Děti Moje, naslouchejte Mi dnes a mějte uši ke slyšení. Vaši nepřátelé přicházejí. Mají mnoho druhů zbraní, které proti vám používají. Mají útlak. Mají klam. Přinášejí smrt. Jsou to zloději a lháři. Mají kouzla a čáry. Dnes proti vám přichází jejich armáda. Zkoušejí mnohé, aby vás odvrátili od pravdy a síly, kterou jsem vám dal.

Děti moje, znovu říkám, buďte teď v jednotě. Přichází velká temnota, stín, který se rozroste nad touto zemí a bude se snažit zničit veškerou pravdu a světlo, které ještě zbyly. Ale nezůstane a neobstojí. Mé děti, máte Mé světlo, Mou sílu, Mou lásku a Mou ochranu. A to, co máte, je větší než jakákoli zbraň, kterou proti vám mají. Proto dnes povstaňte a provolávejte porážku svých nepřátel. Provolávejte ji nahlas. Provolávejte ji v Mé autoritě a v moci, kterou jsem vám dal.

Vaši nepřátelé tuto bitvu nevyhrají. Nevyhrají tuto válku. Tak se radujte. Máte Mě a Já jsem vaše vítězství, praví Pán.

Do popředí vystoupí další whistleblower CIA, kterého vaše oči ještě nevidí, ani jste o něm neslyšely. Tento whistleblower je osobou, která rozcupuje tu vyprávěnku a takzvaná obvinění proti Mému Davidovi. Jeho odhalení zničí mnohé ve Washingtonu. Tato osoba vynese mnohá tajemství, která se establishment snažil skrýt o "the Bidenovi" a o zahraničních vůdcích, kteří společně pracují na pádu tohoto národa, na pádu dolaru a na oslabení jakéhokoli vojenského úsilí, které se snaží zastavit zhroucení tohoto národa.

Mé děti, mnoho lidí dostává odvahu postavit se Washingtonu. Stále více lidí bude vystupovat a říkat pravdu, která zničí všechny lži, jež vás drží ve velkém otroctví.

Ve vašich zprávách se objeví generál, který odhalí zlo a který sjednotí v armádě mnohé, kteří byli na druhé straně. V armádě Spojených států dochází k velkému probuzení.

Vystoupí whistleblower, který rozrazí dveře dokořán pravdě, nejen o "the Bidenovi", ale i o Obamovi. Hradby, které je chrání, se hroutí.

Chuck Schumer bude brzy odhalen a usvědčen z mnohého, co tento establishment spáchal proti lidem tohoto národa. I on pomáhal "the Bidenovi" a Obamovi spolu s Pelosiovou, McConnellem, Romneym a mnoha dalšími z levé i pravé strany kvůli vlastnímu postavení, penězům a moci.

Blíží se něco velkého, co rozkolísá a potopí jejich loď lží a podvodů.

NBC se brzy otřese do základů. Pravda odhalí jejich lži. Mnozí byli přistiženi díky zapnutému mikrofonu, což se dostane na veřejnost, a v této zemi bude slyšet pobouření a křik.

Ve zprávách se objeví velká porota. Budou velká odhalení o tom, jak podváděli, aby jistí lidé (v této velké porotě) odsoudili vašeho právoplatného prezidenta. Přijdou důkazy, které místo toho obviní ty, kdo všechna tato obvinění vznesli.

Dávejte pozor! Na obloze Washingtonu se objeví další znamení, které bude signalizovat blížící se zkázu. Domeček z karet ve Washingtonu se hroutí, a stejně se zhroutí každý, kdo je proti Mému národu.

Přichází whistleblower, který svrhne Kamalu Harrisovou. Dny její ochrany od Deep state se chýlí ke konci.

V Japonsku se chystá něco významného.

Kanado: Ve tvé zemi se chystá něco významného, jedna meteorologická událost za druhou, neobvyklé počasí a neobvyklá obloha ti poslouží jako znamení zániku tvých nepřátel.

Všem Mým dětem, které nepřítel použil jako příklad pro veřejnost, a těm, kterým nepřítel provádí jedno za druhým, aby zničil jejich životy: Blíží se k vám spravedlnost. Přichází ospravedlnění, protože přicházím Já, abych rozhodl ve váš prospěch a vyřešil tyto případy jednou provždy.

V Egyptě se odehraje něco významného, co bude signalizovat, že mnohé národy jsou na pokraji zhroucení.

Velbloudi se brzy objeví ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Sledujte, jak krachují další banky. Úrokové sazby se zvýší, aby způsobily zánik dolaru, ale nepůjde to tak, jak plánovali. Jejich trhy zkrachují. Jejich trhy se propadnou. Ale, Mé děti, ti, kdo věří, budou chráněni a vás se to nedotkne.

Přichází velký příliv, příliv Mé síly pro Mé děti. Vlévám do vás Svou sílu, abyste překonaly tuto temnotu, abyste zvítězily nad jejich plány a abyste byly světlem v temnotě.

Mé děti, povstaňte a zaujměte nyní své místo. Nastal čas přijmout více Mé slávy, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/whistleblowers-are-coming-that-will-destroy-many-in-dc