Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby přivolaly oheň Ducha svatého. Přivolejte oheň Ducha svatého.

Toto je čas velkého ničení. Velká destrukce. Vaši nepřátelé si myslí, že jejich plány zničí vše, co chtějí zničit, a že jim to projde. Je to ale čas zkázy pro vaše nepřátele, ne pro vás. Nedostanou to, co chtějí.

Povolejte další virus k zemi a popřete jeho moc. Oni (vaši nepřátelé) mají více než jeden. Vaši nepřátelé říkají: „No, pokud tento bude fungovat, nemusíme nasazovat ty ostatní. Ale pokud tento nezafunguje, nasadíme to, co zbývá, najednou. Využijeme jejich vodní zásoby. Použijeme vzduch, který dýchají. Využijeme jídlo, které jedí. Použijeme léky, které berou.“ (Bůh říká:) Slyším je. Poslouchám je.

Vaši nepřátelé říkají: „Pospěšte si. Rozběhněte to. Musíme vše urychlit. Věci nejdou správně. Musíme udělat něco jiného. Musíme udělat něco jiného. Tyto plány byly (zamýšleny) o hodně, mnohem dále v budoucnosti. Nemyslím si, že jsme na tyto plány připraveni.“ Nejsou připraveni, ale jejich páni jim říkají, aby to stejně udělali. „Nejsme připraveni.“ „Přesto to udělejte“, říkají (jejich páni) za zavřenými dveřmi.

Slyšíte tato slova a tyto rozhovory, protože vám je dávám. Útočí na vás přes vaši hranici. Útočí na vás tím, že proti vám používají vaše zákony, překrucují je. Dávají peníze vašim nepřátelům za vaše konečné zničení, Mé Spojené státy. Dávají peníze do cizích zemí, o kterých ani nevíte. Snaží se to držet mimo evidenci, ale řekl jsem vám, že jsem ty účetní knihy otevřel.

Jsou zoufalí. Jsou zoufalí, protože loutka, kterou instalovali, už nemůže být jejich loutkou. Tak vymýšlejí nový plán, jak vás zavřít a uvěznit, abyste nemohly zasahovat.

Mé děti, proto jsem řekl (všechna) slova, která jsem vám řekl. Proto jsem vám dal vše, co jsem vám řekl – protože máte moc je zastavit a odepřít jim přístup k tomu, co chtějí dělat. Máte moc zničit jejich systémy, jejich stroje, jejich plány a cokoli, co proti vám mají. Máte tu moc. Máte tu pravomoc. Tak to začněte používat, děti všemohoucího Boha. Začněte odpírat. Odpírejte. Pořád to slovo říkám, znovu a znovu, abyste si ho zapsaly do srdce. Odepřete jim jejich moc.

Chtějí další smrtelnou ránu v masivním měřítku, celosvětovou smrt. Ale nebude to fungovat. Dnes vám říkám, že uvidíte něco, co některým přinese strach. Uvidíte něco, co některé vyděsí. Uvidíte něco, čemu nebudete rozumět, co se bude dít a proč. To uvede většinu lidí do panického stavu. Ale pamatujte, co jsem řekl. Nepanikařte. To jen dává vašemu nepříteli více paliva, aby mohl pracovat proti vám.

Soustřeďte se stále na Mě. Řekl jsem vám – soustřeďte se na Mě. Moc času nezbývá. Řekl jsem vám, že Moje varování brzy přestanou. Vstaňte hned. Vstaňte hned. Vstaňte a používejte Moje jméno jako dosud ještě nikdy. Vstaňte a vezměte si zpět, co vám patří. Tak už vstaňte a buďte církví, jakou jsem vás povolal být, a buďte se Mnou jedno, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/things-are-ramping-up-worldwide