Děti moje, toto je den a hodina, kdy máte složit své starosti k Mým nohám. Pokorně předstupte přede Mne a odevzdejte Mi tyto starosti, protože Já se o vás starám. Tyto starosti vás tíží. Ty starosti jsou jako řetězy, které vás drží z dosahuslávy. Brání vám jít stále výš a výš a (na novou) úroveň se Mnou. Brání vám v tom, abyste kráčely v Mé těsné blízkosti. Brání vám v tom, Mé děti.

Buďte si toho vědomy a buďte připravené. Přichází toho mnoho. Mnoho. Mnohé, o čem Má církev vůbec neví. To, o čem musíte vědět, touto Zemí otřese - třesením, o kterém jsem mnohokrát mluvil. Dojde k otřesu, jaký tu ještě nikdy nebyl, ne jako nyní - k otřesu, který bude zkouškou víry lidí a způsobí, že se někteří odvrátí od Mé tváře a jiní se ke Mně přiblíží ještě víc.

Nežijete v normální době. Nežijete v době, kdy se věci dějí "jako obvykle", jak říkáte. Toto je doba rychlých a překotných změn, změn, které budou některé šokovat a přinesou jim strach, protože nevěnovali pozornost Mým slovům. Má slova vyšla, ale mnozí lidé se je snažili zdiskreditovat. Mnozí lidé se snažili vyvolat rozdělení. Snažili se dělat všechny tyto věci proti Mým mluvčím, kteří jsou tu proto, aby varovali, vedli a řídili lidi správným směrem.

Mé děti, buďte si toho vědomy a buďte připravené. Přicházíte do období temnoty. Přicházíte do období změn, kdy se vše obrátí vzhůru nohama a mnozí uvěří, že to je směr, kterým se věci ubírají. Ale ve skutečnosti už vzhůru nohama jsou a já je obracím hlavou vzhůru.

Buďte bdělé a připravené obstát. Buďte bdělé. Mějte oči otevřené pro Mou pravdu, protože ta vás osvobozuje. Děti Moje, váš nepřítel číhá venku. Ach ano, je tam venku a číhá. Je tam venku a (snaží se) na vás naložit další starosti, víc zármutku, víc tlaku, víc strachu a víc sklíčenosti. Právě teď se vás snaží přimět, abyste se ode Mne odvrátily, abyste se vzdaly Mne i toho, co jsem pro vás udělal.

Poznejte dnes, v tuto hodinu, Mou lásku. Poznejte Mou lásku k vám. Poznejte autoritu, kterou jsem vám dal. Poznejte slávu, kterou vylévám. Poznejte sílu vzkříšení, která je ve vás. Promlouvejte Má slova svými ústy. Vyslovujte je hlasitě a se smělostí.

Toto je hodina velkých změn - velkých změn, velkých posunů, velkých rozruchů, velkých odhalení, velkých odstranění, velkého probuzení. Postavte se. Ti z vás, kteří stojí, ti z vás, kteří Mi věří, ti z vás, kteří se nevzdají a nezřeknou se Mě, vaše odměna je veliká, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/breaking-the-chains-off-of-your-life