Vstupte na zvláštní místo – zvláštní místo Mé milosti; zvláštní místo, kde vám ukážu svou tvář; zvláštní místo se Mnou.

„Pane, co to znamená? (Místo), kde nám ukážeš svou tvář.“ (Ukážu vám) Moji dobrotu, Mou lásku, Mé milosrdenství a kým skutečně jsem. Znovu a znovu jsem vám říkal, že nejsem tou verzí, kterou ukazuje svět. Verzí, o které vám říká svět, takovou verzí nejsem.

Jsem daleko větší a mocnější a shovívavější (než svět ukazuje). Jsem láska. Takže, jak vidíte, Mé děti, chci, abyste byly se Mnou v bodě veselí, velké radosti a autority. Právě to chci: Abyste stály v této autoritě, abyste viděly to, co se ve světě děje špatně, abyste mluvily Mé psané Slovo a mluvily Slova, která vám dnes dávám promlouvat. Pak uvidíte, jak se vše změní. Dívejte se, jak se vše mění.

Dal jsem vám nad touto Zemí autoritu. Dal jsem vám ji, tak ji používejte. Vidíte tyto zlé vládce a tento zlý režim. Vidíte před sebou podvodné vlády. Vidíte tyto lidi v Hollywoodu. Vidíte, jak tito lidé (vaši nepřátelé) používají ekonomiku (proti vám). Vidíte, co dělají s vámi a s vaším jídlem.

Víte, že nemusíte jen čekat? Můžete stát, můžete mluvit a můžete svazovat, protože to je to, co jsem řekl ve svém Slovu: Cokoli svážete na Zemi, je svázáno v nebi. Cokoli uvolníte na Zemi, je uvolněno v nebi. Můžete něco svázat. Můžete něco pokárat, přísně napomínat a omezit. Můžete něco znemožnit. Můžete strhnout jejich hradby. Spojené státy, vidíte, co se děje na vaší hranici. Máte moc to zastavit. Vidíte, co se děje ve vašem Kongresu, ve vašem Senátu a v tomto údajně Bílém domě. Používejte Moje Slovo. Použijte Mé Slovo proti tomu a proti nim.

Toto je doba, kdy Mé děti musí brát Mé Slovo velice vážně, musí znát Mé Slovo, stát na Mém Slově, používat Mé Slovo, křičet Mé Slovo. Oni (vaši nepřátelé) přicházejí. Snaží se na vás vyjít se vší silou a mocí, kterou mají, bojují do posledního výstřelu. Buďte těžkooděnci v armádě Páně a stůjte. Stojíte v přední linii. Budu tam s vámi (stejně jako jsou s vámi) Moje andělské armády, které tam právě teď jsou a dávají na vás pozor. Přidělil jsem vám je, jsou tam pro vás. Je vás víc než těch s vaším nepřítelem.

Otevřte oči a uvidíte. Vítězství už máte zaručeno. Otevřte oči a spatříte Mou lásku, Mou milost, Mou vlídnost, Mou moc, Mou sílu. Už je to hotové, už je to dáno. Jsem na vaší straně. Já jsem velký JÁ JSEM. jsem ve vás. Nejsem někde, kde byste Mě nemohly najít nebo kde bych neslyšel. Vždy slyším, protože jsem blízko.

Stůjte pevně. Nechoďte se sklopenou hlavou, nestyďte se, nenechte se tlačit dolů nebo stahovat dolů vaším nepřítelem, který se vás snaží porazit.

Uvidíte to. Uvidíte velké vítězství. Řekl jsem vám to znovu a znovu. Toto jsou dny oslav. Očekávejte velké oslavy a velkou porážku svého nepřítele.

Stůjte na Mém Slovu. Stůjte pevně. Nenechte se odvádět a vězte, že Já jsem Bůh. Jsem na vaší straně. Jsem s vámi, kamkoli půjdete. Žádná síla, kterou má nepřítel, se nemůže postavit té Mé. Přijměte tedy dnes toto zjevení. Přijměte dnes autoritu. Přijměte dnes velkou radost. Přijměte dnes velký pokoj. Přijměte to, vezměte si to a užívejte (si) to, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/enter-into-the-special-place