Říkám, že už toho bylo dost. Dost už bylo toho, co se nepřítel snaží Mému lidu udělat. Dal jsem vám jméno, které je nad každé jméno. Tak říkám: Povstaňte, stůjte a bojujte dobrý boj víry. Postavte se a použijte Moje jméno. Používejte Moje jméno jako svou zbraň.

Řekl jsem ve svém Slovu, že žádná zbraň vytvořená proti vám nebude mít úspěch, a to je přesně to, co mám na mysli. Nepřítel použil proti Mým dětem mnoho zbraní. Říkám, že každá zbraň spadne na zem jako nicota. Budou jako nicota. Tak mluvte na ty zbraně. Mluvte k těm útokům nepřítele. Mluvte k jeho plánům a říkejte, že nejsou nic. Říkejte těm symptomům ve vašem těle, že nejsou ničím. Řekněte lékařským zprávám, že nejsou ničím. Řekněte svým financím (co mají dělat). Tomu, co se proti vám nepřítel snažil dělat, řekněte, že to nic není. Nebude mi nic chybět, nebudu nic postrádat, protože Mým zdrojem je Můj Bůh.

Mé děti, je čas brát to vážně. Je čas vzít to vážně a přijít k nebeskému soudu s chválou a díkůvzdáním. Přijďte a vážně se zabývejte používáním Mé autority. Pojďte se vážně naučit, jak ode Mne přijímat ve větší míře. Teď je čas, čas brát to vážně.

Má sláva tuto Zemi naplní. Ano, naplní. Má sláva naplní tuto Zemi. Bude přetékat v těch Mých dětech, které to přijmou. Ne každý se toho zúčastní. Proto jsem řekl, travte čas se Mnou. Poznejte Mě.

Povodeň přichází jako zuřící řeka vylévající se ze svých břehů – záplava pravdy, záplava soudu. Řekl jsem vám to předem – přichází povodeň, která zničí každou lež nepřítele. Tak se na to připravte. Připravte se na to, co přichází. Připravte se na to třesení. Připravte se na tuto lavinu pravdy.

Všechno to působí škody – lavina, povodeň, zemětřesení. Všechno toto přirozeně působí katastrofální škody. Má slova, která vycházejí, způsobují vašim nepřátelům katastrofální škody. Tak začněte mluvit Má Slova, aby začala ničit vaše nepřátele ve všech směrech, tvarech a formách. Katastrofální poškození – vidíte ho v oblasti přírody, ale také se odehrává v duchovní oblasti.

Toto jsou dny, kdy Mé děti potřebují otevřít ústa a mluvit Má Slova s Mou autoritou, kterou jsem vám dal. Povolejte tyto věci dolů. Máte-li příznaky ve svém těle, řekněte těmto příznakům, aby zmlkly. Pokud máte ve svém těle něco, co vám říká, že jste nemocní, jste nemocní, jste nemocní, řekněte té nemoci, kam má jít. Řekněte té nemoci, že je proti vám ničím a prázdnotou. Řekněte té nemoci a té bolesti, že jsou přivedeny k nicotě.

Znovu a znovu jsem říkal (abyste mluvily) proti nemocem, trápení a myšlenkám ve vaší mysli, které jsou proti Mému Slovu a Mé vůli. Ty myšlenky vám lžou - říkají, že nemůžete vstát, nemůžete bojovat, nemůžete vyhrát, nemůžete dělat tyto věci, že jste ochromené. Váš protivník chce, abyste byly ochromené. Všechno je to lež.

Já jsem ten, kdo vám dává pokoj. Já jsem ten, kdo vám dává odpočinek. On (nepřítel) je ten, kdo dělá opak. Které zprávě věříte? Věříte Mně nebo vašemu protivníkovi? Věříte Mé moci nebo té jeho? Moje síla je větší.

Tak dnes říkejte, Moje děti: Nemám nedostatek. Nemám nedostatek v těle. Nemám nedostatek ve své mysli. Nemám nedostatek v rodině. Nemám nedostatek ve svých financích, ale nedostatek není jen o financích. Musíte mluvit Má Slova a říkat, že vám nic nebude chybět. To znamená zdraví. To znamená uzdravení. To znamená obnovu. To znamená pevnost a celistvost. To je to, co to znamená – pokoj, nic nechybí, nic zlomeného.

Proto vám dnes říkám – prohlašujte, prohlašujte, prohlašujte, prohlašujte a vyhlašujte: "Nic mi nechybí, žiji pod otevřeným nebem a nebude mi chybět nic užitečného".

Přijměte ode Mne dnes způsobem, jakým jste ode Mne dosud nepřijímaly. Otevřete svou mysl a otevřete svá srdce Mé vůli a Mé lásce. Pamatujte na Mou lásku, Mé děti. Pamatujte, že JÁ JSEM láska; není to tak, že bych ji pouze měl. Přijměte dnes Moji lásku k vám, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-get-serious