Slovo. Zapište si to do svých srdcí, abyste, až přijde nepřítel, mohly mluvit Má Slova s odvahou a jistotou – že je poražený a přemožený; že máte to, co jsem vám slíbil: vítězství. Slíbil jsem, že překonáte každou překážku, každý test a každou zkoušku.

Toto jsou dny podobné tomu, co se dělo těsně před událostí Rudého moře – zoufalství roste, vše vypadá ještě horší a pokud lidé nebudou poslouchat, budou velice stresovaní. Poslouchejte. Máte-li uši k slyšení, poslouchejte, co říkám. Vyjadřuji to velmi jasně. Buďte připravené stát. Držte své pozice. Stůjte, proto stůjte. Čtěte to v Mém Slovu, v Efezským. Přečtěte si v Mém Slovu jak stát. A když jste udělaly vše, abyste stály, stůjte. Dostaňte do sebe Mé Slovo tak hluboko, aby ho váš nepřítel, až přijde, nemohl ukrást.

Toto jsou dny, kdy se toho bude snažit dělat spoustu. Ale říkám vám, toto jsou i dny oslav. Jsou to stejné dny, kdy můžete mít radost a mír. Jsou to stejné dny velkých a mocných oslav a vítězství.

Nenechte se dohnat k tomu, abyste opustily pozice, když se nepřítel přiblíží. Lidi to dohání. Strach chce vstoupit, tak se k tomu nenechte dohnat. Nechte se unést Mnou a Mou slávou, zjeveními, která pro vás mám, vším tím, co pro vás dnes mám.

Toto jsou velké dny, i když to jsou dny, kdy vše vypadá tak tvrdě, temně a drsně. Toto jsou dny, kdy zdokonaluji vaši víru. Ukazuji vám své světlo a Mé světlo bude zářit jasněji.

Přijměte tedy dnes Má Slova. Přijměte Mou slávu. Přijměte Mou pravdu, která vás osvobozuje. Toto jsou dny svobody. Toto jsou dny svobody. Toto jsou dny obnovy. Toto jsou dny velkých a mocných věcí, za které jste se modlily a doufaly, a některé jste si přály. Ono "už je to tady" je už skoro tady. Tak to teď nevzdávejte. Nepřestávejte. Nevzdávejte se. Neztrácejte naději, protože JÁ JSEM vaše naděje. Jsem vaše vítězství. Jsem vše, co potřebujete, a právě teď vám to ukazuji.

Beru vše z rukou lidí, kteří se snažili dělat všechno sami. Beru je tam, kam sami nemohou, abych se mohl projevit, abych mohl být tím, kdo svým dětem v tomto světě ukáže, kým skutečně jsem. Chci ukázat svou lásku. Chci ukázat své milosrdenství. Chci ukázat svou milost. Chci ukázat zázraky, znamení a divy, které mám pro tolik lidí – pro každého. Chci, aby to každý člověk přijal. Všichni to nepřijmou; ne každý to přijme, ale mám to pro všechny. Je to Má vůle pro ně.

Tak se těchto slov chopte a přijměte je dnes. Přijměte to, co mám. Přijměte Mě. Vždy jsem tu byl pro vás. Chci vám hlavně ukázat, jak moc milované ve skutečnosti jste, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/these-are-the-days-to-stand-united