Já, Pán, vám dnes říkám, děti Moje, že jsem vám dal mnoho varování ohledně toho, co má přijít. Řekl jsem vám o temnotě. Řekl jsem vám o plánech nepřátel, o tom, co chtějí udělat a jak chtějí nastolit vládu jednoho světa. Nazývají to svým velkým resetem, svým velkým přenastavením; chtějí obrátit vaše životy vzhůru nohama, zabít co nejvíce lidí a vzít vám všechny svobody, které vám ještě zbyly. Říkal jsem vám o velkých otřesech, velkých odhaleních a o všech dalších velkých věcech, které se blíží.

Řekl jsem vám, že vás zamknu, abych vás ochránil. Řekl jsem vám o velkých soudech nad vašimi nepřáteli, které přijdou kvůli všemu, co udělali. Má ruka je proti vašim nepřátelům.

Ale tato temnota má i druhou stránku. Ano, vše se bude otřásat. Vše se obrátí vzhůru nohama. Vše bude nenormální. Vše budou nepříjemné, může se zdát; určitě pro svět. Ale na druhé straně té temnoty je Mé světlo. Tam je Moje sláva. Je tam Má láska, obnova, uzdravení a velká radost uprostřed velkého žalu.

Tam, kde je tolik neklidu, je pokoj. Říkáte: "Bože, jak je to možné? Jak to může být, jako že by fungovaly dva světy zároveň? Jeden s hrubou temnotou, chaosem, otřesy, neklidem a soudem. Na druhé straně je radost, pokoj, obnova, veselí, Sláva a světlo uzdravující (lidi). Jak je to možné, Bože? Jak je to možné? Jak je možné, že dva světy běží současně?"

Jak je to možné, Mé děti? Dal jsem vám příklad, velký příklad ve svém Slovu, a mnohokrát jsem mluvil o tom místě: o Mé zemi Gošen, kde byl chaos se všemi soudy a ranami, které šly proti Egyptu kvůli tomu, co provedl Mému lidu.

V téže době byl jeden svět chaotický, temný a ničivý. Zasahovala je zkáza, jakou dosud nikdy neviděli a nepoznali. Na druhé straně byla ochrana, Má sláva, radost, pokoj a uzdravení. Neodešli z Egypta stejně jak přišli. Opouštěli ho v daleko lepší situaci.

Mé děti, když nastává temnota a chaos a vypadá to, že vás to přemáhá a obklopuje, vězte, že vás obklopuji Já. Jdu před vámi. Chráním vás. Jsem váš štít. Jsem vaše silná věž. Jsem váš vysvoboditel. Jsem vaše radost. Jsem váš pokoj.

Děti moje, copak nevíte, že Já jsem vaše uzdravení? Já jsem uzdravitel. Já to uzdravení jenom nemám. JÁ JSEM uzdravení. Moji Slávu toho provází tolik, co se chystám vylít. Má Sláva a Mé světlo zničí všechnu tu temnotu. Zničí všechno to zlo. To se vás nedotkne. Přicházíte k místu Mé Slávy. Zlo se vás nedotkne, protože nepřítel nemůže vejít do Mé přítomnosti.

Naplňujte se tedy. Naplňujte se Mnou. Naplňujte se Mou Slávou. Vzývejte Mě. Požádejte Mě o ni, o Mou Slávu. Je to Má přítomnost. Je to Má moc. Je to Má dobrota. Vše pro vás. Sesílám Slávu, která naplní tuto Zemi, jako voda naplnila Zemi za dnů Noe.

Vzpomeňte si, že s tou vodou přišla zkáza v míře, jaká na Zemi nikdy nebyla, ale zároveň jsem očišťoval Zemi od zla. Má Sláva očistí i uprostřed této zkázy Zemi od zla, které vás drželo, zotročovalo a udržovalo vás ode Mne daleko.

Slíbil jsem, že Zemi už nezaplavím vodou. Nikdy jsem však neslíbil, že Zemi nezaplavím (jiným způsobem). Tentokrát bude zaplavena Mou Slávou. Řekl jsem, že žádnou vodou, a vodou to už neudělám.

Ale tentokrát to bude Mou Slávou. Má Sláva naplní tuto zemi a vyruší to. Zničí zkázu nepřátel, plány nepřátel a vše, co udělali před vámi a proti vám. A bude to, jako by to tu nikdy nebylo.

Je to jen na krátkou dobu, Mé děti, protože přichází další doba. Řekl jsem vám o knize Zjevení. Ten čas se blíží, je blíž, než si uvědomujete, ale pamatujte na Můj slib. Neřiďte se tím, co vám říká člověk. Řiďte se tím, co vám říká Mé Slovo. Vás jsem k tomuto hněvu neurčil.

Bude to hněv! Ale vy nejste jeho součástí. Nemusíte být (součástí tohoto hněvu). Ale do té doby naplní tuto zemi Má Sláva a do Těla Kristova přijde více lidí než kdykoli jindy v dějinách kvůli této Slávě, pro důkazy zázraků, které stále činím, důkazy Mé lásky, protože ji pocítí. (Můžete) se na všechny tyto věci těšit, tak nevěnujte pozornost jen otřesům, temnotě a soudu. Věnujte pozornost světlu, Mé slávě a tomu, co pro vás chystám. Jste v Mém Gošenu, protože jste ve Mně.

Proto, děti Moje, přijímejte Mou ochranu a Mou slávu bez omezení. Přicházejí nebývalé věci. Přicházejí nevídané věci, ale Má neomezená moc se projeví ve vás a skrze vás. Uvidíte Mě. Uvidíte Mě dělat věci, o kterých jste si nikdy nemyslely, že je uvidíte. Řekl jsem vám, že Rudé moře nebylo ničím ve srovnání s tím, co se pro vás chystám udělat v této hodině. Radujte se tedy z tohoto dne. Radujte se z Mé slávy a přijměte ji, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-coming-darkness