Dnes lidská mrtvola chodí a myslím tím víc než mrtvolu jednoho člověka. Někteří lidé vzdorují (Boží vůli) a stali se extrémně arogantními a pyšnými. Trvali na svém a (zaujali) pozice, které jim nepatřily – muži i ženy, kteří pro své osobní účely a důvody kradli; pro víc peněz a moci. Ano, mrtvoly chodí.

Dnes říkám, že přicházejí soudy – velké soudy na ty, kteří zastávali postavení, jež jim nepříslušelo. Přicházejí velké soudy na ty, kteří sedí v mocenských pozicích, na kterých nikdy být neměli. A na strategie, jež použili, aby se tam dostali - nepřátelé udělali mnoho věcí a měli velké plány, jak si mysleli. Strategicky umisťují určité lidi na určitá místa, aby získali vše, co chtějí, nejen v tomto národě, ale po celém světě.

V této vládě i ve vládách po celém světě je mnoho chodících mrtvol, protože toto je čas soudu. Toto je čas odstraňování. Toto je čas velkého přesunu moci. Toto je čas, kdy se svět dozví, kdo tito lidé skutečně jsou a co všechno udělali proti lidskosti a vašim svobodám, s vaším jídlem, vzduchem a půdou. Svět bude vědět, co udělali vašim vládám a ekonomikám. Svět se dozví, co všechno udělali, jací to byli loutkáři s loutkami na provázcích, kteří dělali všechno co chtěli (proti vám).

Zajišťuji, aby každý z těch mužů a žen vyšel ze stínu. Vycházejí ze tmy a z míst, ve kterých se chtějí schovávat. Vycházejí, protože je Mé světlo vypuzuje ven.

Pamatujte si, co jsem dnes řekl. Ve vašem Bílém domě se budou dít věci. Ve vašem Kapitolu se budou dít věci. Ve vládách po celém světě se stanou nenadálé věci. Lidé náhle odejdou. Budou náhle odstraněni. Někteří náhle zemřou. Použil jsem slovo tribunál. Použil jsem slovo spravedlnost. Slovo zrada jsem použil už mnohokrát. Zrada – mnoho lidí se dopustilo zrady. Tyto veliké zločiny, o kterých jste si nikdy nemysleli, že by je mohli spáchat, skutečně spáchali. Myslí si, že se ochrání, když se obklopí soudci, právníky a dalšími politickými lidmi, aby je chránili za jejich zdmi a dveřmi. Ale i ti jsou chodícími mrtvolami.

Ale toto je den a hodina, kdy bude souzeno mnoho těch, kteří jsou v politických funkcích. Řekl jsem vám, že jejich ochranné zdi se zřítily, bez ohledu na to, jak to vypadá. Povolejte je dolů. Bude to náhlé. Lidé náhle padnou. Náhle budou odstraněni. Náhle odejdou a náhle půjdou do důchodu.

To Moje ruka se pohybuje, napravuje a čistí tuto zemi a národy po celém světě, včetně země Izrael. Chráním je před jejich nepřáteli. Chráním tento národ, národ orla, Mé Spojené státy, před jejich nepřáteli. Já (je) chráním. A nejen chráním, ale také ukazuji světu, kdo je skutečným ochráncem. Ukazuji všem těmto lidem, kteří se směle postavili a mysleli si, že by Mě mohli svrhnout, jak mocný doopravdy jsem. Ukážu jim, kým opravdu jsem. Ukážu jim, že jsem ten nejvyšší Bůh. Ukazuji světu, že JÁ JSEM vysvoboditel a přichází velké vysvobození.

Tak si připomeňte tato Slova – chodící mrtvoly – když uvidíte, jak jsou odvoláváni prezidenti, odvoláváni kongresmani a kongresmanky, odvoláváni senátoři, odvoláváni premiéři a odvoláván jakýkoli jiný vládní úředník; když vidíte, jak jsou odvoláváni právníci, soudci a generálové. Ano, na tyto lidi na vysokých místech přišel soud. Je čas uvidět velký soud, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/dead-man-walking