Já, Pán, dnes připomínám svým dětem, aby studovaly Mé Slovo a zjistily, kým skutečně jsem. Už jsem vám to říkal mnohokrát: JÁ JSEM váš vysvoboditel. Jsem váš pomocník. Jsem váš rádce. Jsem vaše pohotová pomoc. Jsem vaše síla. Jsem váš živitel. Jsem váš učitel. Jsem váš uzdravitel. Jsem váš zachránce. Jsem vaše celistvost. Jsem vaše radost. Já jsem váš pokoj. Jsem vším, co potřebujete.

Pamatujte na to ve dnech soužení. Připomínejte si, že ve vás přebývám a že máte plný přístup ke všemu, co jsem slíbil. Až přijde váš protivník, připomeňte mu, že je lhář a že je poražen. Položte ho pod své nohy a připomeňte mu jeho porážku.

Mé děti, nyní je čas (hluboce) poznat Mou Smlouvu, Mé Jméno, autoritu, kterou máte na Zemi, a autoritu, kterou máte nad svým nepřítelem. V těchto dnech poznejte, kým jste v Kristu, abyste mohly udělat všechno a dosáhnout všeho, co potřebuji, abyste udělaly.

Toto je čas, abyste si vzaly zpět to, co vám patří. Je čas na obnovu Těla Kristova a všeho, co k němu patří. Připravte se na obrat. Připravte se na velkou změnu. Připravte se na výměnu moci. Připravte se na změnu ekonomiky, vlád a prezidentů. Přichází velká změna a nastane velký okamžik podobný Rudému moři. Připravte se tedy na vše, co se má změnit pro vaše dobro, praví Pán.

Windermere: Toto jméno se ve vašich zprávách objeví z překvapivého důvodu.

Vysílání zaplaví velká odhalení týkající se královské rodiny, včetně Charlese. Věci nejsou takové, jakými se zdají být. Ukážu vám, komu právem patří skutečná koruna. Brzy uvidíte Charlesův pád. V Anglii dojde k velkému rozruchu kvůli všem těm lžím, které byly vyřčeny, a všem těm pravdám, které byly skryty. Pro tuto zemi to bude velké zklamání, ale v důsledku vyřčení pravdy, která osvobozuje, dojde k obnově.

Všechny oči se budou upírat na Nejvyšší soud ohledně případu, o kterém bude rozhodovat. V zemi Mého orla to vzbudí velký rozruch, ale nejprve odstoupí Nejvyšší soud, čímž se uprázdní místo, což nikdo nečekal. Odhalím všechno, co se dělo za zavřenými dveřmi u Nejvyššího soudu této země, a všechno očistím, praví Pán.

Argentina se brzy dostane do vašich zpráv ze šokujícího důvodu.

Znovu vám říkám, že na celém světě dojde k velmi neobvyklému počasí. Budou se vyskytovat tornáda na místech, kde se obvykle nevyskytují. Na různých místech budou větrné bouře, které se nebudou podobat ničemu, co tam kdy viděli. Budou se vyskytovat neobvyklé hurikány a tajfuny. Dojde k masivním záplavám, které způsobí katastrofální škody. A zesílí zemětřesení. Budou zaznamenána velká, která způsobí větší škody.

"Pane, proč se to všechno děje?" Děti Moje, to je součást soudů nad vašimi nepřáteli za jejich plány proti vám. Zastavuji něco, co jste ani neviděly a co se mělo stát. Tyto soudy svět uvidí. Zatímco se toto všechno bude dít, nastane pro vás, Mé děti, Velký exodus.

Ve vašich zprávách se objeví mohutná písečná bouře pro svou neobvyklou velikost, umístění a dobu trvání. Věnujte tomuto místu pozornost, protože v této oblasti dojde i k dalším soudům.

"Obvinit! Obvinit!", budou křičet ve Washingtonu. Brzy se budou odvolávat na 25. dodatek, aby odstranili "the Bidena".

Děti moje, ve Washingtonu dochází k velkému otřesu a ještě větší otřes rozbije některé plány, které se chystali uskutečnit. Velká demontáž jejich moci v této zemi už začala.

WHO bude brzy velkým způsobem odhalena a nic nemůže zastavit zhroucení této organizace.

Federální rezervní systém bude také brzy odhalen. IRS bude odhalen. Exploze pravdy, jedna za druhou, přicházejí do této země orla, aby vás osvobodily. Tak se držte, Mé děti. Dny šoků a úžasu jsou tady a je téměř konec všeho, co vás drželo v otroctví. Toto jsou dny vašeho osvobození, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-dismantling-of-their-power-in-this-country-has-begun