Mé děti, dal jsem vám vlastnictví této Země. Říkáte: „Pane, co tím myslíš, že jsi nám dal vlastnictví?“ Dal jsem vám svrchovanou autoritu přikazovat (to, co se má stát), když mluvíte Má slova; když to děláte, dochází k jejich naplnění. Můžete učinit svého nepřítele bezmocným vůči vám. Můžete zbourat jakoukoli hradbu. Můžete zrušit jakýkoli plán. Můžete zničit cokoli, co váš nepřítel dělá, pokud budete vědět, kým jste se Mnou a že Já jsem ve vás.

Nejsem milion, dva miliony nebo tři miliony mil daleko. Nejsem tak daleko, abych nebyl k dosažení. Jsem uvnitř (vás). Kdybyste to věděly a využily sílu vzkříšení ve svém nitru, mohly byste udělat víc. Mohly byste udělat víc. Nebojovaly byste. Vy byste nebojovaly. Netrápily byste se. Nemusely byste. Ne, protože byste žily na jiné úrovni – na úrovni vědomí, že tyto věci jsou vaše. Nemusíte jen doufat a přát si, abyste mohly přijímat, nebo si klást otázku, zda máte vůbec právo věřit, že dostanete to, za co se modlíte.

Zaujměte vlastnickou mentalitu ve vztahu k této Zemi. Dal jsem vám na ní všechno. Dal jsem vám všechno dobré. Váš nepřítel se to pokusil překroutit. Vše se snažil změnit, převzít to do svých rukou. Proto bylo tolik podvodů a propagandy. To byl důvod jejich narativů a všeho, co proti vám dělají – protože jste nepřevzaly vlastnictví, které mám (a dal jsem vám). Váš nepřítel se pokusil převzít vlastnictví, které vám patří, stejně jako to udělal s Adamem a Evou. To je důvod, proč vaši nepřátelé zkouší tento globální reset – zbavit se všeho nebo kohokoli, kdo jim stojí v cestě, jednou provždy.

Říkám, že mám velkou a mocnou armádu. Mám děti nejvyššího Boha. Mám své Tělo – Já jsem hlava a ony jsou tělo. Jste na této Zemi, abyste si vzaly zpět to, co vám právem patří. „Pane, co nám patří?“ Všechno – podniky, pozemky, ekonomika; vše patří do rukou Mých dětí, včetně Mé autority, kterou jsem vám dal. Nepatří do rukou ničemných.

To vše je v Mé vůli. Moje vůle je Mé Slovo. Přečtěte si to. Čím více budete číst, tím více vám dám odhalení ohledně toho, co říká Mé Slovo, nikoli nauka nějakého člověka nebo nějaká (překroucená) forma Mého Slova. Dám vám výklad. Dám vám zjevení. Dám vám, co potřebujete vědět a tehdy, kdy to budete potřebovat.

Pojďte se Mnou. Říkám to znovu a znovu – důležitost společenství; důležitost modlitby v jazycích. Náboženství se to (mluvení jazyky) snažilo předkládat jako zlé, ale to (myšlení) je od ďábla. Jste překvapeny, že váš nepřítel útočí na dokonalou modlitbu? Překvapuje vás, že útočí na něco, co je svrchovanou zbraní proti němu? Nemůže rušit ani zasahovat do dokonalé modlitby.

Tolik toho bylo z Mého těla ukradeno, aniž si toho bylo vědomo. Uvědomte si to. Seznamte se s tím (co bylo ukradeno). Zeptejte se Mě: „Bože, kolik mi toho bylo ukradeno?“ Řeknu vám to. Řeknu vám to. Nejen, že vám to řeknu, ale také vám dám přesná slova, abyste to mohly začít brát zpět. Začněte vstupovat do skladišť, která postavil váš nepřítel – do skladišť, která nikdy neměl mít. Nikdy, nikdy, nikdy.

Vezměte si to zpět. Vezměte si to zpět. Říkám vám, abyste si to (vše) vzaly zpět. Vezměte si zpět své zdraví; patří vám. Vezměte si zpět své děti; patří vám. Vezměte si zpět svá manželství; zdravé manželství patří vám. Vezměte si zpět své finance; patří vám. Vezměte si zpět své zdraví a pohodu ve své mysli a duši; patří vám. Převezměte zpátky do svého vlastnictví všechno, co Ježíš vykoupil, za co zemřel a za co zaplatil. Vezměte si to zpět. Očekávám, že si to vezmete zpět. Očekávám, že převezmete autoritu, kterou jsem vám dal, a využijete ji a budete sledovat, jak se vše změní. Všechno se ve vašem životě změní. Bude to jako když zhasne žárovka. Když začnete mluvit Má Slova, začnete vidět, jak se vaše životy mění.

Nenechte se rozptylovat nepřítelem, když se snaží přijít a ukrást Slovo. Choďte se Mnou. Dám vám poznání a porozumění zjevení a dám vám slova, která je třeba vyslovit v každé situaci, aby se vše rychle změnilo.

Jsem Bůh náhlostí. Takže vězte, že tento den na vás přijde náhle. Náhle – napojte se na to. Mám pro vás náhlost. Mám pro vás dárky. Mám pro vás to, oč jste Mě ani nežádaly, víc, nesmírně víc. Pamatujte, že dělám nesmírně mnoho, o hodně víc, než dokážete žádat nebo si myslet. Přijměte tedy ode Mne dnes novým způsobem, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/what-all-belongs-to-a-child-of-the-most-high-god