Děti Nejvyššího Boha, připravte se k boji, abyste bojovaly dobrý boj víry. Připravte se, abyste mohly stát. Stát ve své víře. Stát na Mém Slovu.

Někteří se ptají: "Pane, proč ten boj? Proč to postavení se?" Vaši nepřátelé se na vás chystají jít ještě tvrději, na mnoha různých úrovních a mnoha různými způsoby. Je to jejich poslední pokus; řekli byste, že je to poslední pokus vás zlomit, poslední pokus zlomit tento národ. Toto je jejich poslední snaha zavést a rozvinout jejich vládu Jednoho světa, dostat pod kontrolu umělou inteligenci, přičemž vy byste neměly ve společnosti žádnou práci. Oni vás nechtějí. Nechtějí s vámi jednat. Chtějí, abyste jim šly z cesty.

Ale já vám dnes říkám, abyste odstranili z cesty je. Dal jsem vám autoritu ve svém Jménu. Dal jsem vám svou Krevní smlouvu. Dal jsem vám autoritu nad touto zemí i její vlastnictví. Jak jsem již tolikrát řekl, uložte si hluboko do sebe toto zjevení, toto velké zjevení, že toto vlastnictví je vaše, děti Všemohoucího Boha. Máte vlastnictví. Máte autoritu. Máte moc. Máte vládu.

Tak už je to nenechávejte překrucovat a dělat vše podle svého. Už jim nedovolujte, aby si dělali co chtějí a kdy chtějí.

Postavte se na místo své autority. Postavte se na své místo moci. Postavte se na svou pozici vlády. Postavte na pozici svého vlastnictví, stejně jako kdybyste byly ve svém vlastním domě. Kdyby se pokusili vniknout do vašeho domu a vykrást ho, co byste udělaly? Zastavily byste je. Zavolaly byste úřady, policistu, aby jim nasadil pouta a odvedl je do vězení.

Totéž (pravidlo) platí i v duchu. Pokud se někdo pokusí zničit něco, co už je vaše, nebo vloupat se dovnitř, aby ukradl něco, co už je vaše, můžete použít Mou autoritu, abyste ho pokáraly, učinily bezmocným, vyhodily ho ze svého domu a odsoudily.

Co myslíš tím, odsoudit je? Dokud nebudou činit pokání, jsou pod kletbou. Řekl jsem vám, že žádná zlá zbraň, která by byla proti vám vytvořená, nebude mít úspěch. Přesně to mám na mysli. Bude se jim proti vám dařit, dokud nepoužijete svoji autoritu. Když zavoláte policistu, policie má za sebou moc a autoritu, která ji podpoří, aby od vás takového člověka odvedla. Já jsem ta nejvyšší autorita. Zavoláte Mě a Já se postarám o to, aby váš nepřítel udělal přesně to, co udělat má.

Já vás ale potřebuji. Potřebuji vás, abyste poutaly, abyste káraly a abyste uvolnily své anděly. Potřebuji, abyste používaly svou autoritu. Řekl jsem: "Vzepřete se ďáblu a musí utéct." Všichni, kdo se vám postaví na odpor, se musejí dát na útěk. Nestůjte tam jen tak a nerozčilujte se, když vidíte, co (nepřítel) dělá. Dal jsem vám moc s tím něco udělat.

Dávám vám přirozené příklady, abyste měly větší zjevení, co dělat v situacích, ve kterých se nacházíte. Chtějí velkou válku, válku, kterou by vyhráli, aniž byste bojovaly. Chtějí vás srazit tak hrozně, abyste se ani nepokusily bojovat.

Děti moje, teď je čas se postavit. Toto je čas, abyste byly se Mnou a poznaly svou autoritu. Budu to opakovat, dokud se více Mých dětí neprobudí, dokud víc Mých dětí nedostane toto zjevení o tom, kým jsou a komu patří. Patříte Mně. Já jsem Bůh, Stvořitel Nebe i Země.

Proč byste měly ustupovat? Proč byste nechávaly zahnat zpátky? Proč byste se vzdávaly? Proč byste to nechaly být?

Jsem na vaší straně. Získejte to zjevení. Jste Mé děti. Získejte to zjevení - žiji ve vás! Získejte zjevení Krevní smlouvy. Vyhledejte si to. Začněte studovat, co smlouva krve skutečně znamená a jak je krevní smlouva závažná. Lidé, kteří znají závažnost krevní smlouvy, jsou v zemích celého světa.

Vy, všechny Mé děti ve Spojených státech amerických i kdekoli jinde, které nevíte, co smlouva krve skutečně znamená, vyhledejte si to. Studujte ji a poznejte, že máte tu nejzávaznější krevní smlouvu. V této smlouvě nejsou žádná místa, kam by se váš nepřítel mohl dostat. Nejsou zde žádné mezery. Nemůže nikde proniknout. Je pevná. Je nezničitelná. Jděte do hloubky. Začněte hledat. Začněte to zkoumat. Začněte studovat, kým jsem. Dostaňte se do Mého Slova. Podívejte se, co říká. Podívejte se na to, co vám zjevím v ještě větší míře.

Toto je čas otevřeného Nebe. Nebeská okna se široce otevírají a odkrývají věci, které pro své děti mám. Vezměte si je. Přijměte je.

Váš nepřítel vás chce přivést k nicotě.

Smějte se, protože Já sedím na nebesích a směji se. Smějte se, protože vás přivádím na místo, kde zdokonaluji vaši víru, kde budete pro svého nepřítele nedotknutelní, protože budete v místě Mé Slávy, kde nepřítel být nemůže.

Brzy to uvidíte. Brzy uvidíte tuto Slávu, kterou vylévám. Požádejte o ni. Očekávejte ji. Přijměte ji. Už je vaše, už je slíbená. Přijměte tedy Mé Slovo a těšte se ze zjevení, která už brzy obdržíte. Těšte se z Mé přítomnosti. Užívejte si moudrosti, poznání a porozumění, které vám dávám. Těšte se z toho, co Ježíš již zajistil, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/get-ready-to-fight

Více o krevní smlouvě zde