Neboť já, Pán, vám dnes, Mé děti, říkám: Volejte, abyste (to všechno) odhalily. Odhalte každou lež. Odhalte každého člověka. Odhalte všechnu zkaženost. Odhalte všechny krádeže. Odhalte všechny toky peněz. Odhalte všechny zahraniční obchodní transakce. Odhalte všechny obchody s důvěrnými informacemi. Odhalte všechny úplatky. Odhalte všechny, kdo jsou proti nám. Odhalte všechny, kdo jsou proti našim svobodám. Odhalte všechny, kteří jsou proti pravdě. Odhalte všechny, kteří jsou proti našemu národu. Odhalte to všechno.

Volejte to, Mé děti, a uvědomte si, jakou moc ve svých slovech máte. Nepamatujete si, že jsem stvořil svět slovy a že jste byly stvořeny k Mému obrazu? Proto používejte Má slova proti jejich lžím, proti jejich útlaku, proti globalistům a proti jejich resetu.

Mé děti, volejte nyní. Sjednoťte se nyní. Postavte se nyní. Povstaňte a probuďte se teď k pravdě, která vás dnes zcela osvobodí. Jsem na vaší straně a u Mne není strach. U Mě není slabost, protože Já jsem vaše síla. Proto dnes povstaňte, děti Všemohoucího Boha, zaujměte své místo velké autority na této Zemi a sledujte, jak to všechno před vámi mizí, praví Pán.

Přibývá whistleblowerů, kteří stále více odhalují Hollywood. Stále víc se bude mluvit o velkém zlu, které páchali v temnotě a za zavřenými dveřmi. Nyní je však tyto dveře uskřipují a pravda zničí vše, co Hollywood zastává.

Budete šokováni jistým hercem a herečkou, kteří se podíleli na mnoha zlých věcech v Hollywoodu, a tím, jaké zlo páchali v tomto národě a na dětech, svobodě a pravdě.

Přicházejí dny, kdy Hollywood padne, a to pádem tak velkým, že už nikdy nebude stejný.

Na zábavní průmysl přichází tak velký soud, že se nikomu ani nesnilo, že by k němu kdy mohlo dojít.

Na Hollywood a na celý zábavní průmysl přichází velká očista, která bude celý svět šokovat.

Odhalení a whistlebloweři vystupují proti soudcům této země, kteří nerozhodovali ve prospěch pravdy nebo ústavy, ale rozhodovali jak chtěli, a proti spravedlnosti. Mnozí z nich byli placeni, aby rozhodovali určitým způsobem, aby zachránili ty, které chtěl Deep state zachránit. Rozhodovali proti nevinným, aby je umlčeli a nedošlo k odhalení pravdy.

Na justiční systém v této zemi, v Mých Spojených státech, přichází velký soud. Přicházejí whistlebloweři, aby odhalili pravdu - telefonní rozhovory, skryté e-maily a utajené dokumenty, které ukazují věci, které se děly a které nechtěli, aby někdo viděl. Soudci padají. Soudci jsou souzeni spolu s právníky, kteří byli placeni za to, aby způsobili velké bezpráví. Spravedlnost si pro vás přijde a všechny tyto skandály budou odhaleny. Mnozí padnou a budou uvězněni. Je čas osvobodit nevinné, praví Pán.

Fox News: Pravda si pro vás přijde za lži, které jste říkali, a za příběh, který jste se snažili zachránit. Ukážu světu, kým ve skutečnosti jste a co se skutečně dělo v zákulisí, abyste šli proti Mému Davidovi a ukradli tento národ lidu. Ano, vy dovolujete, aby se určité zprávy (vysílaly) kvůli sledovanosti. Myslíte si, že vás to zachrání, ale nezachrání. Soud přichází a přijde rychleji, než si myslíte.

"Paříž padla," budou říkat zprávy. Vláda se zhroutí a prezident bude odvolán. Přijdou velká odhalení o Macronovi a o tom, kým ve skutečnosti je. Soud přichází na všechny, kdo jsou proti pravdě.

V Africe dojde k významné povětrnostní události. "Neobvyklá," budou říkat. "Biblická," řeknou jiní. Řekl jsem vám, Mé děti, že všechno se všude mění, abych vám ukázal, že vše, co může být otřeseno, bude otřeseno pro toto velké probuzení.

Děti Moje, vše se teď rychle mění. Věci se rychle hýbou, aby přinesly vaše svobody. Proto se nyní pevně držte svého vítězství. Už je téměř konec, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/great-judgment-is-coming-against-the-justice-system-in-this-land