Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby zůstaly, stály, vzdorovaly, svazovaly a odpíraly. Říkám svým dětem, aby používaly autoritu, kterou jsem jim dal.

Nemůžete zastavit některé věci, které nepřátelé dělají, ne všechny, ale můžete kontrolovat, jak velkou moc mohou mít. Mé děti, některé věci se musí odehrát. Vím, že se Mé děti ptají: "Proč, Pane? Proč se tyto věci musí stát? Proč se některé věci musí stát?" Mé děti, některé věci se musí stát, aby se Můj lid probudil a aby v Mém lidu povstalo spravedlivé rozhořčení.

Toto všechno se dělo příliš dlouho a Mé děti nic nedělaly, protože nebyly znalé moci, kterou mají. Nuže, nyní to poznání máte a je třeba s tím něco dělat - už žádné vyčkávání. Už žádné stěžování si, že zůstáváte v postavení, v němž jste.

Je čas postoupit na vyšší úroveň.
Je čas povstat.
Je čas se zvednout.
Je čas vstát.
Je čas zaujmout své místo.

Oni provádějí jiný plán. Říkal jsem vám, že tyto plány jsou tak zlé a temné. Mé děti, řekl jsem, že jsem vás varoval. Varoval jsem neustále. Varoval jsem vás však, abyste nevnášely strach. Varoval jsem vás, abyste si oblékly výstroj, abyste si oblékly Mou zbroj, kterou jsem vám dal, abyste používaly Mé Jméno, abyste Mě hledaly, abyste Mě poznávaly, abyste Mi věřily a nedůvěřovaly svým systémům.

To je varování pro Mé děti, které čekají na další volby. Proč byste na ně měly čekat? Proč byste měly čekat, že vás zachrání lidský systém? Proč byste čekaly tak dlouho? Nežádám vás, abyste čekaly na tyto volby. Žádám vás, abyste se postavily teď hned. Žádám vás, abyste právě teď odepřely nepříteli přístup. Žádám vás, abyste právě teď káraly a svazovaly. Víra je teď.

To, co vám dělají a jak mnozí to dělají, mnohé překvapí. Ale, Mé děti, neměly byste být překvapeny tím, jak tvrdě padnou. Řekl jsem vám, že je přivedu k pádu. Mnozí lidé čekají na příští volby, aby znovu dosadili vašeho prezidenta v domnění, že se vše zlepší. Nevíte, jaké peklo chtějí před těmito volbami rozpoutat. (Váš nepřítel chce rozpoutat) temnotu, zlo, otřesy, jaké jste ještě neviděly.

Nečekejte. Nečekejte! Nenechte to udělat někoho jiného. Udělejte to vy. Povstaňte a nechte zaznít svůj hlas. Provolávejte Má slova. Prohlašujte jejich zničení. Provolávejte jejich zničení. Prohlašujte jejich odhalení. Provolávejte jejich obžalobu. Obžaloby, které nyní vidíte, jsou falešné. Myslí si, že když podniknou ty správné kroky, tak jim to projde.

Skutečná obvinění se blíží. Přicházejí rozsudky. Děti moje, připravte se nyní. Připravte se hned! Nečekejte. Nečekejte! Připravte se hned. Něco velkého se blíží. Na obzoru je něco velkého, co změní vše, co vidíte, protože to něco jsem Já. Já je zastavím.

Řekl jsem vám, že jsem mezi nimi a vámi, ale vy se toho potřebujete účastnit. Dal jsem vám tuto Zemi, tak se potřebujete podílet. Potřebujete mluvit a prohlašovat a nenechat se rozptylovat. Řekl jsem vám, abyste odložily své telefony a vypnuly televizory. Někteří potřebují vypnout své hry. Zavřete ostatní knihy a začtěte se do té Mé (knihy).

Vše se mění, mění, mění. Tak se připravte, hned teď. Pojďte se Mnou a Já vám to ukážu. Ukážu vám vaši autoritu. Ukážu vám vaše vítězství. Ukážu vám radost, jakou jste nikdy nepoznaly. Pojďte se Mnou a uvidíte velkého JÁ JSEM, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/dont-wait-for-the-next-election-to-save-this-nation