Blíží se konec války - války, která Můj lid sužuje; války, která zotročuje Mé děti; války, která přináší mnoho útlaku; války, která přináší mnoho podvodů; války, která brání Mým národům, aby se povznesly; války, která se snaží zabránit Mým národům, aby byly velkými, mocnými a požehnanými národy, k čemuž jsem je povolal.

Vydržte, Mé děti. Přichází smrt. Přichází smrt vůdce. Přichází smrt politika. Přichází smrt vycházející hvězdy. Přichází smrt senátora. Přichází smrt kongresmana. Přichází smrt soudce. Přichází velký zármutek pro všechny, kteří byli na straně levice a kteří byli na straně smrti. Přichází velká žeň, kterou nelze zastavit.

Děti moje, je čas se držet. Je čas kráčet vírou, nikoli zrakem. Do země Mého orla přichází velký podvod - podvod, který se pokusí ukrást další volby a pokusí se ukrást tento národ z rukou toho, komu právem patří.

"Přichází další virus," budou křičet. Budou se pokoušet vnést do této země velký strach, aby ji zavřeli. Pokusí se zastavit oprávněná obvinění a zadržet stavidla pravdy, aby je všechny nesmetla.

Washingtonský establishment se hroutí. Jejich hradby padají. Země se pod nimi otřásá a oni nemohou udělat nic, čím by odvrátili svůj zánik. Nemohou nic. Blíží se velká srážka, která poškodí veškerou moc, která jim ještě zbyla, srážka dvou stran, které ve skutečnosti stály na stejné straně. Strach ze ztráty moci doléhá na mnohé, kteří se snaží zůstat na svých pozicích. Nezastaví se před ničím. Obrátí se proti každému, aby se zachránili.

Na Deep state tohoto národa se chystá velká katastrofa za každé tajemství, které pohřbili, za každou lež, kterou řekli, za každé volby, které ukradli, za každého člověka, kterého zabili, za každého člověka, kterému ukradli život, a za každého člověka, kterého využili, aby to schytal za ně, aby zachránili sebe a ty, které skutečně chtěli. Všechno to vychází najevo a všechno se to hroutí.

Něco významného se chystá otřást vašim Senátem, Mé Spojené státy. Říkal jsem to už dříve a říkám to znovu: Buďte připraveni. Ach, Spojené státy, chystají se velká odhalení a přijdou významní whistlebloweři, kteří odhalí ty, co říkají, že mají vše pod kontrolou. Už se nemohou za své lži skrývat.

Celoživotní politici budou brzy odhaleni, jací ve skutečnosti jsou a jak se na své pozice dostali. Řekl jsem vám, Mé děti, že nikdo, kdo je proti Mně, nezůstane tam, kde je teď.

Pelosi: toto jméno ještě jednou uslyšíte. Nic není takové, jak se u ní zdá, a brzy se dozvíte celou pravdu.

Jack Smith: pravda si pro tebe přijde s tím, o čem sis nikdy nemyslel, že by se o tobě lidé mohli dozvědět. Mám whistleblowery, kteří tvé obvinění smažou, a vrátí se ti to jako bumerang. Toto jsou Hamanovy dny a mnoho lidí se brzy dozví, kdo jsou Hamanové a jak nakonec dopadnou.

Kazachstán se brzy dostane do vašich předních zpráv.

O prezidentu Zelenském a o tom, kým ve skutečnosti je, se chystá informovat whistleblower, který otevře dokořán dveře pravdě o Ukrajině. Bude odhaleno každé tajemství v tomto národě ukryté díky washingtonském establishmentu.

Peru se dostane do hlavních titulků novin. Sledujte a uvidíte, co se tam odehrává. Dojde k tomu i v jiných národech.

Velký státní převrat bude brzy plně odhalen. Další převrat se chystá v národě, u kterého byste to nečekali.

V těchto dnech se zhroutí mnoho národů, bude odstraněno mnoho vůdců a mnozí zemřou. "Pane, proč lidé umírají?" Mé děti, již dříve jsem varoval, že přichází anděl smrti. Nuže, nyní je tady. Někteří lidé již zemřeli a na jejich místa nastoupili herci. Uvidíte, jak velkou roli hrál ve Washingtonu Hollywood. Mnozí lidé nejsou těmi, za něž se vydávají, a v tomto národě i na celém světě dojde k velkým odhalením.

Harvey Weinstein bude opět ve zprávách. Tentokrát to bude velký šok z toho, oč se stále snaží a co skrývají, a kdo z vaší vlády, z Hollywoodu a z vašich třípísmenkových agentur se s ním zapletl.

Přichází další whistleblower - ten, který svrhne Christophera Wraye; ten, který svrhne Merricka Garlanda; ten, který svrhne Billa Burnse; a ten, který usvědčí a svrhne Michaela Morella, abychom jmenovali alespoň některé. Vám všem, kteří jste využívali systém k vlastní ochraně, kteří jste přinesli tolik nespravedlnosti, podvodů a zlodějen: Váš čas brzy vyprší a spravedlnosti bude učiněno zadost.

Blíží se velké odhalení týkající se jedné nákladní lodi. Ukáže děti uvnitř i to, že to byl jeden ze způsobů, který se používal k přepravě dětí z jedné země do druhé a k obchodování s nimi. Varoval jsem vás před nákladními loděmi, Mé děti. Co je v nich, komu tyto lodě patří a odkud pocházejí peníze, to vše bude odhaleno.

Blíží se další Bidenův skandál, který otřese Washingtonem DC. Když bude tento skandál odhalen, sledujte, co se pokusí udělat Mému Davidovi. Netuší, že ho nedokážou zlomit. Nemohou ho zastavit. Nemohou ho zničit, protože je Mnou chráněn. Já ho posiluji a on se nad to všechno povznese. Nelekejte se toho, co se mu pokusí udělat příště. Nebude to fungovat a neobstojí to.

Přichází velký otřes! Kde bude vaše víra a co budete dělat, až se vše změní?

Přichází to - velký podvod, který se vaši nepřátelé pokusí uskutečnit, ale nebude to fungovat. Proto vám znovu říkám, abyste stály. Říkám vám, abyste žily z víry a ne podle toho, co vidíte. Nastává velká změna, proto se modlete a nikdy nepřestávejte, ať už vám vaše pocity říkají cokoli.

Osvoboditel vás nezklame. Já vás vysvobozuji. Udělám to, co jsem řekl, že udělám. Přichází velký křik. Velké odstraňování je na obzoru. Oslavujte, Mé děti. Brzy uvidíte, jak se Má ruka pohybuje velkým a mocným způsobem, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-end-to-the-establishment-in-dc