Neboť já, Pán, dnes říkám, že obři jsou před pádem, velcí a mocní obři, lidé, o kterých jste si nemysleli, že někdy odejdou, padnou, sestoupí, budou odhaleni nebo se jim dostane spravedlnosti. Brzy se dočkáte dne, kdy tito lidé (padnou), lidé, o nichž jste si nikdy nemysleli, že budou odstraněni ze středu pozornosti nebo že jim bude odebrána moc, a to ne pouze jeden, dva nebo několik. Mluvím o mnoha lidech, o mnoha lidech ve vašich vládách, o mnoha lidech ve vysokých korporátních funkcích, o mnoha lidech v bankovním systému, o mnoha lidech v Hollywoodu a o mnoha lidech všude kolem. Brzy neuvidíte ani stopu po tom, co se ve vaší přítomnosti snažili nechat trvale.

Vše, co vám způsobili, vše, po čem toužili, to bude zrušeno. Postarám se o to, aby po nich nic nezůstalo. Proto, Mé děti, chci, abyste dnes stále říkaly, že obři padli. Obři padli. I dnešní králové a faraóni budou mít stejný osud. Brzy padnou.

Proto, Mé děti, nikdy se nepoddávejte a nevzdávejte se. Nepodléhejte tlaku. Nepodrobujte se jejich tyranii. Nepoddávejte se jejich moci. Nepoddávejte se tomu, co se chystají zkusit příště. Řekl jsem zkusit, protože to neznamená, že se to stane.

Vše se teď rychle mění. Chystají se na vás vrhnout vše, co mohou. Chystají se udělat něco, co způsobí velký chaos ve vašich vládách a ekonomikách, vše bude chaotické. Bude se zdát, že vše je úplně naruby. Bude se zdát, že se všechno ubírá po temné cestě a v přemáhající temnotě.

A je tu něco, co se chystají udělat nebo se pokusí udělat vašemu právoplatnému prezidentovi. Modlete se za něj. Modlete se za něj. Chtějí ukončit jeho život. Začínají být velmi zoufalí. Modlete se za jeho ochranu. Modlete se za jeho sílu. Modlete se za jeho odvahu, za Mého Davida. Můj David se dostává na křižovatku. Musí si vybrat, zda půjde Mou nebo svou cestou. Modlete se! Pozvedněte ho, aby si vybral tu Moji cestu, a i když se mu zdá, že nevypadá bezpečně nebo správně, aby si vybral tu pravou.

Modlete se za jeho správný úsudek. Modlete se, aby měl jasno v tom, co dělám, a aby se s tím vyrovnal. A to, co se mu snaží udělat nepřátelé, ať už se ho snaží zavřít nebo zabít jakýmkoli způsobem, ani jeden způsob nebude fungovat.

Ale to, že to nebude fungovat, neznamená, že od vás neočekávám, že budete stát, protože vy stojíte. Vy jste ti, kteří ho drží na nohou. Nechápete tu úroveň zla, množství zla, míru tlaku, kterému je vystaven, tíhu, kterou se na něj vaši nepřátelé snaží naložit.

Vy jste ti, kdo ho zvedají. Vy jste ti, kdo ho drží nahoře a silného. Držte se při něm. Nepřestávejte. Mluvte hlasitěji. Volejte silné, silné modlitby, ne (ty) slabé. Silné! Je třeba učinit rozhodnutí - velmi důležitá rozhodnutí, právě teď.

Zatímco spolu mluvíme, oni (prezident Trump a jeho tým) tato rozhodnutí činí, tak se modlete, aby učinili ta správná rozhodnutí a nezvolili cestu nejmenšího odporu nebo takovou, která vypadá dobře, ale tu, kterou chci Já; tu, která zaručí rychlé uzdravení, rychlé obnovení všeho, co bylo ukradeno. Ano, obnovím tento národ. Obnovím bohatství. Obnovím vynálezy. Obnovím dokonce i zábavní průmysl.

Proto se dnes, Mé děti, ujistěte, že jste soustředěné. Ujistěte se, že zůstáváte a stojíte přesně na tom, co mám pro vás dnes udělat. Nedívejte se napravo a nedívejte se nalevo. Soustřeďte se a stůjte na Mně. Stůjte na Mém Slovu. Poznávejte Mě. Říkám to neustále, protože se nacházíte v této době, ve velmi klíčovém okamžiku, kdy si musíte vybrat.

Proto si dnes vyberte. Stavím před vás život a smrt, požehnání a prokletí. Vybíráte si vy. Proto si dnes vyberte, na kterou stranu se postavit, protože brzy bude tato volba učiněna za vás. Není to nic, čeho byste se měly bát, Mé děti, ale je to něco, čeho si musíte být vědomé. Musíte si toho být vědomé. Musíte si být vědomé času pro volbu a rozhodnutí. Řekl jsem vám o velkém oddělení. Přijde rychleji, než si myslíte.

Neopouštejte zacílení na Mé Slovo a na důležitost dnešního dne, protože váš nepřítel se vás bude snažit oklamat, abyste si myslely, že "to říkají už dlouho a nic se nemění". On na to spoléhá. Buďte stále bdělé. Stále buďte soustředěné. Stále buďte v Mém Slovu. Buďte stále se Mnou a nic, co uvidíte, neovlivní vás ani vaši rodinu.

Já mám zvraty. Budu své děti štědře obdarovávat. Obnovím vše, co vám bylo ukradeno, dokonce i generacím před vámi. Všechno to obnovím.

Toto jsou dny velké obnovy, je výrok Jehovah.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-giants-are-falling