Děti Moje, Já, Pán, vám dnes říkám, abyste se účastnily dobrého boje víry. Bojujete se svým nepřítelem, ať už si to uvědomujete nebo ne. Protože jste si toho (nebyly) vědomy, nevítězily jste. Nezískávaly jste žádnou půdu pod nohama. A v některých případech jste půdu pod nohama duchovně ztrácely, protože váš protivník měl navrch, když jste měly požadovat, aby se vám nepletl pod nohy, kárat ho, zakazovat mu a upírat mu možnost ve vašem životě vítězit.

Proto vstupte dnes do ringu se svou výzbrojí, s Mým jménem, Mou smlouvou a Mou smělostí a svého nepřítele vyřiďte. Máte moc, kterou jsem vám dal, tak ji použijte. Používejte Moji moc, která sídlí ve vašem nitru, abyste získaly zpět svá území, své svobody, děti, národy, zdraví, zdravou mysl, pokoj, radost i finance. Vezměte si to všechno zpět v Mém jménu ještě dnes.

Nečekejte, Mé děti. Vezměte si už dnes svá vítězství nazpět a začněte provolávat ústup svého nepřítele. Přestaňte mu dovolovat, aby vám bral to, co mu nepatří. Toto je nový den. Nechte svou minulost minulostí a přijměte budoucnost, kterou pro vás mám, budoucnost s radostí, vítězstvím a pokojem, jež jste dosud nepoznaly. Přijměte to, co pro vás mám. Už je za to zaplaceno, praví Pán.

Zvon svobody bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Neobvyklé předpovědi budou ve vašich zprávách. "Neobvyklé počasí," budou říkat. "Tak neobvyklé a překvapivé. Takové věci obvykle nevídáme".

Opět říkám, že mrakodrap bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Barack Obama bude ve vašich zprávách stále častěji kvůli svým vazbám na Bidenovu zločineckou rodinu a všichni zjistí, kdo ve skutečnosti velel. Nebyl to "the Biden". Mnohá tajemství byla skryta, aby byl Barack chráněn, protože globalisté stále chtějí, aby vedl jejich Jednu světovou vládu. Budou však odhalena tajemství, s nimiž nepočítali. "The Biden" i Barack udělali velké chyby, když byli prezidentem a viceprezidentem.

Dveře se otevřou dokořán, aby se ukázala pravda o tom, co se v té době skutečně dělo a s kterými cizími národy spolupracovali. Budou objevena bankovní konta, která budou prokazovat Obamovo plnění kapes. Nezáleží na tom, čí jméno je na tomto účtu uvedeno. Bude prokázáno, že jde o Barackův účet, a velká peněžní stopa ukáže, odkud všechny peníze pocházely. Bez ohledu na to, jak usilovně se snažili tuto skutečnost skrývat, on to měl celou dobu pod kontrolou a "the Biden" byl celou dobu jeho loutkou. Nuže, blíží se den, kdy toto loutkové představení skončí. Barack si brzy uvědomí, že toto není jeho národ. Je Můj!

V souvislosti s Facebookem se objeví další výbušné informace. Chystá se pád za zločiny spáchané na této platformě. Mark Zuckerberg zaplatí za zločiny, které spáchal. Všichni ti, na které byl napojen, a všichni, kdo mu platili za to, že tuto platformu využíval ke špehování, krádežím a strašlivým, zlým zločinům, budou brzy odhaleni. Ukáže se také, jak se vměšovali do voleb a COVIDu, a jak velkou propagandistickou mašinérií pro globalisty FB byl, aby kontrolovali, jaké zprávy smějí nebo nesmějí být viděny. Říkal jsem to již dříve - dojde k soudu platforem mnoha sociálních médií, která stála proti pravdě.

Australská vláda se brzy zhroutí. Sledujte šok, který to přinese.

V Brazílii se chystá něco významného.

Divoké počasí v Kalifornii: To bude ve vašich zprávách.

V Pensylvánii bude odhaleno krysí hnízdo. Vyrostlo zlo, které mělo tento stát zcela zadusit a srazit na kolena, aby se z něj už nikdy nevzpamatoval. Ale, Mé děti, které tam jste, pamatujte, že každé místo, na které vkročí vaše noha, jsem dal vám. Vezměte si to zpět. Vezměte si zpět svůj stát. Vezměte si zpět svou sněmovnu a senát. Vezměte si zpět křeslo guvernéra pro toho, jemuž právem patří. Právem patří Mému synovi, ne tomu, kdo na tomto křesle sedí nyní. Všichni, kdo kradli, musí vrátit, co bylo ukradeno.

A tak Mým dětem, nejen v Pensylvánii, ale Mým dětem v každém státě tohoto národa a Mým dětem v každém národě: Vezměte si zpět své svobody. Vezměte si zpět, co bylo ukradeno. Nevzdávejte se spravedlnosti teď, kdy už je spravedlnost na dohled. Protože Já jsem spravedlnost a Já vás nezklamu.

Mé děti, bojujte dnes tak, jak vám říkám, abyste bojovaly, a získejte vítězství, které již bylo zaplaceno, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-truth-of-who-is-really-trying-to-control-this-nation