Neboť já, Pán, dnes říkám, že toto je Má země, a svět to brzy pozná, protože to prokážu. Ukážu projev své ruky, abych odstranil, odsoudil a obnovil to, co je už déle než 100 let ukradeno.

Téměř od počátku chtěli lidé zničit základy této země i Můj plán s ní - velký a mocný plán. Tato země měla být požehnána a být požehnáním. Tato země měla být světlem. Tato země měla pomáhat ostatním zemím na celém světě. Měla být bezpečným útočištěm pro lidi, kteří se snaží dostat z depresivních situací, v nichž se nacházejí. Místem míru, místem svobody a místem radosti.

To však vaši nepřátelé nechtěli. Chtěli svou kontrolu (nad ním) a svou verzi tohoto národa - národa, v němž vládne socialismus, komunismus a čiré zlo. Již dříve jsem řekl, že tento národ jim brání v dosažení jejich konečného cíle - jejich Jedné světové vlády a velkého resetu. Nemůžete mít národ, který je tak mocný a požehnaný, a současně mít globální vládu.

Mají plány, jak před vašima očima zničit Ústavu. Mají plány, jak zničit veškerou svobodu, která vám ještě zbyla. Mají plány, jak vás uvrhnout do ještě většího otroctví a poroby. Zdaleka ještě neskončili.

Mé děti, vezměte si tento národ zpět pro Mé Království. Vezměte si tento národ zpět v Mém jménu. Vezměte si zpět svou svobodu v Mém jménu. Člověk si nesmí vzít něco, co jsem dal Já. Nedovolte to. Nepodléhejte každému jejich příkazu, jejich hrozbám a jejich nátlaku. Jejich hrozby nikam nepovedou.

Pamatujte, kdo stojí mezi nimi a vámi. Jsem to Já. Toto vítězství se jim nepodaří získat. Tento národ mít nebudou.

Proto se, Mé tělo, nyní postavte do jedné řady s hlavou (se Mnou). Přistupte do té řady teď. Postavte se na své místo. Já jsem vám řekl, abyste stáli pevně. Držte linii, protože vaši nepřátelé se snaží tuto linii proniknout, zničit a způsobit rozdělení všude, kde mohou - vyvolat rozruch, rozbroje, chaos a zmatek, cokoli a všechno, co mohou, aby vás zničili. Kdyby mohli zničit církev, mohli by zničit i moc. Kdyby zničili tu moc, mohli by mít všechno.

Proto si, Mé děti, pamatujte, co dnes říkám. Říkám, že tento (národ) je Můj. Požehnal jsem mu. Požehnal jsem tomuto národu. Je to Můj národ, stejně jako Izrael. Má ochranná ruka neodstoupila, i když to teď vypadá jak to vypadá. Musel jsem určité věci připustit, abyste viděly, co se skutečně děje, abyste toho měly dost a nesmiřovaly se s tím vším, co se v zákulisí děje.

Kdyby byla církev bdělá, viděla by to a mohla to řešit už dávno, dřív, než to dospělo do tohoto stupně.

Ale s každým třesem přichází probuzení. S každým probuzením přichází oživení. Oživení je Moje sláva vylévaná na lidstvo. Tak se přidejte a nepřestávejte přijímat Mou Slávu. Stále očekávejte Mou Slávu. Stále očekávejte, že se Moje ruka pohne, aby vynesla rozsudek a odstranila ty, které vidíte před sebou.

Někteří lidé říkají: To je nemožné, to se nikdy nestane, to nikdy nebude fungovat. Pro Mne není nic nemožného. Čekal jsem, až se Má církev probudí. Čekal jsem, až přijde ten správný čas. A až ten čas přijde, jednoho dne to bude tak, druhého jinak.

Všechno toto se může stát. Udělal jsem to už dříve. Neomezujte Mě. Neomezujte Mě svým myšlením. Neomezujte Mě svou řečí. Odstraňte ze Mne omezení a uvidíte Mou Slávu, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/remember-who-is-standing-in-between-them-and-you