Já, Pán, dnes varuji a upozorňuji nepřátele Všemohoucího Boha: Přestaňte s tím, co děláte. Varoval jsem vás, abyste nechali Můj lid odejít. Varoval jsem vás kvůli vašim hříchům a zlu, které jste způsobili nejen Mým Spojeným státům, ale také Izraeli a různým zemím po celém světě.

Varoval jsem a varoval a byl jsem dlouho trpělivý. Čekal jsem, až budete činit pokání, ale odmítali jste se odvrátit od svých zlých cest.

Běda těm, kdo neposlouchají. Běda těm, kdo nečiní pokání. Přichází soud. Na tuto zemi přichází mnoho soudů. Mnoho soudů přichází proti těm, kteří jsou v takzvaném hlavním městě Washingtonu, v tom zlém, hříšném, ohavném hlavním městě; soudy přicházejí na všechny ty lidi. Odmítáte činit pokání a pokračujete v cestě zkázy. Pokračujete v cestě, která má tento národ rozvrátit. Pokračujete v cestě podvádění, kradení, lhaní, manipulace a zabíjení. Běda vám.

Varoval jsem před andělem smrti. Varoval jsem, protože Mou vůlí a Mým přáním je, aby nikdo nezahynul. Viděl jsem zlo, kterého jste se dopustili. Viděl jsem, co jste spáchali, a slyšel jsem volání Svého lidu, který volal po spravedlnosti.

Já jsem Bůh spravedlnosti a Mé kladivo se blíží. Přijde soud a vysoká pokuta. Zaplatí nejen mnozí z vás v tomto hlavním městě, ale i ti z vás, kteří jsou v Hollywoodu, a ti z vás, kteří jsou ve světě korporací a spojili své síly s elitami (ty zaplatí také). Spojili jste své síly s globalisty, abyste zavedli systém, systém, který zničí a vyhladí veškeré svobody a zabije každého, kdo je proti vám.

Běda těm, kdo zavádějí umělou inteligenci. Běda těm, kdo se snaží zavést znamení šelmy. Běda těm, kdo přináší tyto viry. Běda těm, kteří otravují potraviny. Běda těm, kteří páchají nevýslovné věci na nevinných dětech. Tyto věci jste dělali ve svých budovách, v domě, kterému říkáte bílý, ale z něhož kape červená, z něhož teče tolik červené. Na vašich rukou je krev.

Tato krev ke Mně volá po spravedlnosti. Spravedlnost začala. Spravedlnost začala. Za to, co jste spáchali, přichází spravedlnost, soud, o kterém jste si nikdy nemysleli, že ho někdy poznáte. Soud zdrtí, zneplatní a zničí to, co se právě chystáte Mému národu udělat. Krev všech těchto služebníků a služebnic volá. Křičí ke Mně. Ta krev ke Mně volá o spravedlnost.

Přichází smrt. Přichází smrt jako nikdy v historii. Ještě horší než ta, kterou jste viděli v knize Exodus, protože zlo je teď mnohem horší než v knize Exodus.

Přicházím, abych soudil. Přicházím, abych zachránil. Přicházím, abych vysvobodil. Přicházím, abych zrušil a zničil vaše plány.

Skrýváte se. Byli jste za všemi těmi zavřenými dveřmi. Postavili jste si všechny ty zdi a bariéry. Postavili jste si to všechno, abyste se chránili. Ne, před Mou rukou vás neuchrání nic.

Třeste se. Budete se třást, nepřátelé Všemohoucího Boha, za to, co jste udělali i za to, co jste měli v plánu udělat. Ty děti mít nebudete. Nebudete mít svůj globální reset, ten velký reset, který jste plánovali. Právě jste se chystali otočit vypínačem.

Nuže, říkám vám: stojím vám v cestě. Říkám vám to: Nebude po vašem. Říkám vám to: Ničím váš reset. Ničím vaši globální ekonomiku. Ničím vaši světovou ekonomiku. Ničím vše, co jste měli. Vaše globální vláda, ta není vaše.

Tento svět je Můj a dal jsem ho svým dětem. Já ctím jejich modlitby.

Mé děti, vše se brzy změní. Přichází temnota, jakou jste nikdy nepoznaly. Přicházejí otřesy, jaké jste nikdy nepocítily.

Pamatujte, kdo jsem. Jsem na cestě. Toto není pro vás. Toto není pro vás! Je to pro ně. Slíbil jsem, že vás budu chránit, a přesně to udělám. Slíbil jsem, že vás pozdvihnu výš, a také to udělám. Slíbil jsem, že vás obnovím, a to udělám také.

Tak se držte. Držte se tohoto třesení. Držte se těchto soudů. Pamatujte, kdo jsem, a že JÁ JSEM je stále s vámi, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/woe-to-those-against-almighty-god