Neboť já, Pán, dnes říkám, že vanou větry změn. Vanou už prudce. V duchovní oblasti vane prudký vítr. Vane a sráží vaše nepřátele. Sráží je k zemi. Ničí jejich moc. Ničí každou lež. Ničí je a všechno, co proti vám mají. Ano, tento vítr. V tomto větru jsem Já, protože je to Má sláva. Je to Moje moc. Je to Má moc, která proudí. Proudí. Proudí a vane.

Mé děti, znovu a znovu říkám, že není čas ustupovat. Není čas se vzdávat. Toto je čas, abyste byly odvážné v Mé Slávě, odvážné v Mém Jménu a odvážné v Krev smlouvě, kterou jsem s vámi uzavřel. Pokud Krevní smlouvu neznáte, seznamte se s ní. V těchto dnech budete potřebovat svou Krevní smlouvu znát.

Vše se nyní rychle mění. Vypadá to, že to jde od špatného k horšímu. Jsou to dny, před kterými jsem vás varoval. Ale právě v těchto dnech je třeba volat. I když to vypadá špatně, ničivě, pochmurně, a pro některé dokonce hrozivě a depresivně, pamatujte na to, co jsem řekl. Na jedné straně to bude vypadat tak, ale na druhé straně (na Mé straně), v Mé církvi a v Mém těle, to bude vypadat jinak.

Znovu a znovu se vás ptám, Mé děti - čí zprávě věříte? Věříte zprávě nepřátel, nebo věříte té Mojí? Věříte tomu, co vidíte, nebo kráčíte vírou? Čí zprávě věříte? Je třeba se rozhodnout. Je třeba se rozhodnout, na které straně stojíte. Nemůžete být jednou nohou uvnitř a druhou venku. Před tím jsem vás varoval. Ale znovu říkám: Moje milosrdenství a Moje milost vám stačí.

Vane vítr změn. Mluvil jsem s vámi o velkých bouřích a o škodách, které může vítr svou silou způsobit. Může vypůsobit naprostou zkázu. Vítr může srovnat města se zemí. Může vyvést vodu z břehů. Viděly jste tyto věci. Viděly jste, jak ničivý může vítr být. A to je přirozený vítr. Pomyslete ale na Můj vítr a na to, jak ničivá je jeho moc vůči vašim nepřátelům. Ta bouře je mířená na ně, veliká bouře. Vzpomínáte na hurikány, bouře a derechy, které přinášejí mnoho zkázy. Všechny přicházejí najednou a ze všech stran.

Bude to jedna věc za druhou, jedno odhalení za druhým. Jak už jsem vám řekl dříve, pravda se vylije jako povodeň, jako lavina, jako sopka. Opět platí, že tyto přírodní síly mohou zničit a vyhladit to, na co narazí. Mé děti, vaši nepřátelé na Mne narážejí, narážejí na Mne, protože jim bráním vás zasáhnout. Blokuji je v uskutečňování jejich plánů. Stojím jim v cestě. Blokuji jejich cestu k vítězství a vás vedu k tomu vašemu skrze Mne, protože Já jsem tvůrce cesty.

Řekl jsem vám, že jsem tento den stvořil, tak se z něj radujte a jásejte. Radujte se v těchto dnech, dnes více než kdy jindy, praví Pán. "Nemůžeme se radovat. Je tu příliš mnoho temnoty. Je tu příliš mnoho smutku. Je příliš mnoho nemocí. Je příliš mnoho smrti." Radujte se navzdory všem těmto věcem a ukažte nepříteli, že se nebojíte. Ukazujete svému nepříteli, že přijímáte Mou moc a Mou lásku. Ukazujete svému nepříteli, že víte, že jsem uvnitř vás, že jsem větší než on a že jsem větší než všechno, o co se pokusí.

Buďte nadšené z toho, že jste Moji. Nadchněte se již dnes! Miluji vás. Nadchněte se dnes tím, že mám pro vás plán. Dnes se nadchněte! Ukážu vám svou dobrotu. Ukážu vám svou milost. Ukážu vám svou dobrotu. Ukážu vám svou dobrotu! Říkám to znovu a znovu a znovu. Moje dobrota! Absolutní dobrota! Chci na každého z vás vylít dobrotu, kterou jste nikdy nepoznaly, lásku, kterou jste nikdy nepoznaly. Poznejte Mě v těchto dnech. Poznejte, s kým jste; (jste) se Mnou.

Znovu vyskočte a křičte. Tancujte, protože se chystám vystoupit - odstranit (nepřítele) a zničit všechno, co vás brzdí. Tento svět bude naplněn Mou láskou. Uvidíte. Uvidíte Mou již přicházející slávu, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-decide