Já, Pán, dnes připomínám svým dětem, v jak vážné době žijete, jak vážný je tento den a tato hodina. Vážnost, které se nemusíte bát, ale kterou si potřebujete být vědomébýt si vědomé Mě, být si vědomé Mé Slávy. Být si vědomé pomazání, které proudí skrze každého z vás. Buďte si vědomé moci Mého jména, jména, které jsem vám dal, jména Ježíšova. Buďte si vědomé autority, kterou má. Buďte si vědomé ničivé síly, kterou působí proti moci vašeho nepřítele. Uvědomte si dnes, že jste dětmi Nejvyššího Boha. Uvědomte si dnes, že máte velké a mocné vítězství. Uvědomte si dnes, že máte autoritu. Uvědomte si dnes, že máte vůči této zemi vlastnické právo. Uvědomte si dnes, kdo žije ve vašem nitru. Buďte si toho vědomé. Buďte si toho dnes vědomé. Dávejte dobrý pozor.

Nezapomínejte se soustředit - pevně, cíleně se soustředit na Otce. Když máte toto soustředění a tento základ a stojíte pevně a nenecháte se pohnout, způsobíte zkázu svému nepříteli i každému jeho plánu, který by proti vám měl.

V Mém Slově se píše, že jeden může zahnat na útěk tisíc, ale dva mohou zahnat na útěk deset tisíc. Vždyť právě to se děje. Mé děti, držte se pospolu, stůjte bok po boku, buďte jednotné a silné. Stůjte. Stůjte na Mém Slovu. Stůjte na Mé pravdě. Stůjte na Jménu, které je nad každé jméno. A nezapomeňte, že to není jen jméno. Je to Jméno. Je to Jméno, to nejvyšší Jméno. Konečná moc tohoto Jména ničí peklo. Ničí moc pekla ve vašem životě.

Řekl jsem, že Mě máte poznat. Až Mě poznáte, poznáte, jak silný a mocný je ve skutečnosti každý z vás, ne beze Mne, ale se Mnou. Pojďte se Mnou trávit čas a dovolte Mi, abych vám ukázal, co mám. Dovolte Mi, abych vám ukázal moc, autoritu, vládu, lásku, pokoj, odpuštění, radost (kterou mám). Dovolte Mi, abych vám ukázal to všechno v neomezené míře. Dovolte Mi, abych vám ukázal, kým jsem a že jsem ve vás. Nejste samy. Nejste opuštěné. Nejste podřízené žádným okolnostem kolem vás. Nemusíte v nich zůstávat. Nemusíte se jim klanět. Nemusíte se jim podřizovat. Máte Mě. A démoni utečou, jakmile se napojíte na tuto sílu, na tento zdroj síly, na tuto moc vzkříšení ve vašem nitru.

Stůjte na Mém Slovu. Vězte, kdo jsem, a vězte, že Mi patříte. Jste Mé děti. Budu vás bránit. Budu vás chránit. Vysvobodím vás. Přinesu vám velká vítězství. Není to "kdyby". Já to udělám. Je to slib. Nemohu lhát.

Pro ty z vás, kteří se odvážíte postavit, pro ty, kteří uvěříte, pro ty, kteří budete důvěřovat, a pro ty, kteří se nevzdáte a nepoddáte, je dnes velká odměna. Dnes je váš den. Každý den je vaším dnem, protože je to den, který jsem učinil pro vás.

Přijměte tedy tento den. Přijměte tento dar. Přijměte vše, co jsem pro vás připravil, a neomezujte Mě. Neomezujte Mě a uvidíte. Uvidíte Mou slávu, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-be-more-aware