Něco velkého se blíží. Ano, přichází něco velkého, co zasáhne tuto zemi, aby ji prověřilo a otřáslo jí od základů, všemožnými způsoby. Zatřeste tím. Zničte to. Rozbijte to. Přiveďte to k nicotě.

Vaši nepřátelé tam právě teď dělají vše, co je v jejich silách, aby dali dohromady každý plán a každého člověka, co je napadnou, pro tuto dobu, na definitivní pád Ameriky; na definitivní pád křesťanů, kteří ji drželi, každého vlastence a člověka, který za tuto zemi bojoval, a všech, kteří v tuto zemi věřili. Definitivní pád – to je to, po čem touží. To je to, co plánovali.

Něco velkého je na obzoru, něco, co nevidíte. Ale Já to vidím. To, s čím nepočítají, jsem Já. Znovu a znovu jsem vám říkal, že tato země nepůjde dolů, nepadne a nezemře. Padne jen její určitá forma: ta země, kterou se z ní snažili udělat – národ, který se sklání na kolena před globalisty a před vládou Jednoho světa, jež dává všechnu svou svobodu, tajemství a zbraně svému nepříteli za peníze a větší moc.

Prozrazovali vaše tajemství. Intel, tolik informací vojenského a politického významu bylo vašim nepřátelům předáno, zejména Číně. Intel, o kterém byste si nikdy nepomysleli, že ho vaše vláda vydá za peníze, aby vás prodala, srazila a zničila zevnitř. Do této země proniklo mnoho cizích zemí a vaše vláda to dovolila.

Došlo k velké válce, která měla tento národ srazit na kolena, zničit ho od jádra, zničit ho zevnitř. Můj David jim stojí v cestě. Ty, Má církvi, jim stojíš v cestě. Dnes říkám, že jsem vám dal moc, dal jsem vám autoritu a dal jsem vám pověření.

Takže vstaňte a opusťte vše, co ve svých životech řešíte, to, co vás odvádí od soustředění se na to, co se skutečně děje. Vy držíte tu linii. Jste tady pro tento čas. Jsou tu posily, přicházejí. Přicházejí. Přicházejí, bez ohledu na to, co se nepřátelé chystají udělat.

Záměna; pokusí se provést výměnu. Přichází velká měna. Říkáte: "Pane, co to je?" Jeden člověk za druhého, více způsoby. Chtějí, aby (tato záměna) zůstala bez povšimnutí, ale nebude to fungovat.

Varoval jsem vás před mužem, který je v Bílém domě. Není tím, kým se zdá být. To odhalení přichází. Viděli jste jen málo z toho, jak se chystám odhalit nejen jeho, ale i každého člověka, který se maskoval vícero způsobem. Ty, kteří říkají, že jsou určitým člověkem, když jsou ve skutečnosti někým jiným. Ti, kteří říkají, že jsou na jedné straně, když jsou ve skutečnosti na druhé.

Už toho bylo dost. Mám toho dost. Mějte toho dost, Můj lide, mějte toho dost, Mé děti. Přivolejte tato odhalení do existence a na scénu.

Bude odhaleno mnoho špinavých tajemství. Z Washingtonu, z vaší Sněmovny reprezentantů, z vašeho Senátu a Bílého domu vyjdou najevo tajemství; tajemství, o kterých si mysleli, že jsou skryta tak hluboko, že nikdy nemohou vyjít na světlo. Vycházejí najevo obrovské tajnosti. Řekl jsem vám, že toto jsou dny oznamovatelů. Přicházejí s plány, videi a telefonními hovory. Přicházejí s definitivními důkazy, jež nelze popřít.

Prozradím, kdo jsou loutkáři. Prozradím, kam vedou všechny provázky a kdo jsou těmi loutkami. Vše prozradím. Přijde čas, kdy dojde k velkému odhalení a velké implozi. Bude to implodovat. Všechno se zhroutí – jejich základy se hroutí; padnou tak, jak to nikdo nečekal. Takže místo definitivního pádu této země to bude definitivní pád vlády Jednoho světa, jejich systému, financí a všeho, co plánovali, včetně jejich virů. Ano, řekl jsem viry. Byly už na cestě. Už je na pár lidech zkoušeli.

Mé děti, připravte se hned. Doba přípravy je téměř u konce. Bitva se přiostřuje. Vše se zahřívá. Tak vstaňte. Vstaňte se Mnou. Dám vám to, co máte říkat a dělat. Řekl jsem vám to. Dám vám a zjevím vám velká zjevení věcí budoucích, abyste, až přijdou, věděly, že to je to, o čem Bůh mluvil.

Postavte se přímo přede Mne. Setřeste všechny ty řetězy, které vás držely při zemi. Soustřeďte se na Mé Slovo.

Budete svědky pádu celé nelegitimní vlády, a nejen jedné. (Budou) velká politická pozdvižení a otřesy. Tuto Zemi zasáhne politické zhroucení; odstranění, o jakých si nikdo nemyslel, že by k nim v této době mohlo někdy dojít.

Připravte se vzít si zpět to, co je vaše. Připravte se na to, že vás budu používat větším způsobem. Připravte se na obnovu. Připravte se na oslavy. Připravte se na vítězství, o kterých neustále mluvím, protože už je skoro tady.

Přijměte tedy Mou radost. Přijměte dnes Můj pokoj. Přijměte Mou lásku. Přijměte, že jsem vysvoboditel. Přijměte Mě. Dejte Mě na první místo a uvidíte. Budete se radovat. Budete se radovat z velkých a mocných vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/an-entire-illegitimate-government-is-about-to-fall