Neboť já, Pán, mám dnes co říci. Vanou větry změn. Vanou. Je to vítr jako žádný jiný. V přírodě máte větry jako derecho, hurikán nebo tornádo, větry, které jsou silné a velmi ničivé. To jsou ale přirozené větry. Mluvím teď o jiném (druhu) větru. Vane duchovní vítr. Fouká a bude to velmi ničivé; zkáza, jakou ještě žádný člověk neviděl, takovou ne. Vítr, duchovní vítr, jaký jste viděli u Rudého moře. To byl duchovní vítr. To byl Můj vítr, dech Mých nozder. Tento vítr zničí vše, co mu stojí v cestě, co je proti vám, Mé děti. Blíží se velká zkáza. A při tomto velkém ničení se vaši nepřátelé pokusí způsobit zkázu sami. Ve válce a v bitvě se snaží využívat lidi jako rukojmí, aby se zachránili před vyvedením z velmi vysokých a mocných pozic. Ale nic, vůbec nic nezastaví Můj soud, a nezáleží na tom, čím se zaštiťují nebo co dělají. Nezastaví duchovní vítr, který vane. Už fouká a je každou minutou údernější a sílí a sílí. Zlo vyrostlo. Rozrostlo se a vypadá to, že se v tomto světě vymklo kontrole. Ale, Mé děti, i když se toto zlo tak rozmohlo a dostalo se mimo kontrolu, Moje církev pořád ještě nebyla na svém místě. Pořád tam nebyla, aby kontrolu převzala. Nebyla tam, aby toto zlo anulovala a přivedla k nicotě, aby ho svými slovy zneškodnila. Ale nyní, protože začalo třesení, Mé děti vidí a začínají rozumět. Začínají se učit a poznávat, kým jsou a jakou moc a autoritu mají v Mém jménujménu, které jsem vám dal, jménu, které ničí každé jméno, jménu, které léčí, jménu, které ničí moc nepřítel, jménu, které přivádí lidi zpět k životu. To jméno. To jméno, moc toho jména. Jméno Ježíš. Ježíš – to jméno je ta nejdůležitější, nejlepší zbraň proti vašim nepřátelům, když vanou tyto větry změn, protože vanou stále silněji a silněji a silněji a pro plány vašich nepřátel jsou stále ničivější.


Chystají se realizovat plány, které jste neviděly ani o nich nevěděly. Ale, Mé děti, jejich plány nevyjdou podle plánu. Řekl jsem to už mnohokrát. Vzhlédněte ke Mně a začněte prohlašovat své vítězství.

Slyšel jsem své děti sténat, naříkat, stěžovat si a plakat. Volaly ke Mně, chtěly vědět, co dělat, jak to dělat, kde jsem a proč nic nedělám – pochybnosti, starosti, nevěra od Mých vlastních dětí. Totéž se stalo Mým dětem v egyptské zemi. Chtěly vědět, jestli někdy něco udělám. Zpochybňovaly Mou dobrotu a Moji věrnost.

Mé děti, jsem dobrý. Jsem věrný. A odstraňuji zlo, které před sebou vidíte, dokud zůstáváte na Mé cestě, budete mluvit slova, která vám říkám, používat Moji autoritu a nebudete se klanět ani vzdávat. A stejně jako ti tři hebrejští muži, pokud se nepokloníte, neshoříte. Mé děti, právě teď vám říkám, abyste povstaly, používaly Moji autoritu, používaly svou víru, používaly to jméno, které je nad každé jméno. Povolejte to k zemi, odepřete svým nepřátelům přístup a sledujte, jak se hýbu. Pozorujte Mou ruku. Sledujte Mé soudy nad vašimi nepřáteli. (Moje ruka) je soudí a vám žehná.

Říkám vám, že se dějí věci. Věci se dějí. Vše se zrychluje. Zrychluje, říkám. Zrychluje.

Prohlašujte, vyhlašujte a buďte důraznější ve svými prohlášeních a nařízeních. Buďte důraznější. Začněte je mluvit nahlas a směle. Začněte je křičet, křičet, křičte je a povolejte své nepřátele k zemi. Křičte, že proti vám nejsou ničím.

Znovu dnes říkám, Mé děti, že budu mít svou cestu. Uvidíte to. Uvidíte to. Ale ne každý se toho bude účastnit; toto je klíč: stejně jako ne každý viděl Mou zaslíbenou zemi – tu, kterou jsem svým dětem dal (v době Mojžíše). Dal jsem jim zemi. Měli příležitost vejít přímo do ní a rozhodly se nejít. Takže se ty generace nepodílely na té zemi, té zemi zaslíbené, kterou jsem pro ně měl.

Mé děti, buďte účastníky toho. Vezměte si, co mám. Vezměte si tato vítězství. Vezměte to, provolávejte to, vyhlašujte to, prohlašujte to. Radujte se z toho, že jsem naprosto dobrý, že jsem stále na trůnu, že jsem stále soudcem nad celou Zemí, a nenechám to být.

Tak nepropadejte úzkosti. Neupadejte do deprese. Nenechte se zahltit. Nebuďte frustrované. Začněte toho mít dost. Začněte toho mít dost. Začněte toho mít dost už dnes. Začněte toho mít dost a začněte používat Mé nástroje, které jsem vám dal: Má slova, Mou autoritu, jméno Ježíš, krev, krev, krev Ježíše Krista Nazaretského, krev, která vás vysvobodila. Mějte víru v to už dnes.

Přijměte, co pro vás mám. Přijměte to. Přijměte tato Slova. Přijměte Mou slávu. Přijměte Mé sliby. Přijměte Moji pravdu. To všechno pro vás mám. Je čas začít se toho účastnit, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-winds-of-change-are-blowing